Mesečni horoskop za jun-lipanj 2013.

Od 22. maja do 21. juna vlada znak Blizanaca * Bikovi, tranzit Sunca preko vašeg znaka donosi nekoliko zanimljivih poslovnih mogućnosti, utoliko pre jer je u vašem znaku i vaš vladalac Venera * Sunce, vladalac vašeg astrološkog polja posla i novca, prelazi preko materijalistički naklonjenog Bika koji i te kako dobro zna gde leži novac...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Na isti dan kada Sunce ulazi u znak Blizanaca i u vaše astrološko polje komunikacije, Uran, planeta intelekta, promena i bunta, obrazovaće napet aspekt sa planetom moći i novca, Plutonom. Tada ćete verovatno biti veoma zahtevni prema pretpostavljenima, ali možete ih doživeti i kao osobe koje od vas očekuju nemoguće. Slab Merkur u Raku tokom prvih dana perioda martovskim Ovnovima mogao bi da donese priličnu konfuziju. Kada je novac u pitanju otvorite četvore oči, naročito u vreme pomračenja Meseca 25. maja. U to vreme nemojte praviti bilo kakve kupoprodajne ugovore niti bi bilo dobro da osnivate firmu. Pomračenje Meseca 25. maja može doneti nepredviđene probleme onima koji imaju velike ambicije u radu sa strancima, posebno vlasnicima privatnih firmi. Početkom juna možete biti iznenađeni gestom neke Vage, Bika ili Riba, jer mogu ustuknuti pred vašim dobrim predlozima ili bi mogli da pokažu želju da prekinu saradnju bez nekog većeg razloga. Uspećete da ih ubedite u ono što želite 8. juna, naročito uz pomoć Raka, a od 10. juna moći ćete da vratite naklonost i onih kojima ste se bez razloga zamerili. Tranzit Marsa, vladaoca vašeg znaka preko Blizanaca od 1. juna većini predstavnika vašeg znaka može doneti pojačanu aktivnost na polju stručnog usavršavanja, sklapanja posla sa strancima i želju za putovanjima.

Ljubav

Jedan veoma uzbudljiv period, kako za one koji su slobodni tako i za one koji su u nekoj vrsti tajne veze. U ovom periodu bićete u prilici da se sjajno provedete negde, ali i da se neočekivano zaljubite u osobu koja najverovatnije nije slobodna. Pomračenje Meseca u Strelcu za vas značiti mogućnost tajne romanse na nekom putovanju u inostrastvu, a poslednja mesečeva četvrt 31. maja u Ribama nagoveštava oprez da, ukoliko vam savest nije čista po pitanju vernosti stalnom partneru, ne započinjete teme koje bi mogle dovesti ko konflikta. Slobodni Ovnovi trebalo bi da prošire krug prijatelja i obnove nekadašnje prijateljske veze, jer će im to doneti mogućnost da upoznaju nekog ko će im u mnogo čemu odgovarati. Mlad Mesec u Blizancima 8. juna, uz dobro postavljenu Veneru, planetu ljubavi i Merkur, planetu komunikacije, daje vam dovoljno šarma i energičnosti da pokažete inicijativu da vaš ljubavni život postane mnogo sadržajniji. Glavna "opasnost" preti mladim damama Ovnovima koje mogu biti zainteresovane za mnogo starijeg partnera koji će mnogo da obećava, ali malo toga da ispuni. Romansa sa Strelcem ili osobom koja radi u inostranoj firmi ili često putuje može biti nešto što će vas ispuniti zadovoljstvom i srećom.

Zdravlje

Dobro se osećate.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao

Prvih sedam dana perioda biće prilično naporni, posebno za rođene u poslednjoj dekadi znaka. Mars, planeta energičnosti koji ne dolazi u vašem znaku do punog izražaja, biće veoma naglašen, pa će i vaša ambicija biti pojačana, a uz to će vas i mnogi podsticati da uradite nešto što najverovatnije nije u vašem interesu. Pokušajte da budete maksimalno trezveni, naročito 25. maja, u vreme pomračenja Meseca, kao i oko 31. maja, u vreme poslednje mesečeve četvrti, kada ćete imati razgovor sa osobom koja će vam nuditi neku vrstu finansijskog aranžmana i garancije da će posao biti uspešan ili da će vaša prava biti ispoštovana. Većina vaših planova je realna, imate dovoljno ideja i energije, ali ste spremni da napravite i pogrešne poslovne poteze u želji da izađete u susret saradnicima koji će pokazati entuzijazam, ali ne i dovoljnu istrajnost. Tokom ovog perioda možete biti na neki način iskorišćeni ili se vaše poverenje može zloupotrebiti, što vam može doneti dodatne probleme u komunikaciji sa Ribama, Strelcem ili jednom Škorpijom. Kada su finansije u pitanju, mogući su neočekivani dobici, i to sa nekoliko strana, što će vam omogućiti da regulišete neke eventualne dugove. U vreme mladog Meseca u Blizancima, 8. juna, vaša kreativnost doći će do punog izražaja i bićete spremni da pokažete kako može da se reši jedan veoma važan poslovni problem.

Ljubav

Brzi hod Venere, planete ljubavi i vladaoca vašeg znaka, preko astrološke kuće posla donosi mogućnost susreta na radnom mestu ili u nekom vašem svakodnevnom okruženju. Pomračenje Meseca 25. maja može doneti priličnu tenziju, ukoliko niste načisto šta želite, ili ako je osoba koja vam se dopada sklona da nameće svoj sistem vrednosti. Upravo u to vreme loše postavljen Mars na kraju vašeg znaka mogao bi doneti jake strasti i sklonost ka ljubomori. Veza sa Ovnom ili Škorpijom mogla bi da bude veoma naporna i verovatno ćete biti skloni da je raskinete, ukoliko se situacija ne bude odvijala kako biste želeli. Tokom juna tranzit Marsa, planete strasti, preko Blizanaca, mogao bi doneti veliko nestrpljenje, nedovoljnu tolerantnost, pogotovo ukoliko ste duže u vezi, a partner ne pokazuje želju da vam ispuni neka očekivanja. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati susret koji će vam doneti mnogo uzbuđenja i verovatno ćete planirati zajedničko putovanje sa izuzetno atraktivnom i dinamičnom osobom koja će dosta vremena posvećivati poslu. Zajednički interesi mogu vas povezati sa nekim ko ima velike planove u vezi sa inostranstvom. U vreme mladog Meseca 8. juna iznenadni susret na poslu može doneti mnogo prijatnih zajedničkih trenutaka sa nekom Škorpijom ili Ribama.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao

Početak perioda donosi mogućnost sklapanja posla sa jednim Lavom, Škorpijom ili Jarcem, ali trebalo bi da budete maksimalno oprezni ukoliko budu insistirali da prihvatite njihove uslove. Neko može pokušati da vas iskoristi u finansijske svrhe, pa zato pazite kome pozajmljujete novac. Brzi hod Merkura, vladaoca vašeg znaka preko astrološke kuće vaše ličnosti, čini vas spremnim na rizik sve do 1. juna. Tokom ovog perioda uspećete da se priviknete na neke nove uslove na poslu, što vam neće biti nimalo teško, a posle 1. juna možete dobiti nove ponude koje ne bi nikako trebalo da odbijete. Ulazak Merkura, planete biznisa u vaše astrološko polje posla u isto vreme kada Mars, planeta akcije bude ušla u vaš znak, početkom juna, osećaćete se veoma moćnim i bićete zadovoljni postignutim rezultatima. U vreme mladog Meseca 8. juna i prve mesečeve četvrti 16. juna možete dobiti poziv od kolege koga izuzetno cenite i koji je moguće na boljoj društvenoj poziciji od vas ili ima potrebne društvene kontakte u vezi sa novim zajedničkim projektom. Bićete spremni da se upustite u nove poslove, naročito u domenu privatnog biznisa, marketinga, medija ili prevodilaštva. Jedini problem sa kojim možete biti suočeni je povremena besparica, ako ne budete uspeli da odolite svim iskušenjima kada su u pitanju kupovine ili ulaganje novca u nedovoljno sigurne projekte. Ukoliko rešavate pitanje nekretnina, budite mudri i ne donosite odluku na brzinu.

Ljubav
Ovo bi mogao da bude period krcat ranim uzbuđenjima, pogotovo ukoliko ste u prilici da se sa nekim pomirite ili ako pravite plan kako da osvojite naklonost osobe koja vas izuzetno privlači, a pomalo je uzdržana ili nije slobodna. Tajne ljubavi su na velikom iskušenju do 1. juna i pitanje je da li će opstati duže veze ukoliko se u vaš život umeša jedan Ovan ili Škorpija. Veza sa nekim ko pozitivno deluje na vas i spreman je da istrpi promene u vašem ponašanju može biti veoma uzbudljiva, bez obzira da li se radi o tajnoj vezi ili o nekoj koja je na samom početku. Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo bi mogao da bude period koji donosi jake emocije, posebno ćete biti "ugroženi" 25. maja u vreme pomračenja Meseca, do kojeg će doći u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, zbog čega možete pomisliti, pogotovo ukoliko ste dama Blizanac da se neko vrzma oko vašeg partnera. U vreme mladog Meseca u vašem znaku 8. juna bićete u prilici da se sretnete sa nekadašnjom simpatijom prema kojoj niste nimalo ravnodušni. Ukoliko se radi o dugogodišnjoj simpatiji, sve je moguće. Ne ulazite u konflikte sa Devicom zbog ljubomore, posebno ukoliko mislite da joj se dopada neko na radnom mestu.

Zdravlje
Nervna napetost.

RAK(22.6.-22.7)

Posao
Ne bi bilo dobro da odustajete od poslovnih planova sa strancima, čak i ukoliko situacija ne bude tako povoljna kako ste očekivali. Mnogo toga može izgledati kao da se zaverilo protiv vas, a može vam se učiniti i da neko želi da preotme posao sa inostranstvom, koji je vama namenjen. Pomračenje Meseca, vladaoca vašeg znaka u astrološkoj kući koja simbolizuje svakodnevne aktivnosti i posao, može doneti otežavajuće okolnosti na poslu oko 25. maja, što će potrajati sve dok Merkur, planeta biznisa, ne uđe u vašu astrološku kuću ličnosti 1. juna. Dobro postavljena Venera, koja ima veliki uticaj na vaš znak, može doneti blagonaklonost nekih osoba koje su vam oduvek bile naklonjene. Naglašen znak Blizanaca sa Marsom takođe može da donese brojne razgovore u četiri oka sa osobama od poverenja, ali i razne probleme. U vreme mladog Meseca, 8. juna, verovatno ćete biti neprijatno iznenađeni nekom vešću, dok ćete u vreme prve mesečeve četvrti, 16. juna, dobiti poziv da učestvujete na nekom skupu ili da budete angažovani u nekom projektu, gde će se nestrpljivo očekivati vaš odgovor. Potreba za finansijskom sigurnošću može vas učiniti sklonim nesmotrenim aranžmanima sa onima koji vam nude paralelni posao. Pre nego što donesete odluku, bilo bi dobro da se raspitate da li je sve po zakonu.

Ljubav


Većina predstavnika vašeg znaka tokom ovog perioda doći će u iskušenje da uđu u neku tajnu vezu. Sve može započeti sasvim naivno, na nekom kraćem putovanju ili na poslovnom skupu. Ukoliko ste dama Rak, može vam se dopasti osoba rođena u znaku Blizanaca, ali pomračenje Meseca u Strelcu može značiti poznanstvo sa strancem, tako da se pod manje-više neočekivanim okolnostima mogu dogoditi susreti koji bi vaš život mogli preokretnuti u drugom pravcu. Oni koji su u srećnom braku ili dužoj vezi, zbog drugačije organizacije života, verovatno će biti u prilici da se dogovore sa partnerom o nekom novom stilu života koji bi, ipak, mogao da bude suviše stresan, jer će jedan od partnera veliki deo vremena provoditi van kuće. Naglašen znak Blizanaca unosi izvesnu dozu tajanstvenosti u vaš život, ali bi svakako trebalo da se čuvate situacija u kojima ste zbog razdvojenosti od partnera izloženi velikim iskušenjima. Rakovi koji su zaljubljeni u Ovna ili Škorpiju trebalo bi da pokažu više strpljenja i taktičnosti, jer u protivnom veza neće imati mnogo šanse da bude uspešna.

Zdravlje

Manja nervoza.

LAV (23. 7. - 23. 8)

Posao


Ukoliko budete dovoljno mudri i strpljivi, tokom prvih sedam dana perioda moći ćete da izbegnete razne zamke koje će vam postavljati kolege ili pretpostavljeni. Poslovnu ponudu koju ćete dobiti od jednog Ovna ili Škorpije veoma pažljivo proučite, ukoliko ne želite kasnije da imate probleme. Potrudite se da u vreme punog Meseca u Strelcu, kada ćete biti pod uticajem jakih emocija i pojačane kreativnosti, ne dođete u iskušenje da uradite nešto što je protivno vašim interesima, jer će u isto vreme biti i pomračenje Meseca. Tokom ovog perioda uspećete da se dogovorite sa Blizancima, nekim drugim Lavom, Vagom ili Bikom o mnogim poslovnim potezima koje ćete želeti da povlačite u tajnosti, što će biti jedino ispravno, jer konkurencija pomno prati svaki vaš korak. U vreme poslednje mesečeve četvrti, 31. maja, možete napraviti pogrešnu poslovnu procenu, što će vam se kasnije vratiti kao bumerang, a istovremeno ćete biti skloni pravljenju dugova. Mlad Mesec, 8. juna, većini predstavnika vašeg znaka donosi mogućnost napredovanja na poslu posredstvom mlađih kolega koji u vama vide lidera. Rad sa mladima u oblasti sporta, medija ili nauke doneće veliku satisfakciju tokom ovog perioda. Kako će Mars, planeta akcije, imati veliki uticaj na vas, od 1. juna bićete veoma omiljeni i spremni da zarad popularnosti provodite mnogo vremena sa mlađima od sebe i sa onima koji su spremni da od vas uče.

Ljubav


Kada je ljubav u pitanju, od vaše inicijative mnogo toga zavisi, ali vi toga kao da niste svesni. Najverovatnije ste spremni da uđete u neku prilično površnu vezu sa osobom koja će vas doživljavati kao autoritativnu. Vaša popularnost u društvu imponuje osobi koja vam je draga, čak i ukoliko zbog toga nemate mnogo vremena za nju. Tokom prvih nedelju dana možete biti skloni flertu, zaljubljivanju, avanturama, i to najverovatnije sa osobama koje viđate u poslovnim krugovima. Od vašeg bezazlenog koketovanja do ozbiljne veze samo vas deli korak neopreznosti. Ukoliko ste slobodni, dopašće vam se osoba koja je hiperaktivna, ambiciozna i veoma društvena. Tranzit Merkura preko znaka Raka čini vas neopreznim u pogledu onoga što izjavljujete i što obećavate, zbog čega bi bilo dobro da se maksimalno kontrolišete u društvu stalnog partnera ili osobe čiju naklonost želite da osvojite, jer zbog nepromišljenosti možete ispasti neozbiljni u njenim očima. Tranzit Marsa u junu, preko znaka Blizanaca, čini vas sklonim paralelnoj vezi i, ukoliko vam se dopadnu neki Strelac ili Ovan, bićete spremni da mu se udvarate sve dok ga ne osvojite, bez obzira na to da li je slobodan ili ne. U vreme mladog Meseca, 8. juna, muškarci Lavovi mogu biti posebno skloni zaljubljivanju u mnogo mlađe osobe.

Zdravlje
Smanjite obroke.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao
Za mnoge predstavnike vašeg znaka ovo bi mogao da bude period velikih promena, naročito u junu. Sa jednim Lavom uspećete da se dogovorite o nekom novom poslu, ali saradnja se najverovatnije neće odvijati onako kako biste želeli. Iako se trudite da budete što efikasniji, tranzit Merkura, planete biznisa, preko Raka u tome vas prilično ometa zbog čega možete kasniti u izvršavanju obaveza. S druge strane, tranzit Marsa preko Blizanaca može na vas da deluje veoma podsticajno i bićete spremni da se postavite autoritativno prema nekim veoma bitnim pitanjima. Neko će želeti da sa vama proširi saradnju, ali i da vam pokaže da mu se dopadate, zbog čega ćete se naći u šah-mat poziciji, jer su mnogi vezani za vas više nego što to vama odgovara, bez obzira na to da li se radi o kolegijalnim, prijateljskim ili ljubavnim vezama. Tranzit Venere preko znaka Blizanaca pozitivno utiče na vašu kooperativnost koja će biti jako naglašena tokom ovog perioda, a u vreme poslednje mesečeve četvrti, 31. maja, pokazivaćete želju za proširenjem saradnje, a vaše ideje i kreativnost naići će na dobar prijem onih koji odlučuju o vašem statusu. Period je dobar za stručno usavršavanje, pogotovo za one koji intenzivno koriste znanje stranih jezika u poslu.

Ljubav
Toliko ste pritisnuti poslovnim obavezama da nemate dovoljno vremena za ljubavni život. U ovom periodu najviše će vam prijati društvo osoba koje viđate na poslu. Tokom prvih deset dana perioda od partnera ćete očekivati nemoguće, a verovatno ćete biti skloni i konfliktima za svaku sitnicu. Ukoliko ste slobodni, verovatno vam se dopada neki kolega ili prijatelj, a ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, prijatnije ćete se osećati u društvu prijatelja nego u intimnim izlascima sa partnerom. U vreme pomračenja Meseca, 25. maja, bićete prilično malodušni. Slobodne Device mogu se osećati veoma usamljenim, a ukoliko ste u vezi ili braku, nedovoljno shvaćenim. U vreme poslednje mesečeve četvrti, 31. maja, bićete u prilici da upoznate lekara, uniformisano lice ili umetnika, nekog ko poseduje izvestan senzibilitet, osobu koja fascinira svojom pojavom. Tokom prvih deset dana perioda pokušaćete da popravite utisak u očima osobe koja je prilično izgubila strpljenje s vama, a posle 1. juna, kada Mars bude ušao u Blizance, verovatno ćete biti direktni u raspravama sa partnerom. Mlad Mesec, 8. juna, može doneti poznanstvo sa poznatom osobom koja radi u medijima, bavi se sportom ili poslom zbog kojeg često putuje u inostranstvo. Slobodne Device će na nekom službenom putovanju upoznati zanimljivu osobu s kojom će ostvariti sadržajnu vezu.

Zdravlje
Moguća povreda šake.

VAGA (23. 9. - 23. 10)

Posao
Savršeno vam odgovara kada Sunce tranzitira preko Blizanaca, pa bi ovo mogao da bude jedan od boljih perioda tokom kojeg će preovladavati osećanje slobode i želje za promenom. Sve što je bilo loše ostaće iza vas, a vi ćete biti spremni da se prihvatite novih aktivnosti koje će možda biti napornije nego što ste pretpostavljali, ali će posao biti izuzetno interesantan. Vaši talenti biće maksimalno izraženi, ali i velika zavist nekih saradnika. Pokušajte da ne budete naivni i ne prihvatajte poslove koje treba da urade vaše kolege. Prva polovina perioda, naročito prvih deset dana, mogu biti veoma naporni za one koji nisu dobro organizovani i koji su prilično naivni ili prostodušni. Dobri prijatelji će vas preporučiti svojim poznanicima i krug saradnika će se proširiti, ali bez vašeg talenta i rada ne biste bili tu gde ste. U vreme pomračenja Meseca 25. maja, poslednje mesečeve četvrti 31. maja, i prve mesečeve četvrti 16. juna, otvorite četvore oči i nemojte ugovarati nove poslove. U vreme mladog Meseca, 8. juna, na nekom poslovnom sastanku uspećete da se izborite za saradnju sa strancima i novi posao do kojeg vam je veoma stalo.

Ljubav
Emotivni život mogao bi da bude povod nezadovoljstvu tokom prvih deset dana ovog perioda, pogotovo ukoliko je partner sklon da vam nameće svoju volju ili pokušava da rešava vaše probleme umesto vas, i to na način koji vam nikako ne odgovara. Ovo bi mogao da bude veoma romantičan period za slobodne Vage koje iščekuju poziv za zajedničko putovanje ili neku proslavu i koje bi trebalo posle dužeg vremena da se sretnu sa osobom koja im posebno draga. U vreme mladog Meseca, 8. juna, moguće je obnavljanje romanse sa nekim ko živi u inostranstvu, tako da ste na početku veoma uzbudljivog perioda tokom kojeg nećete umeti da organizujete život, jer oni koji nisu slobodni mogu doći u iskušenje da uđu u paralelnu vezu. Romansa sa Lavom, Strelcem ili Ovnom gotovo je izvesna, a jedna Vodolija će insistirati na viđenju, čak i ukoliko ni jedno od vas dvoje nije slobodno, tako da je na pomolu romantična veza. Pazite da ne kažete nešto što bi moglo da se okrene protiv vas i ukoliko ste u dugoj vezi, pokušajte da na racionalan način rešavate probleme čak i ukoliko se tiču veoma jakih emocija, posebno ako se zbog nečeg osećate uvređeno ili zanemareno.

Zdravlje
Manji nazeb.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao
Pred velikim ste izazovima i do 1. juna moraćete da završite mnogo toga što biste inače u nekoj drugoj situaciji možda odložili. Vama je vreme novac i neke nove, dobre pozicije želite da sačuvate po svaku cenu. Malo je onih koji mogu da se mere s vama, ali morate biti spremni i na ustupke ili na neke vanredne troškove, jer ćete verovatno biti primorani na veće izdatke, pogotovo ukoliko želite da započnete unosan posao. U vreme poslednje mesečeve četvrti, 31. maja, znaćete tačno šta želite, a pre toga u vreme pomračenja Meseca, 25. maja, ne potpisujte ugovore i ne sklapajte nove poslove. Sačekajte da Mars uđe u Blizance, pa od 1. juna nastupite direktno i tražite svoja prava. Ukoliko se bavite sportom ili ste prisutni u javnosti, nećete biti naročito blagonakloni prema konkurenciji. Mnogi će želeti da rade s vama i verovatno će vam jasno pokazati da možete na njih da računate, naročito ukoliko se radi o Vagi, Biku, Raku ili Ribama. Kada je u pitanju novac, moguć je priliv iz inostranstva ili ćete uspeti da zaključite posao koji će vam se vrlo brzo isplatiti.

Ljubav
Izuzetno vam odgovara brzi hod Jupitera koji kreće ka Raku, znaku koji je komplementaran vašem i sa kojim se dobro razumete. Naglašen element vode preko pozicije Venere i Merkura donosi mogućnost dobre komunikacije sa onima kojima ste inače veoma odani. Ukoliko planirate nekoga da uveravate u svoja osećanja, to ćete činiti vrlo rado, sa mnogo šarma i spretnosti. Neko će se verovatno zaljubiti u vas, što bi moglo prilično da iskomplikuje vaš život, pogotovo ako imate stalnu simpatiju, partnera ili ste u braku. Tokom celog perioda često ćete putovati u inostranstvo, što će doneti mogućnost ne samo flerta i avanture, već i ozbiljne veze. Ukoliko ste u drugoj ozbiljnoj vezi ili pred drugim brakom, intenzivno ćete razmišljati o osnivanju porodice van granica zemlje. Pod uticajem stalnog partnera mnoge Škorpije će biti spremne na velike promene u životu, sve dok ne osete da bi to moglo da ugrozi njihovu karijeru, koja će biti na prvom mestu. U drugoj polovini juna moguća je romansa sa Devicom, Rakom, Bikom ili Ribama. Prija vam interesovanje jednog Jarca ili jedne Vage, moguće da se radi o osobi sa kojom se često viđate na poslu. .

Zdravlje
Pazite da ne nazebete.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao
Na samom početku perioda vaš znak postaje naglašen, jer će 25. maja doći do pomračenja Meseca u vašem znaku. Za one predstavnike znaka koji su skloni nepromišljenim poslovnim potezima, posebno u finansijama, ovo bi moglo da stvori brojne probleme. Posebno budite obazrivi dan-dva pre pomračenje i dan- dva posle pomračenja, pa u to vreme nikome nemojte da pozajmljujete novac. Ovo bi mogao da bude jedan od boljih perioda za one koji planiraju da prošire saradnju sa sadašnjim partnerima, pogotovo ukoliko se radi o osobi sa kojom već imate sjajno iskustvo. U oblasti finansija potreban vam je savet nekog ko će biti spreman da preuzme odgovornost za vaše često pogrešne postupke. Ako vam se pruži prilika da se isprobate u medijima, pisanju ili vam ponude posao u turističkoj agenciji, verovatno se nećete dvoumiti. Tokom ovog perioda uspećete da obnovite poslovni odnos sa nekim ko je u međuvremenu izuzetno napredovao ili se odselio u inostranstvo. U vreme mladog Meseca 8. juna i prve mesečeve četvrti 16. juna, budite maksimalno oprezni s kim sklapate poslove, ali uz malo opreza ne bi trebalo ništa loše da se dogodi, pogotovo ukoliko bi u posao trebalo da se uključi Rak, Vaga ili neki drugi Strelac.

Ljubav
Oni koji su od nedavno u vezi mogu, prvih deset dana perioda, biti sumnjičavi prema partnerovoj vernosti ili se mogu zapitati da li su napravili dobar izbor. Mnogo toga bi moglo u vašem životu da se okrene nabolje, bićete spremni na ustupke, na promenu stava i mnogo prilagodljiviji, naročito ukoliko ste gospodin Strelac, jer će jedan Blizanac, Vaga ili neki Bik biti spremni da vam obrazlože svoje stavove koje ćete rado prihvatiti. Vaš život bi mogao da se iz korena promeni, ukoliko budete pokazali malo inicijative u tom pravcu. Stalni partner ili neko s kim ste od nedavano u vezi jedva čeka da budete inicijator pozitivnih promena u vašem životu. Bilo bi dobro da tokom ovog perioda planirate zajedničko putovanje. Nemojte dozvoliti da se članovi porodice, vaše ili partnerove, mešaju u vaš život, posebno ne tokom prvih deset dana perioda i nikako nemojte dopustiti da Ribe, čak i ako su dobronamerne, pokažu spremnost da "pomognu". Neke dileme i eventualne nesporazume morate rešiti sami sa partnerom. Slobodni Strelčevi biće izuzetno romantični i spremni na flert, posebno ukoliko putuju u zemlju koja je okružena morem.

Zdravlje
Problemi sa grlom.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao
Pred vama je izuzetno naporan period, a vi nećete odoleti da se ne postavite autoritativno ili da ne krenete u nove poslove, čak i ako mnogo toga što ste preuzeli na sebe niste završili. Konkurencija je jaka, ali vi ne hajete mnogo za to. Želite da se dokažete u nekom novom poslu koji zahteva dobre organizacione sposobnosti, a vi imate i te kako smisla da napravite takav raspored obaveza i odabir saradnika da ćete uspeti u roku sve da završite, ali uz veliko fizičko i psihičko iscrpljivanje. Stariji Jarčevi imaju potrebu da naplate svoje znanje, dok su mlađi predstavnici vašeg znaka okrenuti ulaganjima u budućnost. Finansijski dobro stojite i ne obazirete se mnogo na upozorenja prijatelja i rođaka da bi trebalo da ograničite troškove ili da novac pametno uložite. Ukoliko ste ikada želeli da započnete privatni biznis, tokom ovog perioda bićete u prilici da radite sa onima koji su od reči i koji dobro znaju da ćete ispoštovati sve dogovorene obaveze. Tranzit Marsa, planete akcije, koji je vladalac vaše astrološke kuće doma i prijatelja, preko Blizanaca donosi mogućnost započinjanja posla koji će biti više nego isplativ i ulazak u novi poslovni aranžman, možda prihvatanje paralelnog posla koji će vam doneti veliku satisfakciju.

Ljubav
Ukoliko nameravate da se udvarate nekome koga površno poznajete ili ste zainteresovani za osobu koju viđate na poslu, očekuje vas izuzetno uzbudljiv period. Dobro se snalazite u društvenim krugovima, a vaši glavni kvaliteti su komunikativnost i spremnost da se upustite u novu vezu, ali uz veliku samokontrolu. Upravo to može da vas spase od razočaranja, jer strahujete da vas neko ne iskoristi na bilo koji način, posebno da ne budete emotivno izmanipulisani. Vaša preterana popustljivost, zbog tranzita Venere i Merkura, doneće velike simpatije onih kojima se već duže vreme dopadate. Ukoliko ste dama Jarac, udvaraće vam se mnogo mlađa osoba koju poznajete preko posla. U vreme pomračenja Meseca 25. maja, i u vreme mladog Meseca 8. juna, bićete nesigurni u sebe, sumnjičavi prema mnogima i prilično malodušni, jer se možete osetiti usamljenim i neshvaćenim, ma koliko se neko do koga vam je stalo bude trudio oko vas. Tranzit Sunca preko Blizanaca predstavnicima vašeg znaka uvek donosi preispitivanje u sferi emocija, povremenu malodušnost i osećanje da im partner ne poklanja dovoljno pažnje.

Zdravlje
Dobro se osećate.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao
Za mnoge Vodolije ovo bi mogao da bude sjajan period, naročito u junu. Maj bi trebalo da iskoristite za saradnju sa Blizancima ili za osnivanje nove firme, čak i pod otežavajućim okolnostima.
U vreme pomračenja Meseca, 25. maja, budite posebno oprezni jer neki dogovori mogu postati nevažeći ili ćete shvatiti da ste poverenje dali nepouzdanoj osobi. Nekome je veoma stalo do vas i pokušaće da vas nagovori da budete nosilac jednog velikog i interesantnog projekta, jer za mnoge predstavljate autoritet u poslu kojim se bavite. Tranzit Neptuna čini vas prilično nesigurnim u sebe, a početkom juna bićete pomalo nepouzdani. Ipak, dobra pozicija Urana u Ovnu, vladaoca vašeg znaka čini vas osobom željnom slave, ali je neophodno da rehabilitujete svoj ego i ponos, jer ste predugo bili u nekoj vrsti senke, moguće i zbog nekih svojih propusta. Tranzit Sunca, Marsa i Jupitera preko vašeg astrološkog polja kreativnosti podstiče kod vas želju za izražavanjem svojih ideja, a ukoliko ste umetnik i emocija, što će vam poći za rukom. Što se talenata tiče, verovatno ste na pravom putu, naročito ukoliko ste mladi, jer će neko uočiti vaše kvalitete i promovisati vas. Mediji, umetnost, sport i poslovi preko kojih dolazite u kontakt sa mnogo ljudi, prave su delatnosti u kojima će vaše sposobnosti doći do izražaja.

Ljubav
U ovom periodu bićete mnogo pristupačniji i spremniji da se priključite onima koji se bave nekim amaterskim ili timskim radom, a u takvom društvu ćete sresti osobu koja vam neće odoleti. Ovo je izuzetno povoljan period za ljubav, naročito jun, ali vaša sklonost da vam se dopadaju komplikovane ljubavne situacije može vas učiniti prilično nesmotrenim. Neko će želeti da se s vama sretne u tajnosti, i to već tokom prve sedmice ovog perioda. Do 1. juna nemojte izazivati sudbinu, možete biti prilično naivni i zaljubljivi, a mlad Mesec u Blizancima 8. juna može dovesti do egzaltiranog raspoloženja, jer je i Venera odlično postavljena u Raku tako da vi, bez obzira da li ste slobodni ili ne, možete biti "žrtva" nečijeg šarma. Ovo će biti posebno naglašeno kod umetnika ili Vodolija koje često putuju. Lav, Ovan ili druga Vodolija mogu biti za vas fatalni, jer ste ovim znacima jednostavno opčinjeni. Ako budete na poslovnom putu, takođe ste u nekoj vrsti iskušenja da se prepustite osećanjima, ma kakve posledice to može imati kasnije po vas.

Zdravlje
Dobro se osećate.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao
Tokom ovog perioda bićete prilično okupirani raznim poslovima koji vam mogu doneti dodatni stres ili ćete biti veoma angažovani, jer ćete pokušavati da se nametnete u nekoj novoj sredini i uspećete da istaknete svoje talente. Dobra sposobnost komunikacije je veoma bitna, ali loše postavljen Mars u Blizancima u junu može doneti i nerazumevanja u radu sa kolegama. Dobro ćete se slagati sa onima sa kojima već imate izgrađene solidne odnose, čak i ukoliko dođe do manjih nesuglasica, lako ćete ih rešiti. Do prvih problema može doći u vreme pomračenja Meseca, 25. maja, zbog vaše preterane ambicije ili će vas drugi tako doživljavati. Tokom celog perioda vaša fizička kondicija biće izuzetno važna, bez obzira na posao kojim se bavite. Trebalo bi da imate u vidu da se od vas očekuje da budete spremni da nekog zamenite ili da u svakom trenutku prihvatite veliki napor, ali, ukoliko radite ono za šta ste motivisani, pred vama je veliki uspeh. Ukoliko ste spremni da uložite novac u novi privatni biznis, mogući su neočekivani dobici. Nemojte oklevati da prihvatite poziv nekog ko radi za strance, a bavite se marketingom ili propagandom, jer ćete biti jako uspešni u tom poslu. Dobici u igrama na sreću.

Ljubav
Tokom prve sedmice perioda trebalo bi da se priviknete na nove momente u vezi, naročito ukoliko je partner izuzetno zauzet, menja radno mesto ili bi trebalo negde da putuje. Verujete u mogućnost nalaženja zajedničkog rešenja, ali ukoliko budete previše insistirali na navodnoj harmoniji, a pritom niste spremni kod sebe bilo šta da menjate, nećete imati mnogo sreće u ljubavnom i porodičnom životu. Tranzit Marsa tokom juna donosi nemogućnost ostvarenja skladnih odnosa sa partnerom, ukoliko je bilo ko od vas dvoje sklon konfliktima. Vaša preosetljivost i nespremnost da prihvatite kritiku ili da sagledate sebe kao nekog ko povremeno doprinosi disharmoniji u odnosima, svakako ne doprinose mirnom i srećnom životu. S druge strane, ovo nije period tokom kojeg bi trebalo da pravite velike rezove u životu, osim ukoliko već niste rešili da krenete drugim putem, ma šta to značilo. Astrološko polje ljubavi veoma je naglašeno tokom celog perioda tako da bi neko novi mogao u potpunosti da okupira vašu pažnju. Ukoliko ste slobodni, moguć je početak nove, veoma romantične ljubavne priče, dok oni koji su dugo u vezi ili u braku, a planirali su proširenje porodice ili preseljenje, verovatno će se ozbiljno pozabaviti tom temom.

Zdravlje
Pazite se moguće povrede u kući.
(Izvor: Novosti Zivot plus, conopljanews.net)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 коментара:

 1. Анониман23. мај 2013. 17:37

  Ovo je horoskop za maj. Obratite malo pažnje...

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман23. мај 2013. 18:33

  Ovo vam je zaista horoskop za maj , pa i pise po datumima desavanja

  ОдговориИзбриши
 3. POSTAVLJEN HOROSKOP ZA JUN (period vladavine Blizanaca 22. maj -21. jun).
  Na zalost, prethodno je greskom horoskop za maj zaista bio ponovo postavljen, umesto pripremljenog novog.
  Hvala na primedbama uz izvinjenje.
  Srdacan pozdrav!

  ОдговориИзбриши
 4. Анониман23. мај 2013. 21:22

  Hvala i vama na ispravljanju greske , srdacan pozdrav :D

  ОдговориИзбриши