Nedeljni horoskop 19-25. maj/svibanj 2013.

Bikovi, planetarna konstalacija može da vam donese veću novčanu zaradu. Nije isključeno da ćete paralelno raditi dva posla da biste zaradili planirani novac * Lavovi, Sunce u Blizancima donosi vam pozitivniji period, što će biti olakšanje jer ćete prestati da budete pod tenzijom zbog posla...

OVAN
Ona: Izraženo treće polje donosi vam dinamičan period. Kontakti, pregovori i telefonski razgovori biće ono to će obeležiti vaše naredne dane. Pod uticajem Neptuna imaćete povremeno potešćkoće da procenite koje je realno stanje stvari kada su u pitanju ljudi i životne odluke. Ne treba da dozvolite da bilo ko utiče na vaš životni izbor. U ljubavi Blizanci i Vage mogu da vam budu interesantni, naročito ako neko bude znao da vas šarmira sa pravim rečima i postupcima.
On: Uticaj Neptuna može prilično da vas učini nesigurnim kada su u pitanju neke odluke u vezi sa finansijama ili pregovorima. Imaćete mnogo susreta i kontakata koji mogu da budu značajni za vašu karijeru.Međutim, u narednim danima bićete podložni negativnim uticajima i čestim promenama raspoloženja. U mnogim situacijama delovaćete burnije nego inače, a neke sitnice će vas pogađati više nego što biste voleli. U ljuabvi vam je potrebna pažnja i razumevanje, tako da će vam prijati prisustvo ženskih osoba sa kojima možete da razgovarate.

BIK
Ona: Planetarna konstalacija može da vam donese veću novčanu zaradu. Nije isključeno da ćete paralelno raditi dva posla da biste zaradili planirani novac. Za vas je poželjno u ovom periodu da se aktivirate na više različitih polja da biste bili što kreativniji. Bićete spremni da rizikujete i dopustite sebi da se menjate. Budite oprezni sa finansijskim periodom jer neko lako može da vam da lažna obećanja u vezi sa novcem.
On: Venera u Blizancima ukazuje da ste radoznali i zainteresovani za nove izazove. Na poslovnom i finansijskom planu ste spremni za rizik. Mars vam i dalje stvara opterećenje pa imate problem da se zadržite na jednom mestu. U svakom slučaju vremen je za akciju i kreativne ideje.Sa Blizancima ćete ostvariti dobru poslovnu saradnju.

BLIZANCI
Ona: Već neko vreme imate osećaj da vam se mnogo toga dešava u istom trenutku. Došlo je vaših pet minuta na emotivnom i poslovnom planu. Imate brojne planove i ideje koje ćete usmeriti na pravi način. U ljubavi je nemoguće da ostanete sami jer ćete biti meta mnogih muških osoba. Ak ste u dužoj vezi već razmišljate o braku ili proširenju porodice. Pod uticejm dobrih planeta širite vedar duh i poztiivno raspoloženje.
On: Uz podršku planeta vi se nalazite u periodu kada shvatate da možete mnogo toga da pormenite u svoju korist. Svaka akcija imaće pozitivan ishod bez obzira to ste nestrpljivi. Vi ste mnigim ljudima podsticaj da naporeudju u životnom smislu. Postali ste intresantni svim ljudima koje srećete, a mnoga ženska srca ćete osvojiti već priv prvom susretu. Idealan je period za putovanja.

RAK
Ona: Puno dvanaesto polje donosi vam čudna emotivna stanja gde se preispitujete svakoga dana. Mnogo toga doživljavate dublje i niste spremni da budete otvoreni prema svima. Ovo je vrsta životne faze u kojoj se pripremate za novi životni početak koji treba dadođe narednog meseca. U ljubavi srećete mnoge osobe iz prošlosti i muškrace koji imaju tajne ili nisu savsim iskreni.
On: Planete u Blizancima doprinose tome da ste često promenljivog raspoloženja i to vam je teško da skrijete pred drugima. Ne bi bilo loše da porazgovarate sa dragim osobama o tome kako se osećate. Na poslu i dalje osećate kao da ulažete trud koji nema rezltata koliko bi želeli. To je samo prolazana faza, jer vas od sredine godine očekuje potpuno novi zaokret na poslovnom planu.

LAV
Ona: Sunce u Blizancima donosi vam pozitivniji period, što će biti olakšanje jer ćete prestati da budete pod tenzijom zbog posla.Najviše će vam prijati prijateljski kontakti i možda čak i više ngo ljubavne veze. Upoznaćete ljude različitih profila. Naglašeno jedanaesto polje ukazuje da ćete ostvariti neki svoj san koji vam je bio važan. Iz jednog lepog prijateljstva može da se rodi ljubav.
On: Pozicija Sunca ukazuje da ćete najviše vremena provoditi sa prijateljima. Komunikativniji ste i otvoreniji za nova poznanstva. Pod uticajem Neptuna mnogo toga počinjete ali vam brzo dosadi, tako da brzo gubite interesovanja za ljude i ideje. Nije idealan trenutak da pozajmljujete novac od prijatelja. Mnogi pripadnici vašeg znaka isplaniraće kraće putovanje sa prijateljima.

DEVICA
Ona: Jeste da je Merkur u desetom polju i vi ste svesni da je vremen za inicijativu u karijeri, ali vas Neptun dekoncentrie i čini rasejanom. Vi ste verovatno u stanju mnoge odnose, kako poslovne, tako privatne da zakomplikujete bez potrebe. U ovom periodu imaćete manjak racionalnosti u sebi što je za vas veoma neobično. Partnerovo ponašanje nećete razumeti, a i biće vam teško da se uskladite sa obavezama.
On: Naglašeno deseto polje treba makimalno da iskoristite na poslu. Verovatno ćete dobiti neku veliku priliku da zablistate na poslu, ali će Neptun delovati prilično dekoncentrišuće na vas, pa ćete sumnjati u svoje potencijale. Ako ste u dužoj vezi ili braku, odnos će biti u krizi jer ste trenutno okupirani prioritetima na poslu, a opet niste sposobni svemu da se posvetite do kraja.

VAGA
Ona: Venera u devetom polju pogoduje bilo kakvim putovanjima. Takođe, Vsge koje se bave izdavaštvom ili sarađuju sa inostranim firmama imaće uspeha. Neptunovi aspekti ukazuju da prolazite kroz krizni period na poslu jer ne sagledavate situaciju realno. Takođe, možete da dobijete mnogo obećanaj koja neće biti ispunjena. Mars ukazuje da su mnogi pripadnici vašeg znaka u fazi kada su između dve veze.
On: Naglašeno deveto polje donosi vam period u kome razmiljate gde ćete da otputujete ali i kako da unapredite svoje znanje. Ako ste mladi,svakako je odličan period za studiranje. Jupiter ukazuje da ćete dobiti odličnu ponudu koja je u vezi sa inostranstvom. Prija vam komunikacija sa ljudima, tako da ćete imati zanimljive razgovore sa ženskom osobom koja će vas zaintrigirati svojim načinom razmišljanja.

ŠKORPIJA
Ona: Marsov uticaj iz Bika donosi vam smetnje u odnosu sa partnerom. Ne možete nikako da uspostavite harmoničan odnos i to vas nervvira. Vaša voljena okupirana je svojom finansijskom situacijom, pa ćete se često osećati kao da nemate podršku. Mnoge Škorpije pokušavaju da reše pitanje nasledstva. Na poslu je najbolje da ostanete staloženi jer jer vam Mars donosi stresne situacije.
On: Negativan uticaj Marsa stvara vam problematične odnose na poslu i u komnikaciji sa voljenom osobom. Neptun vam donosi konfuzna emtivna stanja, tako da je najbolje da ne prenagljujete sa odlukama. Osmo polje ukazuje da biste mogli da čujete za neko nesledtvo.Retrogradni Saturn vas vraća na prošlost i rešavanje odnosa sa osobama koje niste dugo videli.

STRELAC
Ona: Jupiterovi aspekti donose vam neverovatna i magična poznanstva koja mogu da vam promene život. Na poslu dobijate veći uticaj tako da će vaše ideje biti rado prihvaćene. Neptun ukazuje da se vaši ukućani mogu suprotstaviti nekoj vašoj odluci. Ako ste u vezi, možete imati razgovor sa partnerom o zajedničkom životu ili venčanju. Ako nemate nikoga, ovaj period vam donosi brojna poznanstva.
On: Naglašeno sedmo polje ukazuje da imate veliki uticaj na javnost, tako da treba da iskoristite mogućnost da utičete na tuđe stavove. Ovo se ponajviše odnosi na poslovne partnere i ljubav. Mars vam i dalje stvara osećaj iscrpoljivanja u radu sa jednim zemljanim zankom na poslu. Međutim, planete u Blizancima donosi vam razne uzbuđenja i poznanstva koja mogu da vas fasciniraju.

JARAC
Ona: Naglašeno šesto polje donosi vam nove poslovne izazove. Otvaraju vam se nove poslovne mogućnosti.Nije isključeno da ćete u ovom period pregovarati o poslovnoj prilici koja vam je bitna u karijeri. Pošto ćete najviše biti okupirani poslom, nije isključeno da ćete upozanti zanimljivog muškraca preko poslovnih kontakta.U ovom periodu ne treba da slušate tuđe savete već isključivo svoju intuiciju.
On: Izaovne planete u šestom polju govore da imate utisak da je vreme za dokazivanje na radnom mestu. To može da donese unapređenje ili susrete sa ljudima koji će vam omogućiti dalje napredovanje. Ostvarićete prijateljske kontake sa osobama sa posla, a iso tako možete da osetite nešto više prema uspešnoj ženskoj osobi.

VODOLIJA
Ona: Planete u Blizancima donose vam olakšanje jer ste pod velikim stresom zbog pordice ili posla. Nije dobar momenat za kupoprodaju nekretnina jer neko može da vas prevari za novac. Saturn u nazadnom hodu ne olakšava vam situaciju na poslu, tako da je potrebno da budete marljivi i strpljivi. Konfliktima ništa nećete reššiti niti radikladnim odlukama koje mogu da budu pogrešne.
On: Saturn i Mars vam stvaranju probleme na poslu i u porodici. Brige, gubitak samopouzdanja i česte promene raspoloženja su nešto sa čime se teko nosite. Pošto su planete u Bliznacima trudite se da budete zabavni u svakom društvu iako se usopte ne osećate isto kao ranije. Saturn vas uči prihvatanju sadašnje situacije onakve kakva jeste i shvatanje da je neophodno vreme i ulaganje truda da bi de nešto pomerilo sa mrtve tačke.

RIBE
Ona: Neptunovi loši aspketi sve vreme vam donose neodlučnost. To mogu da budu najobičnije sitnice ali vi ste u fazi kada vam je teško bilo ta da procenite realno. Planete u četvrtom polju ukazu da je lep momenat za reorganizaciju životnog prostora ili razmatranje kakve su mogućnosti da se osamostalite na poslu ili stambeno. Drugi deo sedmice je povoljniji za razumevanje sa partnerom.
On: Neptunova pozicija vam stvara razne konuzije, tako da treba da se čuvate pogrešnih poteza i odluka zbog kojih biste mogli kasnije da se pokajete. Ovaj period je veoma inspirativan pa je poželjno da ga usmerite u nekom umetničkom pravcu.Intenzivno ćete maštati i sanjati neobične snove. Planete u četvrtom polju povoljne su za reavanje nekih porodičnih pitanja. Na poslu razmiljate o samostalnim potezima i idejama.
(pressonline)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар