Nedeljni horoskop 17-23. februar/veljača 2013.

Bikovi, Iskoristite ovu nedelju da otvoreno popričate s voljenom osobom; stvari su daleko od loših, ali uopšte niste ispunjeni * Rakovi, kada je posao u pitanju, dešavanja u ovom periodu vrte se oko okolnosti koje će se menjati, a na koje nemate puno uticaja


Ovan

Ljubav: Na površinu izbijaju sumnje i doći će do preokreta u tajnim ljubavnim odnosima. Tokom ove nedelje bićete naglašeno tajanstveni. Čuvajte se svojih i tuđih laži. Početak nedelje donosi emotivnu krizu. Posao: Ovo je nedelja u kojoj treba da donesete važne odluke kada je posao u pitanju. Ne dozvolite da vas bilo ko sputava, a realno procenite mogućnosti. Sve što ima veze s inostranstvom ili sa osobama iz drugih gradova vam je povoljno. Zdravlje: Mogući su hormonski poremećaji.

Bik

Ljubav: Iskoristite ovu nedelju da otvoreno popričate s voljenom osobom. Stvari su daleko od loših, ali uopšte niste ispunjeni. Situacija jeste nestabilna, ali potrudite se da rešite probleme. Slobodnim Bikovima može se udvarati neko preko posla ili osoba koju su nedavno upoznali. Posao: Nemojte da pravite nagle promene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja. Kontrolišite sopstvene reakcije. Naklonjene su vam osobe na položaju. Zdravlje: Dobro.

Blizanci

Ljubav: Sanjalački ste raspoloženi. Potrebno vam je društvo ako ste slobodni. Ako vam neko izdaleka privuče pažnju, budite realni da ne biste bili doživeli neprijatnost. Mlađa osoba vam više odgovara, ili mladolika. U bračnim odnosima neizvesnost tokom vikenda. Posao: Trenutno vas podržava više planeta, što će doneti novac tokom ove nedelje. To nije samo novac od redovnog rada, tu su i primanja preko slobodnih aktivnosti kojima se bavite. Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Rak

Ljubav: Do srede ćete biti nezadovoljni, preopterećeni emotivnim problemima i moguće su povremene depresije. Obratite pažnju u prvoj polovini nedelje na sve ono što se dešava oko vas. Neke važne stvari ćete shvatiti, iako vam se neće dopasti. Vikend je povoljan za nove romanse. Posao: Dešavanja u ovom periodu vrte se oko okolnosti koje će se menjati, a na koje nemate puno uticaja. Nove poslovne ponude su aktuelne, ali dobro razmislite o sledećem koraku. Zdravlje: Mogući bolovi u kičmi.

Lav

Ljubav: Krajem nedelje prepustite se uživanju ako ste slobodni i spontano će doći do novog kontakta i poznanstva. Dajte sebi priliku da se s tom osobom provedete u lepom raspoloženju, a ozbiljnije razgovore ostavite za neko drugo vreme. Ako ste u vezi, u trenu možete sve promeniti i nabolje i nagore. Posao: Pokreće se dosta toga. Dajte sve od sebe, pošto je ova nedelja nedelja pozitivnih promena, bez obzira koliko vam nesigurno ili rizično izgledaju trenutne okolnosti. Zdravlje: Solidno.

Devica

Ljubav: Početkom nedelje možete upoznati osobu s kojom biste mogli dobro da se provedete i da imate avanturu. Ta avantura ima šanse da se pretvori i u nešto ozbiljno. Tokom vikenda moguć je nesklad u bračnim odnosima, koji prolaze kroz krizu. Posao: Pred vama su brojne ponude i mogućnosti, ali nemojte žuriti u svojim odlukama. Verujte svojim instinktima. Već krajem nedelje stvari će se iskristalisati. Čuvajte se mogućih grešaka i otkaza sredinom nedelje. Zdravlje: Umor.

Vaga

Ljubav: Početkom nedelje nemojte biti preterano tvrdoglavi jer ćete se na taj način zameriti voljenoj osobi. To neće biti dobro, jer možete usloviti privremenim prekidom. Budite spremni za kompromise. Kraj nedelje nekima će doneti priču o zajedničkom životu. Posao: Ove nedelje neko bi vas lako mogao uveriti da je probleme koji se pojavljuju na poslu najbolje ignorisati. Instinkt vam govori da to i nije najbolje rešenje. Nedelja donosi povećanje prihoda. Zdravlje: Pojačajte unos vitamina C.

Škorpija

Ljubav: Nalazite se u pomalo čudnoj ljubavnoj poziciji. Želite da budete odlučni i promenite neke stvari, ali okolnosti vam ne idu na ruku. Slobodne Škorpije obnoviće jedan kontakt kojem je vreme da se definiše i produbi. Posao: Ove nedelje za vas je najvažnije da ostanete smireni u svakoj situaciji. Najveći deo posla obavićete s ljudima koji nisu verovali u vas. Vreme je da ispravite tuđe greške. Ako tražite posao, tu je pomoć mlađe osobe rođene u nekom vatrenom znaku. Zdravlje: Nesanica.

Strelac

Ljubav: Uz planetarne aspekte, situacija na emotivnom planu nesumnjivo će se pokrenuti u vašu korist. Partneru dajte priliku da kaže šta misli i želi i sve će biti u redu. Bićete malo impulsivniji i rastrojeni tokom vikenda, pa pripazite na svoje postupke. Posao: Možete očekivati bolju zaradu i napredovanje, čak i novi posao. Pokažite više strpljenja nego inače, ali s obzirom na nagradu koju vam to donosi, isplati se malo ugristi za jezik! Zdravlje: Ne ignorišite trenutne zdravstvene probleme.

Jarac

Ljubav: Bićete skloni tvrdoglavosti, što može dovesti do sukoba i emotivnog zahlađenja u odnosima s partnerom, ali to će biti prolazno. Ako ste slobodni, moguće je neočekivano poznanstvo s osobom koja će vas privući jakim intelektom. Posao: Angažujte se oko rešavanja zaostalih dugovanja i finansijskih obaveza i oko rešavanju spornih pitanja u međusobnim dugovanjima i potraživanjima. Mogući problemi u sudskim procesima. Na finansijskom planu nezadovoljstvo. Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Ljubav: Vaša magnetska privlačnost i strastvenost biće pojačane, a prema partneru ćete postupati pažljivo i trudićete se da pokažete svoje vrline i da više vremena provodite zajedno, uživajući u intimnim trenucima. Ako ste slobodni, biće propuštenih prilika. Posao: Tokom prve polovine nedelje posvetite se rešavanju saradničkih odnosa, posebno nerešenih stvari i nesuglasica na tom planu. Čuvajte dokumenta i novac jer postoji opasnost od krađe. Zdravlje: Moguća je slaba cirkulacija.

Ribe

Ljubav: Izbegavajte da mešate prijateljstvo s ljubavlju, pošto ćete tome biti skloni. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo s osobom koja je ostvarenje vaših želja. Ukoliko ste u braku, potrebno je da budete otvoreni na kompromise u odnosu s partnerom. Posao: Potrebno je da se posvetite rešavanju ranijih neostvarenih dogovora s poslovnim partnerima, kao i rešavanju zaostalih pravnih stvari u vezi s poslom. U tome bi vam mogla pomoći jedna žena. Zdravlje: Moguće su reumatske tegobe.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. STA SE DESAVA SA OVIM NEDELJNIM HOROSKOPOM,POTPUNO JE ISTI KAO PROSLE NEDELJE

    ОдговориИзбриши
  2. Bilo je zastoja u azuriranju nedeljnog horoskopa, koji ce sada biti definitivno reseni. Veliko hvala na primedbi i srdacan pozdrav.
    ASTRO SAJT

    ОдговориИзбриши