Horoskop zdravlja

Koje koje su najčešće slabosti horoskopskih znakova i kako možemo raditi na prevenciji, te biti zdravi i srećni. Proverite u ovom tekstu...

Vatreni znakovi
Kada su ova tri energična znaka u pitanju najbolji lek za telo je fizička aktivnost koja ima za cilj da održi telo u formi.
Ovan je sklon glavoboljama i migrenama, a put ka boljitku podrazumeva da prvenstveno ispolji sva svoja osećanja, umesto što ih gomila i taloži u sebi.
Lav je sklon digestivnim problemima, te mora obratiti pažnju da dijetu kojom će poboljšati svoje zdravlje više nego fizički izgled.
Strelac je sklon problemima sa kukovima i kostima, pa se savetuje da ide na Jogu i pilates kako bi povećao fleksibilnost.

Vazdušni znakovi
Vazdušni znakovi su puni ideja, pa su često zbog nemogućnosti da ih sve ostvare u isto vreme često nervozni i imaju brz metabolizam, zahvaljujći kom se retko goje.
Blizanci su skloni čestim promenama raspoloženja i prehladama, pa im je potrebno mnogo svežeg vazduha kako bi “pročistili” pluća i održavali mozak u formi.
Vaga obično ima problem sa nadutošću i cistitisom, zbog čega se savetuje da unosi što više vode u svoj organizam.
Vodolije uglavnom imaju problemam sa imuno sistemom, te je dobro da unose što više organske hrane i opredele se za aktupunkturu i alternativnu medicinu.

Zemljani znakovi
Ovo su veoma senzualni znakovi koji su svesni svakog signala koje im telo šalje. Iako imaju veoma spor metabolizam, veoma su snažni.
Bik bi trebalo što više vremena da provodi na otvorenom i da se kreće budući da je sklon infekcijama uha, grla i nosa.
Devica je često opsednuta raznim dijetama, umesto čega bi trebalo samo da redukuje ishranu i hrani se malo lakše i vežba aktivnost koja je čini srećnom.
Jarac ima problemam sa kičmom i kolenima, a najbolji način da to preventivno spreči jesu redovni odlasci na masaže.

Vodeni znakovi
Emotivnost i senzitivnost je ono što krasi vodene znakove, a najbolji put ka zdravlju jeste transparentnost emocija. Upravo zato što im se često menja i metabolizam i raspoloženje, ne smeju ništa taložiti u sebi.
Rak pati od čestih poremećaja u digestivnom traktu zbog toga što sakuplja stres u sebi. Mora jesti manje i češće, a što više šetati.
Škorpija često trpi menstrualne i seksualne bolove, a nije joj strano ni nadimanje. Najbolje je da bude svesna svojih limita, posebno ukoliko ima problema pri seksualnim odnosima.
Ribe bi trebalo da čuvaju svoja stopala, a često i kada je njihova psiha u pitanju tim stopalima ne dodiruju zemlju. Svaka terapija koja podstiče napredak biće od izuzetnog značaja. Preporučuje im se japanska tehnika Reiki, koja se koristi za smanjenje stresa i relaksaciju, kao i lečenje. (Superžena)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар