Nedeljni horoskop 17-23. mart/ožujak 2013.

U ljubavi, Bikovi će cele nedelje biti sumnjičavi, ali i posesivni i ljubomorni, tako da, ako partner ne bude imao strpljenja, neće biti dobro * Takovi, previše insistiranja na nekakvoj istini koju želite da čujete može vam se vratiti kao bumerang; taktički izbegnite svađu

Ovan

Ljubav: Nekad je potrebno odmoriti se od uzbuđenja i promena, a ova nedelja je kao stvorena za to. Nova uzbuđenja očekuju vas za vikend. Ne propustite zabavu na koju budete pozvani, jer vas očekuje interesantno, a možda i sudbinsko poznanstvo. Posao: Neočekivani problem sa zadatkom koji danas treba da obavite mogao bi da vas uznemiri. Ne prenosite nervozu na članove porodice, jer biste mogli izazvati raspravu i niz neprijatnih situacija. Zapamtite da svako ima svoje probleme. Zdravlje: Nesanica.

Bik

Ljubav: U ljubavi ćete cele nedelje biti sumnjičavi, ali i posesivni i ljubomorni, tako da, ako partner ne bude imao strpljenja, neće biti dobro. Skloni ste tajnim ljubavnim avanturama. Posao: Iako mislite da ste na pravom putu, već u ponedeljak potražite savet bližnjih kada je u pitanju jedna poslovna ponuda. Ukažite im poštovanje, jer neke stvari vide bolje nego vi sami. U sredu neočekivana poslovna ponuda. Zdravlje: Problemi s vidom, očima. Glavobolja. Oprezno s alkoholom.

Blizanci

Ljubav: Tokom ove nedelje nećete tolerisati ništa što vam zaista ne odgovara. Postoji realna mogućnost da sretnete staru ljubav ili obnovite kontakt s njom. Tokom vikenda moguće manje razmirice sa trenutnim partnerom. Posao: Uveliko razmišljate o proširenju ili započinjanju privatnog biznisa. Ako ste zaposleni, možete očekivati unapređenje ili povišicu plate. Čuvajte novac i dokumenta, moguća krađa u četvrtak. Zdravlje: Problemi s crevima. Ova nedelja je za astmatičare dosta kritična.

Rak

Ljubav: Previše insistiranja na nekakvoj istini koju želite da čujete može vam se vratiti kao bumerang. Taktički izbegnite svađu. Slobodne Rakove tokom ove nedelje privući će rođeni u znaku Blizanaca ili Škorpije. Posao: Planirate da uložite novac u posao koji vam se čini veoma isplativim. Nemojte žuriti ni naglo donositi odluke ove nedelje, lako možete pogrešiti. Čeka vas pomoć prijatelja ako već dugo tragate za boljim poslovnim rešenjem. Zdravlje: Bolovi u nogama.

Lav

Ljubav: Slobodni lavovi mogu da očekuju susret za pamćenje, a onima koji su u dužoj vezi ili u braku poboljšanje odnosa, s naglaskom na buđenju strasti. Ljubavno iznenađenje od nekog u znaku Vodolije sprema vam se na samom početku nedelje. Posao: Izuzetno povoljna nedelja, u kojoj ćete imati u rukama nešto čime možete nekome da pomrsite račune. Finansije su vam naklonjene. Ako želite u privatne vode, nedelja je odlična za početke. Zdravlje: Srce i leđa. Oprez sa alkoholom.

Devica

Ljubav: Bićete pra­ktični možda više nego što bi trebalo. Mirite se s partnerovim manama, tako da od njega uzimate ono što može da vam pruži. To nije mnogo, ali se bar ne zanosite. Posao: Hiperaktivni ste. Toliko toga morate da uradite ove nedelje jer ćete preuzeti na sebe teret ne samo porodičnih već i poslovnih obaveza. Slobodne trenutke provedite u društvu omiljene knjige ili u telefonskom razgovoru. Bićete u dobrom raspoloženju. Zdravlje: Problemi s crevima. Astma.

Vaga

Ljubav: Shvatićete da ste živeli u iluziji kad je osoba sa kojom ste u emotivnoj vezi u pitanju. Teško podnosite da budete prevareni, ali niste vi krivi. Ovo je samo jedan od pogrešnih izbora i savet je da što pre pređete preko toga. Nemojte pokušavati da promenite partnera. Posao: Nastupiće problemi na poslovnom polju i s njima ćete se teško izboriti jer ste fizički iscrpljeni i psihički utučeni. Kako izaći na kraj sa svim tim stvarima? Sada trenutno nikako. Zdravlje: Depresija.

Škorpija

Ljubav: Emotivni partner vas može povrediti i učiniti nesrećnim samo pod uslovom da mu to dopustite. Pošto ste uz svakom pogledu jači od njega, iz sukoba ćete izaći kao pobednik. Naoružajte se strpljenjem, jer faza u kojoj se nalazite zahteva maksimalnu izdržljivost. Posao: Vaš posao podrazumeva putovanja, pa ste okrenuti kontaktima i razgovorima u tom smeru. Od jednog sastanka mnogo očekujete. Morate biti brzi i odlučni. Zdravlje: Problemi s bubrezima, obična prehlada ili pesak.

Strelac

Ljubav: O dobrim ljubavnim odnosima možete samo da sanjate. Ni sa kim se ne uklapate, što vas dovodi do ludila. Počinjete da razmišljate o tome da li je sa vama sve u redu. Tešite se, jeste, ali ste osetljiviji od drugih. Treba se izboriti sa samim sobom. Posao: Situacija na poslu zahteva konkretne poteze, a vi ste neodlučni. Svesni toga da posledice mogu biti dalekosežne, ne upuštate se lako u igru, već oklevate. Zdravlje: Glavobolja praćena problemima s bubrezima. Obratite pažnju na krvni pritisak.

Jarac

Ljubav: Neka vas ne začudi situacija u kojoj počinjete da pričate sami sa sobom. Partner nikako da sa vama uspostavi dobar kontakt. Strpite se. Situacija je konfliktna čitave sedmice. Kad shvatite da na sudbinu slabo možete da utičete, biće vam lakše. Posao: Prija vam rad u samoći, kada do izražaja dolaze vaši skriveni kvaliteti. Ne želite da se poistovećujete sa masom. Uspeh u umetnosti, diplomatiji i sudstvu. Zdravlje: Prenapregnut nervni sistem dovodi do stanja konstantnog stresa.

Vodolija

Ljubav: Nejasnoće se nastavljaju, bilo da ste uspeli da prevaziđete krizu ili ne. Drugi bi na vašem mestu teže podneli ovu neizvesnost, ali vi se odlično snalazite i na prvi pogled delujete mirno. Šta se u vama zbiva, to niko ne zna. Posao: Pravite planove o tome da nekuda otputujete ili da se u nečemu usavršavate. Pošto je u igri inostranstvo, obradovaće vas vesti izdaleka. Zdravlje: Virusi vrebaju sa svih strana. Ako imate problema sa grlom, povedite računa o imunitetu. Odmarajte se.

Ribe

Ljubav: Jedna osoba radiće stvari koje će vas izluđivati. Pošto se radi o nekom ko je premazan svim bojama, razmislite o tome kako da se s njim izborite. Neće biti lako. Treba činiti sve kako biste ojačali nervni sistem i postali imuni na provokacije sa strane. Posao: Ponudiće vam se privlačno zaposlenje. Pošto ćete morati sa nekim da sarađujete, razmislite o tome koliko ste spremni na nesebičnu razmenu informacija. Zdravlje: Zdravstveni problemi mogu biti izraženiji nego inače.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар