Horoskop zadovoljstava: Omiljene poslastice po Zodijaku

Blizanci obožavaju voćne kolače s malo šećera, Strelčevi egzotične sastojke, Škorpije crnu čokoladu, dok će Devica radije popiti frape nego pojesti desert.

Ovan: voli lagane i zdrave poslastice
Ovaj horoskopski znak se stalno brine za svoj izgled, pa će na poslastice pristati jedino ako mu servirate nešto lagano i zdravo poput voćnog kolača. Budući da obožava začine, prijaće mu svi kolači s cimetom, muskatnim oraščićem i đumbirom. Ipak, njihova tekstura mora biti lagana, kao i ukus.
Omiljeni kolač: keks s cimetom i đumbirom

Bik: preferira kolač sa sirom
Bik je zemljani znak koji voli domaće i tradicionalne deserte. Veliki je ljubitelj mlečnih proizvoda, pa ga svaki kolač sa sirom može oduševiti. Bikovi su veliki gurmani koji znaju generalno puno o hrani, a kada su poslastice u pitanju biraće samo kolače koji su lepo dekorisani i sadrže jabuke, šlag, karamel ili sir.
Omiljeni kolač: čizkejk

Blizanci: obožavaju voćne kolače
Blizanci obožavaju penaste i lagane deserte s umerenom količinom šećera. Svi voćni kolači za Blizance su prava poslastica. Pošto ne vole da provode puno vremena u kuhinji, njihovi kolači će biti jednostavni s puno svežeg voća i šlaga.
Omiljeni kolač: torta s kupinama ili jagodama, bananama i šlagom.

Rak: ne može bez čokolade
Čokolada je uteha, ali i radost svakoga Raka. Ovaj horoskopski znak voli malo slađe kolače s puno krema i čokolade. Kada su poslastice u pitanju Rakovi će voleti svaki kolač s malo alkohola, ipak skromnom Raku neće smetati ni običan puding od čokolade.
Omiljeni kolač: Reforma torta

Lav: voli osvežavajuće poslastice
Za ovaj znak generalno važi što više to bolje, što važi i za kolače. Najviše će se obradovati osvežavajućim kolačima s limunom ili pomorandžom upravo zbog osvežavajućeg ukusa.
Omiljeni kolač: tart od limuna

Devica: radije će popiti frape nego pojesti kolač
Devica veoma pazi na ishranu, pa preterano uživanje u slatkišima smatra kao luksuz koji sebi ne može uvek da dozvoli. Device će pre popiti času nekog voćnog frapea nego što će pojesti neki kremasti kolač.

Vaga: samo da ima jagoda
Vaga obožava poslastice koje u sebi sadrže crveno bobičasto voće. Rashlađeni deserti koji se mogu jesti gotovo smrznuti uvek će biti izbor na koji će rado pristati. Svaki kolač koji sadrži želatin, jagode ili jogurt biće na vrhu Vaginih omiljenih poslastica. Sem što kolači moraju da budu ukusni, Vagi je veoma bitno kako izgledaju.
Omiljeni kolač: torta s jagodama

Škorpija: ne može odoleti crnoj čokoladi
Osnovne karakteristike ovog znaka su strast i požuda, shodno s time omiljene poslastice ovog znaka su praline s višnjama. Osim čokolade, Škorpija obožava i sir, pa će čizkejk ili bilo koji drugi kolač s sirom biti na vrhu spiska omiljenih kolača.
Omiljeni kolač: mus od čokolade

Strelac: samo da je egzotično
Strelčevi vole deserte koji ih podsećaju na egzotične krajeve. Uživaju u ukusima manga, kokosa i dinje Nisu ljubitelji previše teških i slatkih poslastica,mnogo će im više prijati da pojedu kuglu sladoleda.
Omiljena poslastica: voćna salata

Jarac: voli domaće kolače
Jarčevi obožavaju tradicionalne i domaće kolače. U svaki kolač će rado staviti cimet, vanilu, suvo grožđe ili bademe, što će tradicionalne recepte učiniti ipak malo drugačijim.
Omiljeni kolač: kuglof

Vodolije: voli da meša slatko i slano
Poznato je da ovaj horoskopski znak voli da meša i proba sve što je neobično. Skloni neobičnim kombinacijama njihovi će kolači biti istovremeno slatki i slani.
Omiljeni kolač: voćna torta

Ribe: vole slatkiše s malo sećera
Ako mogu da biraju, Ribe će uvek pre reći "da" zdravom desertu. Za njih su idealne poslastice koje imaju malo šećera, a puno voća.
Omiljena poslastica: puding s voćem
(24sata.hr)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар