Uklonite bradavice zauvek!

Bradavice uzrokuju virusi koji inficiraju gornji sloj kože. Ako ne želite da upotrebljavate konvencionalne medicinske lekove za njihovo uklanjanje, predlažemo da isprobate biljke, vitamine i homeopatske preparate.

Zeleni čaj

Ispijanje ovog ljekovitog napitka pomaže u uklanjanju bradavica. Naime, zeleni čaj sadrži antioksidanse koji jačaju imunitet. Dobro rješenje može da bude i ekstrakt zelenog čaja koji možete da koristite kao dodatak svakodnevnoj ishrani. Preporučena doza za jačanje imuniteta je 2500 - 500 mg dnevno.

Bijeli luk

Ako pokrijete bradavicu bijelim lukom, ona će se brzo natopiti njegovim uljem, poznatim antibiotskim, antivirusnim i protivgljivičnim sredstvom. Komadić bijelog luka možete da obmotate preko bradavice prije spavanja, i da ga mjenjate svako veče. Ovaj način liječenja može da potraje nekoliko nedjelja. Bradavica će na kraju da poprimi tamnu boju i otpast će.

Vitamin A

Ukoliko imate problem sa spoljašnjim bradavicama na genitalijama, vitamin A se pokazao kao veoma djelotvoran. Uzimajte ga dva puta dnevno, a možete da ga koristite zajedno s drugim pripravcima kao što je tinktura ehinacee. Ova kombinacija će vas zauvijek osloboditi dosadnih bradavica.
(MOJEzdravlje)

Morska voda protiv bradavica

Morska voda je najbolji prirodni lek protiv bradavica kao i mnogih drugih kožnih oboljenja kao što je zarastanje rana i slično. So, jod i drugi minerali koji se u njoj nalaze isušuju ove neprijatne izrasline na telu. Da bi se na ovaj nacin oslobodili bradavica potrebno je što više vremena boraviti u morskoj vodi i rezultat ce biti vidljiv. Kada se boravi na plaži treba maramicu natopiti morskom vodom i držati je na mestu gde se nalazi bradavica. Najčešće je desetak dana dovoljno da se postigne izlečenje.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар