Horoskop ženskog zavodjenja

Kako zavode Lavice, šta čine pripadnice vodenih znakova, a u čemu je tajna šarmantne Device. Otkrijte koje je vaše tajno oružje i kako da ga najbolje upotrebite?

Ovan
Žena Ovan je vatrena osvajačica koja da voli da bude u centru pažnje i to čini upečatljivom seksepilnom odećom. Voli da se "uteže", ali to čini kako bi istakla snagu svoje ličnosti. Žene Ovnovi imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredne su u komunikaciji i veoma su strastvene.

Bik
Žena Bik menja svoj pristup od nevine devojke iz komšiluka do ženstvene femme fatale. Obično imaju bujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotične su i vole da se dodiruju tokom komunikacije.

Blizanac
Žena Blizanac je večno dete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka posebno su šarmantne, brzo misle, pričalice su i jako su komunikativne. Omiljene su u društvu, obično svetle kose i očiju, te tamnijeg tena. Vole da se transformišu i svoj zavodnički pristup menjaju zavisno od cilja odnosno tipa muškarca.

Rak
Žene Rakovi su nežne i osetljive. Obično imaju obline, vole porodicu i muškarci ih smatraju poželjnim partnerkama. Posebno su ženstvene i vole pažnju kavaljera.

Lav
Lavice su dominantne, spretne i slično kao i ostali vatreni znakovi, vole da budu u centru pažnje. Vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje će mane uvek pretvoriti u prednosti.

Device
Device imaju latentnu seksualnost. Kako su pedantne i organizovane u svakodnevnom životu, takve su i u igri zavođenja. Obično imaju igru dobre devojčice, prefinjene crte lica i romantični stil odevanja.

Vaga
Žena Vaga ima odlične zavodničke metode i dosta pazi na izgled. Vage znaju da se dobro i primereno obuku za svaku situaciju, pažljivo se doteruju, ali znaju itekako zavesti svojim stajlingom. Frizura im je uvek odlična, a šminka perfektna.

Škorpija
Škorpije su opasne zavodnice. Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualan glas. Obaraju s nogu, ali znaju biti i posesivne. Kada zavode igraju na toplo-hladno, pa će doslovce pomutiti razum muškarcu.

Strelac
Žene Strelčevi su neuhvatljive. Obično neguju sportski stil, ali vole nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju preterane obline što lukavo znaju da pretvore u svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov osmeh je jednostavno neodoljiv.

Jarac
Žena Jarac osvaja hladnoćom. One se predstavljaju kao moćne i nepokolebljive žene i obično "napadaju" slabije partnere. Imaju lepe noge, obično su vitke, a znaju da istaknu vitku figuru dobrom odećom.

Vodolija
Žena Vodolija na muškarce ostavlja utisak nezainteresovane dame. Pripadnice ovog znaka zanima duhovna snaga, vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Obično spajaju nespojivo u odevanju, vole ljubičastu boju i znaju da izgledaju seksi i u patikama. Uglavnom neguju prirodan izgled.

Ribe
Ribe su snene, nežne i osetljive. No, to je samo trik zlatne ribice koja će se "nesvesno" uplesti u mrežu svoga lovca. One su graciozno građene, imaju nežne i lepo oblikovane noge, sanjiv pogled, a bez problema će iskoristiti svoju kartu ranjive dame.
Izvor: zadovoljna.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар