Nedeljni horoskop 10-16. mart/ožujak 2013.

Ovnovi. odredite prioritete kako ne biste uzalud trošili vreme na neke stvari i poslove od kojih neće biti ništa * Rakovi, mada se nalazite u lošem raspoloženju, pred vama su neobični dani * Device, krajem nedelje vodite računa da ne pravite nagle promene u već postojećim poslovima

Ovan

Ljubav: Obratite pažnju tokom cele nedelje, jer se možete osećati prazno i napušteno iako pored sebe imate nekoga. Posvetite malo više pažnje sebi, a vaš partner će imati dovoljno razumevanja. Ukoliko naiđete na neki emotivni problem sredinom nedelje, nemojte mnogo komplikovati. Posao: Odredite prioritete kako ne biste uzalud trošili vreme na neke stvari i poslove od kojih neće biti ništa. Sve se odlaže, a vas to mnogo nervira. Zdravlje: Dosta dobro, pripazite na ishranu.

Bik

Ljubav: Napeti aspekti planeta do subote će u emotivne odnose uneti više strasti, pojačanu ljubomoru, kao i emotivne povrede. Obratite više pažnje na svoje ponašanje, naročito na ono što izgovarate. Posao: Imaćete utisak kao da je sve stalo u poslovnoj oblasti, a uz sve to će vas pratiti problem s finansijama. Ne očajavajte jer je to prolazan aspekt. Mogući su sukobi na poslu, naročito sa autoritetima. Od novca ne očekujete mnogo. Zdravlje: Čuvajte nerve. Velika napetost.

Blizanci

Ljubav: Emotivan život će biti zadovoljavajući, mada možda malo i monoton. Nemojte ulaziti u nove ljubavne veze jer će sve donete ljubavne odluke biti skroz pogrešne, a izgledaće savršeno. Biće problema s finansijama, ali ako vaš partner stoji dobro finansijski, nećete ih ni osetiti. Posao: Poslovno se bukvalno provlačite jer niste zadovoljni okolnostima. Najbolje da prespavate ovu poslovnu nedelju. Naročito će biti težak početak nedelje. Zdravlje: Uznemirenost i iscrpljenost.

Rak

Ljubav: Iako se nalazite u lošem raspoloženju, pred vama su neobični dani. Jedan običan susret će otvoriti nekoliko novih poslovnih mogućnosti, a sve to će kasnije biti začinjeno strastvenom romansom. Budite u toku s mogućim problemima u porodici. Posao: Kraj nedelje iskoristite da završite poslove koji su vam bitni, pošto će vam početak sledeće nedelje biti vrlo interesantan. Bićete u centru pažnje zbog nove ideje. Nešto o čemu mislite izvesno vreme pokreće se s mrtve tačke. Zdravlje: Solidno.

Lav

Ljubav: Tokom ovakvih napetih tranzita morate uspostaviti veću kontrolu nad sobom nego inače. Biće pojačanih turbulencija na emotivnom i porodičnom planu. Kritični dani: sreda, petak i subota. Posao: Imaćete mogućnost da poboljšate svoje finansije tokom ove nedelje. Naročito vam je povoljan period ako se bavite privatnim poslom, transportom ili marketingom. Ipak, imaćete jedno iskušenje početkom nedelje, budite smireni i lako ćete rešiti problem. Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

Devica

Ljubav: Na vama je da usmerite svoju pažnju u konkretnom pravcu i napravite željeni kontakt. Za zauzete ovo je nedelja kad će bitno poboljšati komunikaciju s voljenom osobom. Rešićete problem koji će vam se na kraju činiti smešnim. Posao: Krajem nedelje vodite računa da ne pravite nagle promene u već postojećim poslovima pošto će se okolnosti vrlo brzo menjati. Naročito povedite računa ako poslujete sa strancima ili inostranstvom. Zdravlje: Više se odmarajte i spavajte.

Vaga

Ljubav: Privući ćete nekoga iz drugog mesta ili s većom razlikom u godinama. Raspoloženi ste za flert, ali niste sigurni za nešto više. Savet je da idete polako i osetićete da li i kako dalje. Izbegnite raspravu u četvrtak i u nedelju. Posao: Zahvaljujući novim informacijama koje dolaze do vas, stalo vam je da unapredite sve mogućnosti uspešnog poslovanja, ali zamerke koje upućujete svojim saradnicima ne donose uvek i željeni efekat. Zdravlje: Pluća. Problemi sa zglobovima.

Škorpija

Ljubav: U prvoj polovini nedelje imate mogućnost da uđete u neku tajnu vezu, dok je u drugoj polovini nedelje situacija mnogo bolja slobodnim pripadnicima znaka. Možete ući u vezu s osobom koju poznajete, ali ipak ne tako dobro kao što se vama činilo, sledi vam prijatno iznenađenje. Posao: Brza procena najboljih mogućnosti i sposobnost dobre organizacije doneće vam novi uspeh. Namećete svoje mišljenje saradnicima i ostvarujete važnu ulogu u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Kožne infekcije.

Strelac

Ljubav: Nalazite se u prilici da promenite svoj ljubavni život i da doživite neke nezaboravne trenutke u bliskom društvu. Pomalo ste zbunjeni i ne znate u kom biste pravcu krenuli. Potrebno je da budete dominantni i da vodite igru, pošto će od toga zavisiti konačni ishod tog odnosa. Posao: Prednost dajete poslovima koje možete da obavite u kraćem vremenskom periodu i bez nečije asistencije. Stalo vam je da ostvarite praktične ciljeve i perspektivnu poslovnu reklamu. Zdravlje: Krajnici.

Jarac

Ljubav: Između vas i voljene osobe povremeno provejavaju neke hladne varnice - potrebno je da poboljšate komunikaciju i umirite strahove. Ukoliko ste slobodni, nečije interesovanje možda tumačite na pogrešan način ili u skladu sa svojim trenutnim emotivnim potrebama. Posao: Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da delujete originalno u odnosu na ljude iz vašeg poslovnog okruženja. Ipak, povremeno bi trebalo da prihvatite kompromisnu varijantu. Zdravlje: Obratite pažnju na srce.

Vodolija

Ljubav: U odnosu s voljenom osobom imate osećaj da sve postaje skoro bledunjavo, a tako i jeste ako ne postoji uzajamna iskrenost. Savet je da isplanirate neko zajedničko putovanje. Za slobodne je ovo period u kome mogu upoznati nekoga ko je vezan za inostranstvo. Posao: Neko od saradnika nastoji da ograniči vaše mogućnosti, tako da vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na rizik, koji bi na kraju bio potpuno nepotreban. Zdravlje: Dobro.

Ribe

Ljubav: Ne želite da se nalazite u nečijoj senci, ali još uvek ne vidite ni izlaz iz trenutne situacije. Ukoliko ste slobodni, očekuju vas zanimljivi susreti s osobom nesvakidašnjih interesovanja. Posao: Uspeh je moguće ostvariti uz informacije koje imate. Niste skromni po prirodi, pa ne treba da budete ni u ovom periodu. Prate vas srećne okolnosti. Obratite pažnju na sve korisne sugestije, neko podstiče vašu dodatnu angažovanost na različitim stranama. Zdravlje: Slaba cirkulacija.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар