Nedeljni horoskop 24-30. mart/ožujak 2013.

Device, ako budete radili s nesposobnim ljudima, rezultati će biti očajni, a posao će trpeti * Vage, umesto što ste ogorčeni na druge, okrenite se sebi. Poželjno je izboriti se sa sopstvenim slabostima, kojih, priznaćete, i vi imate...

Ovan

Ljubav: Iako vam na emotivnom planu ne cvetaju ruže, jer Ovnovi i Škorpije čine sve da vas izbace iz koloseka, budite pametniji i opredelite se za primirje. Nije povoljan trenutak za venčanja ili početak zajedničkog života. Posao: Drastične promene, praćene nepredvidljivim posledicama. Pod konstantnim ste stresom, bar na poslovnom planu. Ne obazirite se na razne spletke i klevete. Narednih dana savetuje se krajnji oprez u vezi s finansijama. Zdravlje: Mogući su problemi s organima za varenje.

Bik

Ljubav: Analizirate partnerova osećanja. Teško vam je da se opustite u vezi, što utiče na konstantnu napetost. Bik i Vaga samo pokušavaju da vas osvoje. Naredni dani povoljniji su za učenje i posao nego za ljubav, pa je poželjno organizovati se u tom smeru. Čuvajte se prevara i krađe. Posao: Izuzetno uspešan poslovni period. Biće para, novih investicija, nasledstva i produktivnosti. Situacija je više nego povoljna. Zdravlje: Ishrana mora biti lišena namirnica bogatih holesterolom.

Blizanci

Ljubav: Nova ljubav s Vodolijom ili Strelcem. Ne preterujte s izlivima nežnosti, već krenite u proračunato osvajanje protivnika - do poslednjeg dinara. Poželjno je da budete istrajni. To je siguran način da spasete sebe. Razmislite šta valja činiti? Posao: Trebalo je da donesete važnu odluku i da uz podršku povoljnih okolnosti krenete u akciju. Šanse da doživite poraz svedene su na minimum. Zdravlje: Ukoliko je nervni sistem ugrožen, sami ste krivi. Rasplinjujete se na više strana.

Rak

Ljubav: Nećete biti zadovoljni nekim partnerovim postupcima, pa ćete nastojati da se na izvesno vreme distancirate. Ispravno! Posao: Potrebno je da se osamite i razmislite pre nego što povučete potez. Možda vam šetnja u prirodi može pomoći da nađete adekvatno rešenje. Samo ukoliko jasno znate šta hoćete, postići ćete rezultate. Ukoliko budete paničili, samo ćete produbiti nesporazum između sebe i kolega. Zdravlje: Problemi s jetrom, slezinom ili plućima mogu se iskomplikovati.

Lav

Ljubav: Očekuju vas sjajni trenuci s voljenom osobom. Činićete stvari koje vam prijaju. Napokon uspevate da se vinete u nebo s Ribom ili Vodolijom. Posao: Planirate putovanje i razrađujete plan. Samo ukoliko budete pristali na kompromise, možete očekivati uspešan ishod. Poslovni potezi odnose se na akciju i podršku uticajne osobe. Ne odlažite sastanak. Neizvesnost samo pojačava neraspoloženje. Zdravlje: Ako se izuzmu problemi s krvnom slikom, stanje je više nego zadovoljavajuće.

Devica

Ljubav: S Lavom ili Strelcem postižete jedinstvo. Niste ni svesni koliko vam partner odgovara. Ukoliko ste u ozbiljnijoj vezi, isplaniraćete putovanje. Uživajte u divnim trenucima i ne opterećujte se glupostima. Poželjno je obratiti pažnju na suštinu. Posao: Ukoliko budete radili s nesposobnim ljudima, rezultati će biti očajni, a posao će trpeti. Pokušajte da utičete na izbor saradnika. Optimizam, pozitivna energija i radost utiču na povoljan ishod događaja. Zdravlje: Dobro se osećate.

Vaga

Ljubav: Jarac, Lav ili Strelac - ne birate. Čak i Vaga dolazi u obzir. Očekuju vas ludi i nezaboravni trenuci, pod uslovom da prevaziđete neke sopstvene mane. Posao: Umesto što ste ogorčeni na druge, okrenite se sebi. Poželjno je izboriti se sa sopstvenim slabostima, kojih, priznaćete, i vi imate. Niste zadovoljni onim čime se trenutno bavite. Pod konstantnim ste stresom i u borbi s nevidljivim neprijateljem. Gubite vreme na gluposti. Zdravlje: Srčane smetnje ili hronična bolest.

Škorpija

Ljubav: Stara ljubav će ovu nedelju učiniti lepom. Ukoliko se ništa konkretno ne desi s osobom na poslu koja vam se dopada, bar ćete maštati i planirati nemoguće stvari. Lav očekuje tajni signal. Posao: Izuzetno povoljan period, pod uslovom da ne propustite priliku. Sudbina vam je naklonjena, a inspiracija pojačana. Šanse za unapređenje i iznenadni uspeh. Ne kockajte se s njima, jer sujeta i nesigurnost mogu uticati na nepovoljni preokret. Zdravlje: Zdravlje se poboljšava.

Strelac

Ljubav: Novi emotivni kontakti ili dinamičan odnos s voljenom osobom uglavnom odgovara vašem ljubavnom ritmu i ispunjava vaša očekivanja. Emotivni zanos ili pojačana strast navode vas da začinite ljubavni život i to baš tokom vikenda. Posao: Imate svu moguću podršku planeta na planu karijere tokom ove nedelje, vreme je da malo izađete na svetlo i pokažete okolini svoje kvalitete na agresivniji način, isplatiće se. Zdravlje: Pazite na manje ozlede. Moguće neočekivane opekotine.

Jarac

Ljubav: Ako ste tek na početku veze, najbolje je da svoja osećanja i svoje misli zadržite za sebe ukoliko se dogodi da vas nešto natera da ih pokažete. To neće biti dobro za vas. Još uvek nije sve definisano. Jedna Riba vam može ponuditi lepu avanturu. Posao: Neke vas stvari na poslu jednostavno zbunjuju jer ne možete shvatiti takav odnos prema obavezama. Zanemarite tuđe gluposti i posvetite se svom poslu. Ukoliko tražite posao, iskoristite maksimalno ovu nedelju. Zdravlje: Preumorni ste.

Vodolija

Ljubav: Nedelja ispred vas donosi vam mnogo romantičnih momenata, ali to nije sve! U ponedeljak i utorak vi ćete prosto pleniti i privlačiti sve osobe suprotnog pola, tako da ne treba da brinete o svom ljubavnom životu. Posao: Premda vam posao oduzima mnogo vremena, ipak uspevate da nađete dovoljno vremena za bližnje. To je u ovom trenutku naročito važno, jer će vam tokom nedelje zatrebati njihova podrška za neke odluke. Jak stres na poslu u sredu i četvrtak. Zdravlje: Posetite stomatologa.

Ribe

Ljubav: Uživajte, prepustite se romansama i tako dočekajte vikend, koji vam takođe donosi mnogo toga dobrog. Vodite samo računa da svojom nemarnošću ne povredite nekoga kome je stalo do vas. Posao: Početkom nedelje život vam neće biti baš lak. Štaviše, mogao bi biti prilično frustrirajuć. Ali ukoliko vi budete prepoznali uzrok, sve će biti mnogo jednostavnije. U utorak i sredu vraćaju se zadovoljstvo i izbalansiranost na svim poljima, pa ćete zaboraviti neprijatnosti. Zdravlje: Nesanica.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар