Kako odvesti u krevet Lavicu, Vodoliju, Devicu...

Vatreni znaci će Vam pružiti seks za pamćenje, samo ako Vam poptuno veruju i ako im sa Vama nije dosadno. Zemljani znaci se teško opuštaju i ne ulaze u seksualne odnose tek tako. Vodeni znaci su maštoviti, senzualni, strastveni. Oni vole seks i nije im ništa strano, ni zabranjeno.


Ovan, Lav, Strelac

Za vatrene znake seks je igra. Ovi znaci ne vole kad im je dosadno, ne vole laži i nejasne situacije. Stavite karte na sto i doživećete strast koja se pamti. Seks na otvorenom, u prirodi, bilo kom neobičnom mestu će osloboditi njihove strasti. Među ovim znacima ćete naći mnogo egzibiocionista.
Savet: Ne pritiskajte ih trivijalnim stvarima, ne gušite njihovu individualnost, jer vatra se ne sme sputavati, ne gasite” njihovu esencijalnu prirodu. Sloboda je, za njih, sinonim za seksualnost.

Bik, Devica, Jarac

Zemljani znaci se teško opuštaju i ne ulaze u seksualne odnose tek tako. Moraju prvo da se vežu za nekoga, naročito Jarac, da bi se opustili u krevetu. Devica naročito insistira na intelektualnom slaganju, na priči, njima je izgled partnera najmanje bitan. Zemljani znaci nisu prilagodljivi, teško ih je zainteresovati, a retko ulaze u avanture.
Savet: Oraspoložite ih nekim gestom, potrudite se da im bude udobno i ne ulepšavajte stvari, jer ovi ynaci vole realnost. Priroda, planina, doba rveš i ukusna hrana su afrodizijaci za njih.

Blizanci, Vaga, Vodolija

Zaintrigirajte njihov um, ostvarite neku njihovu fantaziju. Ukoliko se uklopite u ideju ideala koji imaju u svojoj glavi, to će biti odlično. Ne zamarajte ih pričom, neka dela govore za sebe. Vole da pričaju o seksu, vole telefonski seks, lascivne SMS poruke.
Savet: Vazdušne znake je lako zainteresovati, ali teško zadržati. Budite u toku sa njihovim željama i prohtevima. Ne budite ljubomorni, to ih guši. Znajte da vam oni mogu ostvariti svaku seksualnu fantaziju, za njih nema prepraka kada je seks u pitanju.

Rak, Škorpija, Ribe

Vodeni znaci su maštoviti, senzualni, strastveni. Oni vole seks i nije im ništa strano, ni zabranjeno. Ukoliko im se dopadnete kao osoba, neće mnogo obraćati pažnju na Vaš izgled. Bitno je da ste zanimljivi, zabavni, da volite da izlazite.
Savet: Muzika, topla čokolada, dobar film, kvalitetno vino su afrodizijaci kojima neće odoleti.


(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар