Nedeljni horoskop 6-12. januar/siječanj 2013.


Blizanci, ma koliko bila stabilna, vašoj vezi je potrebna neka vrsta osveženja; pričajte s partnerom o tome i saznajte koje su njegove želje * Strelac: Izdržite još samo malo! Bila je naporna godina i niste adekvatno nagrađeni za svoj rad, ali poslednja stvar koja vam treba jeste da izgubite živce zbog gluposti...

Ovan

Ljubav: Partner je često prgav i prek, ali vi ponekad od jedne njegove nepromišljene reakcije pravite skandal. Ne budite detinjasti ukoliko je on detinjast. Posao: Ako vam se i desi nešto loše na poslovnom planu, pa čak i najgori pad, znate da ćete, kao i uvek dosad, samo da nastavite dalje, još jače i upornije nego ikada. Biće sve u redu! Zdravlje: Stalno kršite pravila zdravog života. Uopšte ne vežbate, često jedete mnogo više nego što vam je potrebno. Zaista, dokle mislite da odlažete?

Bik

Ljubav: Bežite od obaveza koje se podrazumevaju u vezi. Pravo pitanje za vas je: treba li vam veza u kojoj bilo šta shvatate kao prinudu. Možda je vreme da potražite nešto novo. Posao: Posle veoma teškog perioda u kojem ste dokazali da ste dorasli svakom izazovu, došlo je vreme za još teže stvari. Istina da nije pravedno, ali morate da izdržite. Zdravlje: Možete postati žrtva akutne disajne infekcije. Kupite lekove, čajeve i filmove. Nađite nekog ko će vam praviti društvo u tim danima.

Blizanci

Ljubav: Ma koliko bila stabilna, vašoj vezi je potrebna neka vrsta osveženja. Pričajte s partnerom o tome i saznajte koje su njegove želje. Ne budite iznenađenim onim što ćete čuti. Posao: Izgubili ste žar s kojim ste nekad radili. Vi možda mislite da šarmom i improvizacijom možete nadoknaditi nedostatak elana, ali gadno se varate, jer šefovi sve vide. Zdravlje: Povedite računa o ličnoj higijeni, jer može se dogoditi da zbog neopranih ruku zaradite veoma neprijatnu crevnu infekciju.

Rak

Ljubav: Nostalgija koju osećate za vremenom kada ste bili srećni trebalo bi da ustupi mesto novim simpatijama i ljubavima. Oslobodite se prošlosti kako biste investirali u budućnost. Posao: Sledi vam period u kom ćete konačno moći da uživate u rezultatima onog što ste vredno radili u proteklih nekoliko godina. Šta reći osim - zaslužili ste sve to. Zdravlje: Morate da vodite računa o disajnim putevima. Ako ste pušač, pod hitno pronađite volju i način da se oslobodite tog užasnog i štetnog poroka.

Lav

Ljubav: Mnogi vašu sklonost ka flertu i prevarama doživljavaju kao dokaz da ste loša osoba. Ne obazirite se mnogo na priče, već nastavite da ispoljavate vašu prirodu, dok vas ne dovede do željene osobe. Posao: Talenat koji neosporno posedujete ugrožen je aljkavošću i banalnim greškama. Ukoliko želite pravu karijeru, krajnje je vreme da se uozbiljite. Zdravlje: Mnogi su primetili da vam se opšte stanje u poslednjih nekoliko nedelja popravilo. Sve ovo zahvaljujući zdravom načinu života koji ste usvojili.

Devica

Ljubav: Ne patite zbog jedne propuštene šanse, jer patnja zbog te jedne mogla bi da vas košta još mnogo u budućnosti. Okrenite se novim ljubavnim projektima. Imate mnogo udvarača. Posao: Osećate da ne možete više da radite u ovakvom ritmu. Organizam traži odmor, a odmora jednostavno nema. Razgovarajte sa šefom o rešenju ovog problema. Zdravlje: Telu je potrebna dnevna doza vitamina i minerala kako bi funkcionisao normalno. Vreme je da shvatite koliko je bitna uloga pravilne ishrane u savremenom načinu života.

Vaga

Ljubav: Sve cveta, ali potrebno je da partneru dajete barem upola pozitivne energije u odnosu na ono koliko on vama daje. Samo se stavite na njegovo mesto. Posao: Ovo su ključni dani za vašu budućnost u firmi u kojoj trenutno radite. Zvezde su uz vas, ali potrebna im je i pomoć jedne inteligentne i osobe koja je ključna u vašem životu - vas! Zdravlje: Muti vam se pred očima, malaksali ste, nervozni, drhte vam ruke... Sve ovo su simptomi stresa, bolesti 21. veka. Probajte da se opustite, popijte jedno vino uveče.

Škorpija

Ljubav: Od vaše iskrenosti zavisi i vaša sreća u vezi. Ma koliko vam se to činilo brutalno, i ma koliko partner teatralno reagovao, uvek budite brutalno iskreni. Posao: Bili ste izuzetno strpljivi i ovo će polako ali sigurno početi da vam se isplaćuje. Samo jedno ne zaboravite, nikad: sve zadatke najbolje je uraditi odmah! Zdravlje: Alkohol je jedna stvar koja vam nije potrebna u životu, barem ne u količinama na koje ste navikli. Srećna okolnost je što ste to i sami počeli da shvatate, na vreme.

Strelac

Ljubav: Ukoliko želite dete, ovo je pravi period da sa partnerom poradite na ostvarenju ovog projekta. Zvezde su veoma naklonjene bebama koje će biti začete baš danas. Posao: Izdržite još samo malo! Bila je naporna godina i niste adekvatno nagrađeni za svoj rad, ali poslednja stvar koja vam treba jeste da izgubite živce zbog gluposti. Zdravlje: Zdravlje vam je prilično narušeno zbog stresa i neurednog načina života. Ipak, još nije kasno da se dozovete pameti i učinite korak u pravom smeru.

Jarac

Ljubav: Vaš sebičluk ponekad je toliko nesnosan da je pravo pitanje kako je ijedan partner ikad imao živaca da bude s vama. Morate da shvatite da postoji i neko drugi. Posao: Došao je i taj dan. Morate se suočiti s mogućnošću gubitka posla koji volite, u kojem ste dobri i koji je osnova vašeg života. Ukoliko se to desi, budite hrabri. Zdravlje: Jedite više voća, jer nedostatak vitamina znači da sve u životu radite barem jedan posto sporije, lošije i manje kvalitetno nego što možete.

Vodolija

Ljubav: Nikad niste osetili ovakvu bujicu emocija kakvu osećate kad se nađete pred osobom na koju mislite u poslednje vreme. Možda je danas pravi momenat da učinite sudbonosni korak? Posao: Šanse da nađete dobar posao u državnom sektoru ravne su nuli. Nikad ne biste bili zadovoljni. Zato uzmite stvari u svoje ruke, počnite privatni biznis! Zdravlje: Polno prenosive bolesti nešto su čega bi trebalo da se pričuvate ovih dana. Upotreba prezervativa uvek je imperativ, a posebno je bitna onima koji često menjaju partnere.

Ribe

Ljubav: Zabrinuti ste za budućnost vaše veze, ali bez nekog značajnog razloga. Ne brinite se toliko, već gledajte kako ćete partneru priuštiti lep doček Nove godine. Posao: Sumnje u vaše sposobnosti, koje su vam zadavale toliko neprijatnosti, sve su ređe. Ukoliko želite da one potpuno nestanu, samo nastavite da radite predano i vredno kao dosad. Zdravlje: Bol u zglobovima i malaksalost mogu značiti mnoge stvari, ali u vašem slučaju reč je o jednostavnoj virusnoj infekciji. Odmorite se.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар