Nedeljni horoskop 3-9. februar/veljača 2013.

Ovnovi će cele nedelje bit okupirani emotivnim problemima * Rakovi, vaša sklonost da odluke donosite na brzinu u ovom periodu lako bi vam mogla doneti pogrešnu procenu trenutne situacije * Lavovi, tuđi uticaji i komentari lako bi vas mogli odvesti u pogrešnom pravcu...

Ovan

Ljubav: Cele nedelje bićete okupirani emotivnim problemima. Ukoliko imate neke nedoumice ili dileme, njihovo rešavanje ostavite za kraj nedelje. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu uživati u povremenim avanturama. Posao: Tokom ove nedelje nećete lako odustati od važnih ciljeva na kojima već radite. Upravo ta odlučnost, ali i upornost je ključ za razrešenje. Svim ovim divnim uticajima koji vas nesebično podržavaju i omogućavaju napredak pridružuje se i Uran. Zdravlje: Dobro se osećate.

Bik

Ljubav: Svu svoju energiju usmeravate u emotivnom pravcu. Posebno interesantna dešavanja biće u radnom okruženju. Više ste okrenuti stabilnim i uspešnim osobama, ali i onima koji su najverovatnije stariji od vas. Ukoliko ste u kontaktu s nekim izdaleka, ova nedelja vam omogućava prvi susret. Posao: Sam početak nedelje donosi kašnjenja i probleme s finansijama. Bolji posao vam se smeši. Doći će do poboljšanja odnosa sa saradnicima. Zdravlje: Osetljivi su vam zglobovi i kičma.

Blizanci

Ljubav: Tokom ove nedelje biće dosta nejasnoća i problema na ljubavnom planu. Moguće su sve vrste intriga, pojačane sumnje biće prisutne, kao i konflikti. Biće više iskušenja u oblasti tajnih veza, pa pripazite da se nešto ne otkrije. Čuvajte se lažnih izjava ljubavi. Posao: Odlazak na put mogao bi vam doneti odličnu poslovnu saradnju. Mogli biste dobiti posao u inostranstvu krajem nedelje. Menjate stav prema materijalnim vrednostima i okrećete se ka štednji. Zdravlje: Problemi sa sinusima.

Rak

Ljubav: Tokom ove nedelje u prvom planu su tajni i platonski odnosi, kao i oni na daljinu. Takođe možete lako ostvariti ili obnoviti davno prekinute kontakte. Nemojte da se samo prepustite idealizaciji i maštanju jer bi realnost mogla biti bolna. Posao: Vaša sklonost da odluke donosite na brzinu u ovom periodu lako bi vam mogla doneti pogrešnu procenu trenutne situacije. Sve ono što želite da menjate ili započnete, ostavite da prenoći, pa tek onda odlučujte. Zdravlje: Povremena nervoza.

Lav

Ljubav: Ako ste u vezi, sigurno razmišljate koliko ste se ostvarili sa svojim partnerom. Ukoliko ste u skladnom odnosu, mogli biste započeti razgovor o budućnosti. Inače, cela nedelja je perspektivna za nove ljubavi, zato nemojte da gubite vreme. Posao: Imate dobru intuiciju, znate gde leži novac i kako da dođete do bolje zarade. Verujte samo sebi, svojim sposobnostima i zaključcima. Tuđi uticaji i komentari lako bi vas mogli odvesti u pogrešnom pravcu. Zdravlje: Problemi s probavom.

Devica

Ljubav: Nikako nemojte pokušavati da povratite staru ljubav obećanjima koje nećete moći da održite. Oni koji su u dužim vezama mogu upasti u neku vrstu monotonije, mada će biti i povremenih kriza. Nije nedelja za nove početke. Posao: Ako u ovom periodu ne uspete da se ostvarite na najbolji mogući način ili ne dobijete zaposlenje, zapitajte sami sebe šta je potrebno da menjate. Do uspeha dolazite na lakši način. Veći priliv novca. Zdravlje: Spremni ste da se odreknete nekih svojih loših navika.

Vaga

Ljubav: Definitivno vaša nedelja kada je reč o ljubavi. I sve može dobiti novi oblik, stari, kao i novi emotivni odnosi. Usmerite se na ono što želite i sigurno ćete to i dobiti. Seksualni život vam je veoma aktivan. Posao: Svaki vid udruživanja doneće vam samo dobro. Da li ćete se opredeliti za saradnju sa partnerom, bratom ili dragom ženskom osobom, odluka je na vama. Stiže vam i novac preko javnog posla, kao i od sudske presude. Zdravlje: Problemi sa spavanjem.

Škorpija

Ljubav: Duboko i ozbiljno razmišljate o svom ljubavnom životu. Ako vam nešto bitno smeta kod partnera, shvatićete da ta veza više nije za vas. Usamljene osobe neće lako ući u novu vezu. Radije ćete ostati sami nego prihvatiti nekog ko vam u potpunosti ne odgovara. Posao: Nesigurnost i strah od budućnosti vas sputavaju. Verujte u sebe i idite postepeno u skladu sa svojim mentalnim sposobnostima i videćete da nije toliko teško doći do svojih ciljeva. Zdravlje: Nesanica.

Strelac

Ljubav: Ako ste u vezi ili braku, nađite načina da na miran način dođete do dogovora. Sukobi, svađe, prebacivanja samo će pogoršati celu situaciju. Tada ne očekujte ništa dobro, a lako bi moglo doći i do dužeg razdvajanja. Ove nedelje mogli biste osetiti fatalnu privlačnost prema osobi koja vam deluje strogo, opasno i zatvoreno. Posao: Na poslovnom planu sve ide željenim tokom i neće biti nikakvih zastoja. Novac stiže sredinom nedelje. Zdravlje: Bilo bi poželjno da promenite način ishrane.

Jarac

Ljubav: Ako vas još uvek drži neraspoloženje zbog rastanka s voljenom osobom, ove nedelje biće interesantnih dešavanja koja će prošlost baciti u zaborav. Sami ćete biti prijatno iznenađeni, jer gde god da se pojavite, bićete zapaženi. Posao: Do petka vas očekuje priliv novca, koji je neočekivano velik. Ipak, mnogo toga zavisi od vas i toga koliko ste spremni da se angažujete. U periodu ste koji vam omogućava stabilnu finansijsku situaciju. Zdravlje: Prokontrolišite krvnu sliku.

Vodolija

Ljubav: Imaćete priliku da uđete u tajnu vezu s osobom iz javnosti ili je to neko ko je izuzetno uspešan u poslu kojim se bavi. Tu je zatim i jedna vrlo interesantna osoba, s kojom ćete naći neiscrpne teme. Prava poslastica vas očekuje za vikend. Posao: Ova nedelja je malo nepovoljno postavljena, pa samo od vas zavisi kako ćete se ponašati. Gordost i dokazivanje da ste samo vi u pravu, kao i sukobi sa saradnicima nipošto vam se ne preporučuju. Zdravlje: Prijemčivi ste za viruse.

Ribe

Ljubav: Ako ste u vezi ili braku, očekuje vas skladan odnos, pun nežnosti, ali i više izlazaka i druženja. Usamljenima se preporučuje da više izlaze i ne povlače se u osamu. Tajna veza donela bi vam drugačiji pogled na ljubav i mnogo zadovoljstva. Posao: Sve što ste planirali da uradite, a zavisi od novca kojim raspolažete, uspećete na lakši način. Kao da ćete imati ludu sreću po pitanju novca. Izvesni su dobici i pokloni preko osoba koje vas vole. Zdravlje: Potrebno vam je malo više sna.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар