Da li vaša veza ima budućnost?

Mnogi se ljudi tokom razvoda ili prekida duge veze pitaju zašto nisu obratili pažnju na signale koje su imali na početku svoje ljubavne priče. Ti signali su im pokazivali da nešto u odnosu nije u redu. Da su ih slušali, ne bi izgubili dragoceno vreme. Niste sigurni da li vaša veza ima budućnost? Postoje signali koji vam to mogu otkriti.

Veza bez veze

Kad malo bolje razmislite, on zapravo i ne želi da se veže, a to opravdava strahom i traumama iz detinjstva. Zainteresovan je samo za fizički deo ljubavne veze, a ni na jednom drugom području odnosa ne pokazuje zainteresovanost. Ako ste u takvom odnosu, vrlo je verovatno da se vaša veza temelji samo na seksu, a to nije zdrava osnova za budućnost.

Tajanstvena porodica i prijatelji

Muškarci su vrlo oprezni u pogledu odabira žene koju će upoznati s porodicom i prijateljima. Ako vas i nakon nekoliko meseci druženja ne upoznaje ni sa kim - to može biti loš znak. Da li ste vi njega upoznali sa svojima? Ako ste odgovorili da, velika je verovatnoća da različito gledate na vezu. I opet, to nisu dobri temelji za budućnost.

Samački način života

U vezi ste, ali on i dalje živi kao samac. Odlazi redovno na fudbal s momcima, subotom uveče s njima ide na pivo, a dva puta nedeljno na kartanje. Retko nešto zajedno radi s vama. Doslovno morate da ga molite da ode s vama u bioskop ili na izložbu. Normalno je da svako od vas ima svoja interesovanja, ali morali biste imati i neka zajednička. Ako vaša veza izgleda tako da on živi svoj život, a vi zajednički, budućnost se ne čini tako svetla.

Lenj je

On je neshvaćen i ne želi da radi na poslu na kom ne može da iskoristi svoj puni potencijal. Ne želi da radi za tako mali novac koji nije ni siguran, a ni redovan. Ne želi da radi posao za koji se nije školovao i ne želi da mu šefuje neko "gluplji" od njega. Ukratko – on ne želi da radi. Ipak, želi da troši novac, i to onaj koji vi zaradite. Da li mislite da vas s njim čeka blistava budućnost?!

Mamin sin

Njegova mama zna sve najbolje, ona najbolje kuva i ništa što kažete ili uradite ne može biti bolje od onoga što radi i govori njegova mama. Ako primetite da često spominje svoju mamu, da joj dopušta beskrajne manipulacije i ako stavlja nju ispred vas, veza vam je na klimavim nogama. Njegova majka uvek će biti prva. Ako vam je to teško da prihvatite, budite sigurni da nemate budućnost.

Nedostatak poštovanja

Kako se odnosi prema vama? Uvažava li vaše stavove koji nisu isti kao njegovi? Da li voli da se šali na vaš račun, posebno pred drugim ljudima? Ako neko za vas nema poštovanja, priča će se loše završiti po vas. Izgubićete godine i samopouzdanje. Primećujete li takvo ponašanje u svojoj vezi? Ako je odgovor potvrdan, vaša veza nema srećnu budućnost.
Izvor: tportal.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар