Frizura otkriva damu

Način na koji nosite kosu o vama može otkriti mnogo više nego što mislite, a sve se svodi na vašu narav, ponašanje, kao i životne navike. Saznajte šta vaša frizura otkriva o vama!

Šiške
Odlučili ste da isečete šiške, jer želite neku promenu. Šiške će u trenu osvežiti vaš izgled i mogu izgledati vrlo zavodljivo i baš poput Džesike Bil pretvaraju vas u misterioznu lepoticu.

Visoki konjski rep
Ova jednostavna, mladalačka frizura idealna je za sport, rekreaciju, ali i izlaske i elegantne prilike. Baš poput Dženifer Aniston, kada nosite visoki rep dajete utisak energične i vrckaste osobe koja zna šta želi.

Kovrdže
Guste kovrdže otkrivaju snagu i energiju osobe koja je nesputano nosi. Zavodljiva Sofija Vergara je svoj temperament, ali i seksepil istakla upravo ovakvom frizurom.

Kratka kosa
Kratka, dečačka frizura koja otkriva celo lice vrlo je hrabar, ali i rizičan potez koji simboliše velike ili vama vrlo važne promene u životu. Isto je učinila i En Hatavej koja je upravo promenom frizure pokazala kako se ne boji izazova.

Niski rep
Još jedna jednostavna, ali vrlo upečatljiva frizura. Ako vežete svoju kosu u niski, uredan rep ostavićete utisak snažne i samouverene osobe s jasnim budućim ciljevima. Takvu frizuru nosi i lepa Lindzi Von.

Duga ravna frizura

Iako ovakva frizura deluje vrlo elegantno i romantično duga, besprekorno ispeglana kosa baš kao ona koju već godinama neguje Gvinet Paltrou opisuje dominantnu osobu koja ne voli promene.

Valovita kosa

Megan Foks uvek izgleda besprekorno što se može primetiti i po njenoj kosi. Iako izgleda kao da je frizuru napravila u trenu ovakva savršene, ležerne kovrdže ukazuju na provođenje puno vremena pred ogledalom što simbolizuje samodopadljivost.

Punđa
Ova elegantna i večna frizura može da se nosi na razne načine, ali bez obzira na to koliko ona bila ležerna gotovo uvek izgleda nežno i mazno što je potvrdila i slatka glumica Džesika Alba.

Ispletena kosa
Bilo kao pletenica, riblja kost ili trendi slojeviti konjski rep isprepletena kosa zaista nema ograničenje godina. Nose je devojčice, ali i elegantne žene koje su kao i Blejk Lajvli mladalačkog duha i uvek spremne za zabavu.
Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар