Nedeljni horoskop 21-27. april/travanj 2013.

Vodolije, mogle biste se naći razapeti između porodičnih i poslovnih obaveza, što može izazivati konflikte na porodičnom planu * Blizanci, moguće su još neke male peripetije zbog novca, ali uglavnom ste sve dobro postavili * Lavovi, tokom ove nedelje bićete napeti, razdražljivi i skloni da planete za svaku sitnicu...

Ovan
Ljubav: Budite pažljivi u komunikaciji s partnerom jer ćete biti skloni upuštanju u polemike i rasprave. Izbegavajte da svoje stavove i mišljenja namećete partneru. U drugom delu nedelje rešićete eventualne nesporazume i naći ćete zajednički jezik. Posao: Finansijska situacija nije blistava, ali tokom ove nedelje možete nešto učiniti i po tom pitanju ako se usredsredite na posao. Nedelja je povoljna za pronalaženje dodatnih izvora prihoda. Zdravlje: Bićete podložni malokrvnosti. Odmarajte se.

Bik
Ljubav: Nakon nesuglasica koje traju izvestan period, došlo je vreme za otvoren razgovor s partnerom kako biste saznali na čemu ste i kakvi su vam planovi. Budite iskreni i spremni na kompromise. U sredu uveče ne izbegavajte priču o osećanjima. Posao: Bićete organizovaniji i racionalniji u rukovanju novcem, pa ćete prevazići većinu teškoća na ovom polju. Mudrim potezima popravićete finansijsko stanje. Uspešni dani utorak, četvrtak i petak. Zdravlje: Podložni ste bolovima u predelu leđa.

Blizanci
Ljubav: Tokom ove nedelje nemate nijedan realan ljubavni plan niti meru. Ovakvo raspoloženje će vas odvesti ka novim romansama i možda preteranim uživanjima. Mada vi u svom rečniku nemate tu reč, što znači da je na emotivnom planu popriličan nered. Posao: Moguće su još neke male peripetije zbog novca, ali uglavnom ste sve dobro postavili. Saradnja s autoritetima i dalje je izvor vaših frustracija, pa zanemarite poneku primedbu. Sebe radi. Od sredine nedelje rasterećenje. Zdravlje: Solidno.

Rak
Ljubav: U prvom delu nedelje ostvarićete neke velike i lepe želje u ljubavi i unećete izuzetan sklad i stabilnost i vaš brak. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati osobu sportskog tipa i lepe spoljašnjosti, s kojom biste pronašli mnogo zajedničkih interesovanja, i započeti novu emotivnu vezu. Posao: Uspećete da se bolje organizujete u timskom radu. Pružiće vam se pogodne mogućnosti da započnete novu poslovnu saradnju i to s jednim od bivših emotivnih partnera. Zdravlje: Povremene migrene.

Lav
Ljubav: Tokom ove nedelje bićete napeti, razdražljivi i skloni da planete za svaku sitnicu. Svaku partnerovu reč doživećete kao provokaciju, što će dovesti do čestih svađa i sukoba. Ako se ne budete kontrolisali, mogli biste ozbiljno ugroziti vašu vezu. Svi oni u tajnim ljubavima vode borbu s prevelikim emocijama. Da li će je dobiti? Posao: Konstruktivnije ćete razmišljati i biće vam lakše nego u prethodnom periodu da ostvarujete svoje plodne ideje. Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica
Ljubav: Pružiće vam se izuzetne pogodnosti za ostvarivanje važnih porodičnih ciljeva, a ako ste u braku, mogli biste da rešite ili poboljšate imovinsko stanje kupovinom neke veće nekretnine. Ipak, budite pažljivi u vezi s ulaganjem i izdvajanjem zajedničkih finansija, jer bi tu mogli i da iskrsnu konflikti između vas i vašeg partnera. Posao: Imaćete pogodne mogućnosti za započinjanje nove saradnje. Umećete da racionalno raspoređujete vaše prihode i rashode. Zdravlje: Urogenitalne tegobe.

Vaga
Ljubav: Nikako nećete uspeti da se uskladite s partnerom, posebno ako ste u braku, i bićete skloni ispoljavanju teškog karaktera, nedoslednom i nepromišljenom ponašanju, pa su moguće ozbiljne svađe i sukobi. Ako se ne budete kontrolisali, moglo bi doći do ozbiljnijih problema u vašoj vezi. Posao: Pružiće vam se mogućnosti za sklapanje novog poslovnog ugovora, a uspeh vas očekuje i ako se bavite javnim ili pravnim delatnostima. Zdravlje: Osetljiva su vam pluća i disajni sistem.

Škorpija
Ljubav: Isprobajte svoje zavodničke sposobnosti. Osoba koju želite da osvojite nestrpljivo očekuje vašu inicijativu i poziv za izlazak. Poklonite joj svu pažnju i maske će pasti. Kraj nedelje je kao stvoren za to. Nežniji pol treba da preuzme inicijativu. Posao: Poslove koje ste zapostavljali ili izbegavali sad više ne možete da zanemarujete. Ukoliko morate da prisustvujete sudskom procesu ili rešite pravne probleme, neka vam takve obaveze budu prioriteti. Zdravlje: Respiratorni sistem.

Strelac
Ljubav: Zanos koji ste osećali u proteklim danima malo će popustiti, ali ćete iz trenutka u trenutak otkrivati dobre stane svog odnosa s osobom koju volite. Zaljubljenost će se postepeno pretvarati u skladan odnos, a vi ćete biti sve zadovoljniji i srećniji. Ljubav na daljinu dobija nove momente, čini se realnije. Posao: Ne upuštajte se u poslove koji od vas zahtevaju veća ulaganja i ne zadužujte se bez prave potrebe. O svemu razmislite dvaput! Zdravlje: Konstantno ste pod stresom.

Jarac
Ljubav: Osećate se nesigurno i niste spremni da otvoreno pokažete svoja osećanja osobi koja vas privlači, ali sami prema sebi postajete sve iskreniji i tačno znate šta želite. Nemojte odbaciti mogućnost da se iz vašeg odnosa može razviti skladna veza. Čitajte malo i između redova. Posao: Pružiće vam se pogodnosti za započinjanje novih poslovnih poduhvata. Uspeha ćete imati u oblastima trgovine, ugostiteljstva, komunikacija i transporta robe. Zdravlje: Pojačana depresija.

Vodolija
Ljubav: Mogli biste se naći razapeti između porodičnih i poslovnih obaveza, što može izazivati konflikte na porodičnom planu. U drugom delu nedelje uspećete da postignete potrebnu ravnotežu. Samo nemojte preterivati u zahtevima ni u ljubomori. Posao: Bićete u prilici da pribavite nova sredstva za rad i da rešite važna administrativna pitanja. Od ruke će vam ići poslovi vezani za nekretnine, prehranu, poljoprivredu i knjigovodstvo. Zdravlje: Biće vam osetljivi bubrezi.

Ribe
Ljubav: Oni parovi koji s vremena na vreme prolaze kroz sukobe trebalo bi da malo otvorenije porazgovaraju o problemima. A neki pripadnici ovog znaka će shvatiti konačno da treba da završe emotivni odnos u kojem su jer je ljubav davno nestala. Vreme je za promene. Posao: U odličnoj ste nedelji kad je posao u pitanju, čak će se i finansijska situacija poboljšati. Početkom nedelje biće prilika za bolja poslovna rešenja. Zdravlje: Pojačana nervoza i problemi sa zubima.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар