Horoskop i čitanje

Bilo da volite da čitate, ili da poklanjate drugima knjige, saznajte kako zvezde utiču na naš književni ukus. Ovnovi ne vole romantične priče, Bikovi mogu i bez knjige, Blizanci vole da ih kupuju.

OVAN
Ovnovi vole da čitaju, ali ne po preporuci, jer oni sami znaju šta je dobro. U svakom slučaju, vole zabavnu tematiku, ponekad sarkastičnu. Glavni likovi treba da su uspešni , borbeni, jaki, jer samo kao takvi mogu da budu prihvaćeni od strane Ovnova. Ne vole patetiku, ne vole romantične priče.

BIK
Romantične priče, velike ljubavi, ali i praktični saveti za zabolji i kvalitetniji život, su izbora ovog znaka kada su knjige u pitanju. Ne vole da gube vreme na negativne stvari, već uvek čitaju nešto konstruktivno, kao i klasike.

BLIZANCI
Za dobar početak dana Blizanci pre biraju novine nego knjige. Iako vole da čitaju, moraju prvo da čuju sve preporuke o nekom delu, pa tek onda da se bace na čitanje. Blizanci, pored Devica i Strelčeva najviše od svih vole da kupuju knjige.

RAK
Rakovi vole rodoljubivu, kao i bajke. Poezija im, takođe, draga, ali i biografije slavnih ličnosti. Ukoliko poklanjate knjigu Raku, budite upoznati sa tim šta ta osoba voli da radi, da li ima hobi, i u skladu sa tim izaberite.

LAV
Lavovi vole istorijske romane, kao i knjige čije su teme društvo i vlast. Knjige o prinčevima, vladarima i blagu, su omiljeno štivo Lavova. Bliska im je literatura u vezi sa poslovnim uspehom, sve što jača samopouzdanje.

DEVICA
Device čitaju samo proverenu literature. Njima ne možete tek tako pokloniti knjigu. Dobro se informišite pre kupovine, jer Devica je dobro informisana, voli da pročita preporuke na Internetu, na forumima i iskreno će Vam reći da li joj se neka knjiga sviđa ili ne.

VAGA
Ljubavni romani, knjige koje veličaju lepotu i život, su najbolji predlog za predstavnike ovog znaka. Potrudite se da ih ne terate da čitaju, jer onda sigurno to neće uraditi, oni moraju za sve sami da se zainteresuju.

ŠKORPIJA
Teme koje su mračne, tajnovite, tabu teme, će preovlađivati na plocama kućne biblioteke ovog znaka. Knjige o ratu, seksu, kao i o smrti su Škorpijama najlakše za razumevanje. Ezoterijska literature takođe.

STRELAC
Strelčevi vole filozofske knjige i putopise. Mogu da čitaju sve, ali ako im neka knjiga dosadi, odmah prelaze na drugu. Teško da će pripadnik ovog znaka čitati bestselere. Vole putopise, klasike, takozvanu ozbiljnu literaturu. Atlas je pravi poklon za Strelčeve.

JARAC
Istorijske teme, klasici, praktična literatura je ono što Jarčevi vole. Ovaj znak voli antikvitete, stare stvari, pa će im knjige o tim oblastima biti zanimljive. Bestseleri ih ne zanimaju, a knjizi koju vole vratiće se više puta.

VODOLIJA
Vodolije vole neobične knjige, o naučnicima i nauci, kao i naučnu fantastiku. Vole knjige koje traže pažnju, razmišljanje, mozganje, nikako lako štivo koje opušta.

RIBE
Romantične priče, romane čija se radnja dešava u snovima... vole Ribe. Fantazije, bajke, naučnafantastika, filozofija je ono što drži pažnju ovom znaku.
(Mondo)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар