Horoskop i igre na sreću

Izreka da oni koji imaju sreće na lutriji nemaju sreće u ljubavi, u astrologiji ne važi. Peto astrološko polje koje simbolizuje ljubav, simbolizuje i novac koji se dobija u igrama na sreću, a osmo polje koje simbolizuje novac drugih ljudi, onih koji uplaćuju novac koji vi potencijalno dobijate, simbolizuje i erotiku.

I dok neki znaci do novca dolaze napornim radom i trudom, drugi bez mnogo muke dobijaju velike sume.

Čak i u igrama sa slučajnim izvlačenjem brojeva kao što su loto ili rulet, gde se čini kao da je sve u rukama sreće, postoje individualne predispozicije. Kako lutrija nije isto što i kocka, i sklonost ka dobicima u igrama na sreću u horoskopu je drugačije simbolizovana od sklonosti ka dobicima preko kocke.

Tako je za Ovnove igra veliki izazov, Bikovi su kao stvoreni za "monopol", dok su Škorpije u stanju sve da stave na kocku.

OVAN – Igra je za vas veliki izazov, sve ćete da stavite na kocku samo da pobedite, pa za vas vredi izreka "ko rizikuje, taj dobija". Ako "namirišete" borbu, borićete se do poslednje kapi krvi. Najviše volite sportske kladionice u kojima umete da ostavite dosta novca. U pokeru možete da budete uspešni ako se prepustite instinktu, a na hipodromu treba uvek da se kladite na najboljeg konja. Odlično vam ide i u strateškim igrama, kao što je "monopol".

BIK – Sreća vam je naklonjena bilo da se radi o dobitku u kazinu ili na kartama. Rulet je igra koja vas motiviše, ali ne možete da odolite ni "monopolu". I mala svota novca za vas je dovoljan razlog da se zagrejete za igru, ali čim osetite da bi hazarderstvo moglo da pređe granicu, povlačite se jer ste oprezni. Dobro vam idu individualne igre, ali i klađenje na konjskim trkama.

BLIZANCI - Posedujete veliku maštu za izmišljanje igara, naročito onih u kojima do izražaja dolaze vaša inteligencija, spretnost, snalažljivost i racionalni duh. Iako kockicu u jambu okrećete velikom brzinom, nemate previše strpljenja za kockarske igre. Ipak, privlače vas slot mašine na kojima brzo možete da zaradite velike sume novca sa malim ulozima. Najbolje od sebe dajete u igrama inteligencije i kvizovima.

RAK - Sreća zna da vam se osmehne onda kada to najmanje očekujete. Događa vam se da samo pomislite na određene brojeve i onda ih u snu ugledate kako se pojavljuju, zbog čega je kazino idealno mesto za vas. Međutim, zbog vaše opuštene i ležerne prirode ne preporučuju vam se igre na otvorenom ili one koje zahtevaju posebnu mentalnu aktivnost. Slobodno prognozirajte sportske utakmice i pustite da vas vodi intuicija.

LAV - Za vas ne važi Kubertenova izreka da je dovoljno samo učestvovati, jer vi po svaku cenu morate da pobedite. Zahvaljujući snazi volje to vam često polazi za rukom i tada dominirate igrom. Ipak, više sreće imate u igrama udvoje, a stoni tenis je kao stvoren za vas. Takođe, možete da imate uspeha u hazarderskim igrama, pogotovo ako pogledom uspete da zbunite protivnika.

DEVICA - Kompjuterske igrice, slagalice, ukrštenice i igre koje zahtevaju posebnu koncentraciju kao stvorene su za vas. I šah je igra iz koje često izlazite kao pobednik, pre svega zato što možete da predvidite potez svog protivnika. Kada se mentalno "zadubite" u neku igru, i po nekoliko sati možete da zaboravite na poslovne brige. Sjajni ste i u igrama koje zahtevaju dobru memoriju. Što se novca tiče, hrabri ste i umete da investirate.

VAGA - U svet igre unosite i urođeni smisao za lepo, mnogo takta i ležernosti koje negujete u odnosu prema drugima. Privlače vas društvene igre, naročito one koje su organizovane u toku nekog slavlja. U nedostatku omiljenih mondenskih događaja, zadovoljićete se i porodičnom tombolom, ali pre svega volite javna mesta. Sreća vam je naklonjena i na takmičenjima lepote. Čak i prodaju umetničkih slika doživljavate kao svojevrsnu igru.

ŠKORPIJA - S takvom ozbiljnošću i strašću ulazite u igru da se ni i u najjednostavnijim ne opuštate u potpunosti. Iako niste direktno privučeni materijalnim dobitkom, ipak je novac za vas dodatni motiv. San koji ste sanjali prethodne noći može vam otkriti dobitnu kombinaciju u loto igrama. Zbog vaših psiholoških i parapsiholoških moći možete da predvidite pokrete protivnika, naročito u kartaškim igrama.

STRELAC - Iako ste srećne ruke i češće dobijate nego što gubite, najveća mana vam je nestrpljivost. Dobro vam idu igre koje se odnose na sport ili turizam, mada i u kvizovima možete da pokažete zavidno znanje. Takođe, imate predispozicije za dobitke na konjskim trkama, pa bi trebalo češće da posećujete hipodrom. Kocka kao da vas sluša, pa nemojte da propuštate ni tu vrstu igre, a u "monopolu" često imate vodeću ulogu.

JARAC - Efikasnost i smisao za praktično čine vas sposobnim za organizovanje bilo koje vrste aktivnosti, pa i igra u kojoj vas najviše zanima metodološki i organizatorski aspekt. Zbog takvog stava često ne možete da se opustite. Ipak, postoje igre koje vas posebno stimulišu zbog konkretnih sadržaja. Interes za antikvitete čini vas uspešnim u nadmetanjima koja imaju veze sa kolekcionarstvom, a dobre šanse imate i u loto igrama.

VODOLIJA - Svaka igra brzo vam dosadi, iako često izlazite kao pobednik. Sreća vam se osmehne svaki put kada vas vladalac Uran natera da rizikujete sve menjajući stil igre i praveći nepredvidive poteze. Tada do izražaja dolazi vaša buntovna priroda kojom umete da porazite protivnika. Privlače vas kompjuterske i telefonske igrice, naročito one koje su zasnovane na brzini, a uživate i u mađioničarskim trikovima, bilo da ih pokazujete lično ili ste samo posmatrač.

RIBE - Intuitivni ste, skloni porocima i uvek znate neki tajni "trik" kako da dođete do novca. Privlače vas različiti rizici, a najviše vam odgovaraju kartaške igre i takmičenja vezana za likove iz mitologije i legendi. Iz svih igara koje se dešavaju oko vode ili u njoj, kao što su, na primer, vaterpolo ili odbojka u vodi, često izlazite kao pobednik. A zahvaljujući dobrom sluhu i smislu za ritam, imate šanse i u muzičkim igrama i slagalicama.
(Astrolog Marina Jungić, Novosti)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар