Horoskop i muško varanje

Rakovi i Jarčevi najčešće varaju očima, Vage u mislima i snovima, Ovnovi i Strelci rečima, Lavovi i Ribe hladnoćom, a pravoj su prevari navodno najviše skloni promenjivi znakovi pod vlašću Merkura, Blizanci i Devica.

Astrolog Marina Jungić Milošević analizirala je za Novosti.rs na koje sve načine varaju muški pripadnici Zodijaka. Želja za prevarom ne mora uvek da znači da će do prevare i doći. Međutim, prevara u tajnosti muškog srca može biti čak opasnija, naravno zavisno o tome kojem znaku vaš partner pripada. Rakovi i Jarčevi najčešće varaju očima, Vage u mislima i snovima, Bikovi i Vodolije "pornićima", Ovnovi i Strelci rečima, Lavovi i Ribe hladnoćom, Škorpije najčešće u snovima, a pravoj su prevari skloni promenjivi znakovi pod vlašću Merkura, Blizanci i Devica.

PREVARA OČIMA
Ljubomoru kod žene može izazvati i nevin pogled prema zgodnoj ženi, kontakt očima i spontani osmeh. Možda zavodi druge žene? A možda je to njemu potrebno da bi zadovoljio svoju taštinu? Možda testira svoju privlačnost? Svejedno, ali prevara očima može itekako da uzdrma. Najbolji je lek da ne dozvolite da vas to isprovocira. Pridružite mu se i govorite mu o cilju njegovog pogleda: "Zar nije zgodna ona crnka u uglu? I meni se sviđa kako izgleda".
Te reči ih obično brzo vraćaju u poznati zagrljaj.
PRIMERI: JARAC i RAK

PREVARA MISLIMA
Gleda za devojkom koja je upravo prošla i čiji je miris ostao u vazduhu, i već zamišlja kako se valjaju po krevetu. Muške fantazije - prevara mislima. Mnoge žene pritom se bune jer tu prevaru najčešće osećaju svojim šestim čulom. I tada počinju beskonačna pitanja... Da li trči za nekom drugom? Zar mu se više ne sviđam? Greška. Kada vi u takvoj situaciji kažete:
"Devojka koja je upravo prošla jako je zgodna. Zar se nije i tebi svidela" to na njega deluje kao hladan tuš.
PRIMERI: BIK I VAGA

PREVARA U SNOVIMA
Ujutro je sasvim neprepoznatljiv. Doručkuje i izgovara neku kritiku. Zar više nije zadovoljan sa mnom u vezi? Možda sanja o nekoj drugoj... To se događa u većini brakova i dužih veza. Kad pokušava da zaspi, pred zatvorenim kapcima lete slike neke sasvim druge žene. Snovi o željama? Opasnost leži u tome što naši snovi najčešće pokazuju naša podsvesna razmišljanja. Ali to su želje koje nam se u stvarnom životu retko ispunjavaju... Ali još opasniji su svesni snovi. Oni su pravi pokazatelji nezadovoljstva.
PRIMERI: VAGA I ŠKORPION

PREVARA PORNIĆIMA
Sa reklamnih panoa izazivaju bujne grudi, sa svih strana vrebaju reklame polugolih žena. Muškarci su pod seksualnom paljbom. Pa kome ne bi pale na pamet lude zamisli? I to je vrsta prevare. Na primer, kad on do kasno u noć sedi pred televizorom ili laptopom, a ona već spava. I samo jednim pritiskom tipke u spavaću sobu dovodi izazovne obline. Bez ikakve realne prevare, ali i tu se krije opasnost. Jer, kad muškarci samo sanjaju o pornografskim lepoticama, postaju sve nezadovoljniji.
PRIMERI: BIK I VODOLIJA

PREVARA REČIMA
Uopšte ne priča sa svojom partnerkom. O svojim stvarnim problemima ona može da raspravlja jedino sa prijateljicama. Poljubac ujutro postao je samo rutina. Veza kao da je zaglavila u hladnoći... Najgora je prevara kada zamre nežnost što ponekad znači tužan kraj ljubavi. Ponekad i samo prolaznu krizu u kojoj on ne daje sve od sebe zbog poslovnih problema. Iz te izolacije u koju se muškarci znaju zavući u trenucima krize, možda može da ga izvuče jedino iskren razgovor.
PRIMERI: OVAN, STRELAC I RAK

PREVARA HLADNOĆOM
U veselom muškom društvu on izjavljuje:
"Onome ko je tako dugo u braku kao ja, ponekad je potrebno i malo promene".
Muški razgovori, pokazivanje bicepsa, hvalisanje... Govori se o braku, ženama... I drugi se tada uključuju u razgovor, kako bi bili važniji i u vlastitim i u tuđim očima ili zbog njihovog čvrstog ciničnog stava. Što li sve prolazi kroz muški mozak? Čak i kada njegove primedbe nisu sasvim iskrene, ovo je ipak izdaja partnerke, nedostatak poštovanja, nedostatak osećaja zajedništva.
PRIMERI: LAV I RIBE

PRAVA PREVARA
Stalno zanoveta, stalno traži svađu, a u poslednje vreme često deluje odsutan duhom. Ima li drugu? Muškarci rado istresaju svoje loše raspoloženje na svojoj partnerki. Ali zašto se to uopšte događa? Zar mu više nisam dovoljna? Postoje tri osnovna razloga za taj "smrtni greh" za vezu:
1. Zbog taštine: on traži potvrdu svoje muškosti. Želi sam sebi dokazati kako još uvek deluje na žene. Ovo je najčešće bezopasni, prolazni flert.
2. Zbog frustracije: u krizi je. Misli da je prokockao život. Želi da vrati mladost. Sa novom ženom ispunjava se njegov san o novom uzbudljivom životu. Ovo je opasno jer će teško moći da se vrati u svoje stare životne tokove.
3. Radi seksualnih iskustava: potrebna mu je promena. Kao vuk samotnjak u potrazi za plenom vuče se po noćnim klubovima. Tipično muška bolest našeg vremena. Smrtonosno za vezu jer će sa vremenom njegovi osećaji potpuno da otupe.
PRIMERI: BLIZANCI I DEVICA
(Novosti.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар