Nedeljni horoskop 12-18. maj/svibanj 2013.

Ovnovi, planete u Bliznacima nagoveštavaju da ćete primiti pozive i vesti koje očekujete * Rakovi, naglašeno dvanaesto polje čini vas osetljivim i zatvorenim za druge ljude * Vodolije, zbog Saturna dosad ste verovatno shvatili da od oktobra 2012. godine na poslu sve ide sporo...

OVAN

Ona: Lepe planete u trećem polju treba da iskoristite jer imate veliku moć ubeđivanja. Idealan je period za pregovore, razmenu ideja i poruka. Sa Bliznacima ćete imati novu poslovnu saradnju. Ono čega treba da se pazite jeste  prebrzo zaključivanje, na osnovu čega možete doneti pogrešne, brzoplete odluke. Muškarac koji se nalazi u vašoj blizini ili se bavi komunikacijama uspeće da vas zaintrigira pravima rečima.
On: Planete u Bliznacima nagoveštavaju da ćete primiti pozive i vesti koje očekujete. Ako očekujete ishod poslovnog pregovora, to će verovatno biti u vašu korist. U ovom periodu intresuju vas bilo kakva sredstva komunikacije, knjige i kraća putovanja. Bićete otvoreni za usavršavanje svog znanja na poslu. Mars i Sunce donose vam otežanu situaciju povodom nekog većeg novca.Upoznaćete šarmantnu žensku osobu koja je vešta sa rečima.

BIK

Ona: Naglašeno drugo polje otvara vam brojne mogućnosti za dodatnu zaradu. Nije isključeno da ćete raditi dva posla istovremeno. Pod uticajem Marsa i dalje ste stalno u pokretu i neophodno vam je da ulažete energiju, ali se isto tako i nervirate često bez razloga. Mars vam takođe ne dozvoljava da budete popustljivi prema voljenoj osobi jer imate potrebu da kritikujete drage osobe.
On: Venera u drugom polju nagoveštava poboljšanje finansijske situacije. Mars ima veliki uticaj na vas pa nemate osećaj kao da možete da se odmarate jer ste u konstatnoj žurbi ili panici da nešto nećete završiti na vreme. Osoba vazdušnog znaka verovatno će vam ponuditi poslovnu saradnju koja možete da vam donese dodatnu zaradu.

BLIZANCI

Ona: Planete u vašem znaku ukazuju da ste povlašćeni u odnosu na druge znake u zodijaku. Na emotivnom planu mnogi pripadnici vašeg znaka su ispunjeni ili planiraju zajednički život. U ovom periodu ste zaljubljive prirode i spremni da poverujete u bajke.Na poslu ćete i dalje imate beskompromisnu situaciju u odnosu na jednog Bika ili Lava. Nije momenat da pravite drastičan potez jer treba da sačekate narednu nedelju kada će situacija biti povoljna.
On: Venera i Merkur donose vam šarm i odličnu komunikaciju sa osobama koje srećete. Bićete veoma privlačni za suprotan pol. Ako ste dosad niste zaljubili, do juna sigurno hoćete. Planete donose nova, izazovna poznanstva koja mogu da vam promene život. U ovom periodu mnoge ciljeve možete da ostvarite na lak način jer planete utiču da dobijate mnogo više nego drugi znakovi u zodijaku.

RAK

Ona: Planete u dvanaestom polju tajni donose vam izazove susrete. Pred drugim osobama trudićete se da sakrijete sopstvenu nesigurnost, a unutar sebe biti u veliki dilemama. To se ne odnosi samo na emcije, nego i na posao.Vodite računa u kakvu ljubavnu vezu se upuštate jer jedna muška osoba može biti nesikrena prema vama. Treba da se čuvate lažnh obećanja ljudi koji vas okružuju jer ste u ovom periodu skloni idealizacijama.
On: Naglašeno dvanaesto polje čini vas osetljivim i zatvorenim za druge ljude. Prijaće vam vreme koje odvajate za sebe jer imate razne dileme i nedoumice kako na privatnom, tako da na poslovnom palnu. Računate na jednog Blizanca da će vam izaći u susret na poslu, ali treba da se čuvate prevelikih očekivanja. U narednim danima treba da se suzdržite od donošenja pogrešnih odluka.

LAV

Ona: Sve Lavice su izuzetno ambiciozne u ovom periodu. Reklo bi se da su vam posao i karijera primarni, ali ćete pronaći vremena za prijatelje koje volite.Nije iskučeno daćete preko prijatelja upoznati šarmantnog, mlađeg muškarca koji će da vas zainteresuje.Ne bi trebalo da pozajmljujete novac osobama koje verovatno neće biti u mogućnosti da vam ga vrate. Najbolje je da ne slušate savete drugih osoba već da verujete sopstvenoj intuiciji.
On: Kontakt Marsa i Sunca vam ne dozvoljava da budete opušteni već ste stalno pod tenzijom. To doprinosi nervozi na poslu i konfliktima sa osobama sa kojima sarađujete. Koliko god da vam neke obaveze padaju teško, to  je samo prolazana faza koja traje ovu narednih dana. Dobro ćete se osećati u društvu vazdušnih znakova jer možete imati interesantne razgovore.

DEVICA

Ona: Planete u Blizanima predstavljaju pravi izazov za vas u poslovnom smislu. U drugom delu nedelje vaša planeta ulazi u polje karijere tako da će vam posao biti prioritet. Neptunov loš apekat sa Merkurom ukazuje da ćete imati prolaznu krizu u odnosu sa partnerom ili jednostavno budete imali manje vremena za njega. Mnogo toga podredićete ciljevima na poslu, pa čak i odnose sa ljudima do kojih vam je stalo.
On: Neptunov i Merkurov aspekt čini vas pomalo rasejanim i konfuznim. Iako imate mnogo ambicija i planova u narednom periodu, mnogo toga započinjete i ne završavate. Stalno imate utisak da nešto nije dovoljno dobro urađeno ili po vašoj volji. Nemojte da preterujete, naročito kada je u pitanju odnos sa partnerom. Imaćete priliku da pokažete svoje sposobnosti na poslu i nemojte da propustite tu mogućnost.

VAGA

Ona: Venera u Bliznacima čini vas poletnom i avanturistički raspoloženom. Spremni ste za pokret i putovanja. Ako ste slobodni, na putovanju može da vam se dogodi romantično poznanstvo. Zbog uticaja Neptuna treba da se suzdržite pogrenih poslovnih procena koje mogu biti loše u ovom trenutku. Treba da budete promišljeni i taktični, kao i da dva puta razmislite o nekom stavu na poslu. Kod nekih Vaga ovaj aspekat doneće nezadovoljstvo trenutnim radnim mestom.
On: Venera u devetom polju ukazuje da imate potrebu da otputujete, makar i na kraći put. Potreban vam je pokret i period je povoljan za daleka putovanja. Neke Vage iskoristiće ovaj period za putovanje sa voljenom osobom, dok će mlađi pripadnici znaka koristiti vreme za usavršavanje ili učenje. Ako ste zaposleni, na poslu možete imati prolaznu krizu jer neko može da vas razočara svojim neispunjenim obećanjem. Vaš partner je jako tvrdoglav u ovom pediou i nije spreman za kompromise.

ŠKORPIJA

Ona: Nagašeno osmo polje ukazuje da je dobar momenat za poboljšanje finansijske situacije. Mars vam ne olakšava odnos sa partnerom. Nije isključeno da ćete rešavati pitanje nasledstva u ovom periodu. Ako sarađujete sa Bikovima i Lavovima na poslu, komuniakcija će i dalje biti otežana. Ako ste braku, treudite se da ne prebacujete partneru za njegove greške.
On: Marsov uticaj deluje iscrpljujuće na vas pogotovo jer imate potrebu  da isterujete pravdu na poslu. Pod uticajem Saturna postali ste odgovorniji iako vam neke odluke i promene teško padaju. Neptun može da vam donese razočarenja u ljubavi, tako da će neki momenti u realnosti biti surovi za vas. Odličan je period za dobijanje sponzorstva i li rešavanje pitanja nasledstva.

STRELAC

Ona: Lepe planete u sedmom polju doprinose uzbudljivim dešavanjima u ljubavi, Postajete prava ljubavna meta za suprotan pol. Pod uticajem Marsa na poslu ćete biti verovatno često iscrpljeni i umorni ali je najbolje da ne ulazite u rasprave sa kolegama. Pod uticajem Neptuna skloni ste donošenju pogrešnih zaključaka o osobama koja vam se dopadaju.
On: Naglašeno polje partnerstva ukazuje da ćete imati brojna dešavanja na ljubavnom planu. Na poslu vam Mars pravi smetnje, pa je najbolje da ne donosite prerane zaključke ili drstične poteze.Nije isključeno da će se dve ženske osobe boriti za vašu pažnju, a da ćete vi biti neodlučni. Pod uticajem Jupitera sve vreme imate utisak da treba da vam se dogode velike promene u životu.

JARAC

Ona: Dobre planete u šestom polju otvaraju vam brojne poslovne mogućnosti. Zbog uticaja Neptuna treba da budete oprezni sa tim šta potpisujete i kakave obećanja vam daju na poslu. Uran ukazuje na poboljšanje finansijske situacije. Ako ste slobodni lako može da vam se dopadne osoba koju srećete preko posla. Planete u Blizancima možete da koristite da radite dva posla istovremena, a da vam se to isplati.
On: Planete u šestom polju donose vam dobre poslovne pregovore i prilike. Ako ste čekali povoljan momenat za delovanja na poslu, sada je pravi trenutak. Dobićete zanimljive ponude. Ako ste u vezi sa Blikom, odnos će biti napet, a neki Blizanac može btii pravi izazov za vas. Vaši prijatelji biće raspoloženi za bilo kakva druženja na javnim mestima, tako da ćete imati više društvenih okupljanja.

VODOLIJA

Ona: Venera u petom polju podrazumeva da vam slede nova ljubavna poznanstva. Neke pripadnice vašeg znaka uploviće u novu emotivnu vezu, koja opet može biti neočekivana i primamljiva ali bez garancija zbog Neptuna. Marsove tenzije i dalje se odnose na stanje u vašoj porodici pa je najbolje da se suzdržite od suvišnih komentara. Uran vas navodi da rizikuje na svakom životnom polju, tako da vam ne odgovaraju tuđa pravila i saveti već samo sopstveni impusli.
On: Naglašeno peto polje obećava mnogo toga u ljubavi. Osim brojnih izlazaka na mesta javnog tipa,slede vam neplanirana, izazovna poznanstva u ljubavi. Atraktivna žesnka osoba sve više će privlačiti vašu pažnju, a vi ćete biti spremni da uđete u novi emotivan odnos. Zbog Saturna dosad ste verovatno shvatili da od oktobra 2012. godine na poslu sve ide sporo i postupno i zahteve mnogo prilagođavanja.

RIBE

Ona: Pošto se planete nalaze u četvrtom  polju vama će prijati porodična atmosfera i bilo kakve aktivnosti koje su u vezi sa dekoracijom bilo kakvog prostora. Idealan je momenat da preuredte prostor u kome živite. Mars vam otežava komunikaciju sa nekim osobama iz okruženja, a niste dovoljno tolerantni da biste razumeli svačije ponaanje.To se donosi i na neke odnose na poslu, za koje treba da zažmurite ove sedmice ako želite da se poboljšaju naredne.Ako ste u vezi odnos će biti u prolaznoj krizi.
On: Pod uticejem planeta u Blizancima vi ste pomalo dekoncentrisani i teško vam je da se odlučite za bilo kakvu opciju. Mnoge stvari ili osobe od juče vam danas deluju potpuno drugačije. Ovo je period u kome je neophodno da ljude prihvatite onakvi kakvi jesu nezavisno od bilo kakvih iluzija. Ako ste u ljubavi ili braku, zbog preteranih očekivanja ili idealizacija odnos može biti ugrožen.
(pressonline)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар