Duh bivšeg dečka joj tera ljubavnike

"The Sun" objavio je neobičnu priču o Sharon Grant koja je imala 26 godina i dvoje dece iz prethodne veze kada se zaljubila u 24-godišnjeg Shawna. Zakleli su se na večnu ljubav, ali sve se promenilo 13 godina kasnije kada je Shawn preminuo...

Dečko na samrti je od Sharon tražio da nakon njega više nema muškaraca, ali ona nije ništa obećavala. U proteklih pet godina, koliko je prošlo od njegove smrti, imala je tri veze i sve su propale zbog Shawn-ovog duha koji plaši i napada njene ljubavnike.

Sharon je tako izjavila da ju je u nekoliko navrata duh onemogućio da ustane iz kreveta, povlačio je za kosu i udarao njene ljubavnike, a čak ga je vidjela i kako sjedi na kauču.

Duh je aktivan čak i kada je Sharon sama u kući, pa tako tvrdi da joj krivi slike, što je iz šale radio i dok je bio živ. Sharon tvrdi i da ga često čuje kako hoda kućom i izaziva škripanje parketa.

Kad je prvi put nakon Shawnove smrti dovela muškarca kući i skuhala mu romantičnu večeru, duh je navodno porazbijao tanjire iz kojih su jeli.

Nakon toga je muškarac osjetio da mu neko mrsi kosu dok je ona čistila razbijeno posuđe. Sharon je shvatila o čemu se radi i otrčala u spavaću sobu da bi zamolila svoju bivšu ljubav da prestane.

Međutim, aktivnosti duha se nisu smirile, a nastavio je da se pojavljuje i plaši sve muškarce koje bi dovela kući, nekima se prikazujući u odrazu televizora, druge udarajući.

- Prijatelji mi kažu da bi trebalo da naručim egzorcizam, ali nisam sigurna da to želim. Iako mi Shawn pravi probleme, volim da ga imam u svojoj blizini. Dio njega je još uvjek ovdje i to me tješi - objasnila je Sharon za “The Sun”.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар