Nedeljni horoskop 3-9. mart/ozujak 2013.

Rakovi, na emotivnom planu nećete moći da se sastavite jer će vam se cele nedelje po glavi motati neko iz prošlosti * Škorpije, u drugoj polovini nedelje moguća je bračna kriza. Partneru nećete poklanjati potrebnu pažnju i bićete nestalnog, promenljivog raspoloženja...

Ovan

Ljubav: Nećete moći da se emotivno uskladite s partnerom i bićete skloni impulsivnim reakcijama. Mogući su nesporazumi u komunikaciji. Vaše potrebe i očekivanja razlikovaće se od partnerovih, pa je moguća i svađa. Nastojte da budete tolerantni. Za vikend se posvetite porodici. Posao: Posvetite se rešavanju finansijskih obaveza i važnih novčanih pitanja. Morate biti spremni na kompromise u vezi s potraživanjima i dugovanjima. Zdravlje: Nervoza.

Bik

Ljubav: Krajem nedelje bićete magnetski privlačni, pa ćete rešiti probleme koje imate u vezi, a ako ste slobodni, biće prilike za novo poznanstvo. Za vikend se opustite s voljenima, porodicom ili prijateljima. Predstoji vam puno lepih trenutaka. Posao: Izbegavajte korišćenje tajnih kanala i zaobilaznih procedura, a posebno bilo kakav vid nelegalnog poslovanja. Sredinom nedelje budite posebno obazrivi u vezi s nekim važnim dogovorima. Zdravlje: Problemi s pritiskom.

Blizanci

Ljubav: Neočekivan poziv? Ljubavni susret? Šta god bilo, početkom nedelje će vas svakako uzdrmati i poremetiti vaše svakodnevne obaveze i planove, pa do kraja nedelje nećete moći da se stabilizujete. Šta god da je u pitanju, dajte sve od sebe da ostanete na zemlji. Ali biće interesantno! Posao: Početkom nedelje budite spremni na povećan pritisak. Na poslu će iskrsnuti dodatni problemi, koje ćete rešiti upornošću. Ne ulazite ni u kakve veće finansijske rizike. Zdravlje: Odlično se osećate.

Rak

Ljubav: Na emotivnom planu nećete moći da se sastavite jer će vam se cele nedelje po glavi motati neko iz prošlosti. Neka nervoza ne prevlada nad razumom. Ako baš ne možete da izdržite, pozovite tu osobu i odglumite prijateljske namere. To je zasad jedina poželjna taktika. Posao: Početkom nedelje budite pažljivi povodom finansijskih odnosa i eventualnih međusobnih dugova, jer može doći do ozbiljnih nesuglasica. Imaćete uspeha u oblasti pružanja usluga. Zdravlje: Energija u porastu.

Lav

Ljubav: S novim iskušenjima dolaze promene na ljubavnom planu. Nema prepreka vašim željama, ali ipak budite oprezni da vas ne razotkriju ukoliko imate tajne planove. Posao: Potrebno je da budete pažljivi u komunikaciji. Izbegavajte nepromišljene izjave jer bi to moglo štetiti vašem ugledu. Dobro ćete funkcionisati u timu i bićete aktivniji u udruženjima čiji ste član. Mogućnost ostvarenja plodne saradnje s kulturnim institucijama. Zdravlje: Reumatske tegobe.

Devica

Ljubav: Ako ste u braku, bićete privrženiji partneru i spremniji da rešite probleme u vašem odnosu. Bićete topliji i otvoreniji. Nesuglasice su moguće u slučaju da budete neiskreni, čemu ćete biti skloni. Dopada vam se neko ko nije slobodan. Posao: Do srede gledajte da izbegnete susret sa svojim šefovima, a ako vas na poslu pitaju za mišljenje, ne govorite iskreno, već svoj stav „upakujte“ tako da se ne zamerite nikome. Zdravlje: Čuvajte se upale grla i povrede nožnih zglobova.

Vaga

Ljubav: Ako ste slobodni, bićete u mogućnosti da započnete skladnu vezu na duge staze sa ozbiljnom konzervativnom osobom koja bi mogla biti više godina starija od vas. S druge strane, ako ste mladi, moguća je ozbiljna veza sa osobom koja je izraziti individualista i intelektualan tip. Posao: Obratite više pažnje na pravna pitanja, jer su na tom polju moguće teškoće. Dobar uticaj planeta doneće vam napredak na finansijskom planu. Zdravlje: Sve je u najboljem redu.

Škorpija

Ljubav: U drugoj polovini nedelje moguća je bračna kriza. Partneru nećete poklanjati potrebnu pažnju i bićete nestalnog, promenljivog raspoloženja. Da biste rešili emotivni nesklad, potrebno je da češće praktikujete intimne trenutke. Posao: Više nego obično ćete se služiti poslovnim vezama u ostvarivanju važnih ciljeva, ali izbegavajte da drugima namećete svoje stavove i gledišta, jer vam to može doneti probleme i narušiti neka poslovna partnerstva. Zdravlje: Osetljivost želuca.

Strelac

Ljubav: Ako ste u vezi, imaćete nekoliko nezaboravnih momenata s voljenom osobom, a ako ste slobodni, predstoji vam interesantan susret u četvrtak. Za vikend bi mogao da vas „sačeka“ neki stari nerešeni ljubavni problem. Posao: Početkom nedelje po svaku cenu izbegavajte kockanje i finansijske rizike, u protivnom biste lako mogli da se nađete u ozbiljnim gubicima i da uđete u velike dugove. Takođe imate mogućnosti za početak saradnje sa obrazovnim institucijama. Zdravlje: Odlično.

Jarac

Ljubav: Verovatno će vam se javiti stara ljubav koju još niste preboleli. Vratite se u realnost i ne dozvolite da fantazija toliko utiče na vas. Ostanite mirni i prihvatite da su snovi jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Budite manje osetljivi. Posao: Stres koji osećate u poslednje vreme mogao bi danas da vas navede da potrošite gomilu novca na nepotrebne stvari kako biste ga se oslobodili. Važno je da vodite računa da to što kupujete bude korisno. Zdravlje: Premoreni ste.

Vodolija

Ljubav: Neke nepromišljene reči će povrediti vaša osećanja. Verovatno onaj koji ih je uputio neće imati takvu nameru. Ovo mnogo više govori o toj osobi nego o vama. Provedite vikend okruženi ljudima u čijem prisustvu se osećate prijatno i do kojih vam je stalo. Posao: Budite pažljivi i u javnim odnosima, jer biste mogli biti žrtva skandala, a to bi veoma narušilo vaš ugled. Bićete vrlo angažovani u poslovnim pregovorima radi sklapanja novih ugovora. Zdravlje: Problemi s pritiskom.

Ribe

Ljubav: Spremni ste da učinite mnogo toga da bi veza u kojoj se nalazite opstala, čak i ako vam partner po mnogo čemu ne odgovara ili nije spreman da za vas učini ni približno onoliko koliko ste vi spremni za njega. Moguće je novo poznanstvo koje će za vas značiti početak nove veze i najverovatnije da ćete se naći u dilemi kome da date prioritet. Posao: Na poslovnom planu cele nedelje će vas pratiti uspeh. Materijalna situacija se popravlja. Zdravlje: Problemi s kožom.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар