Nedeljni horoskop 27. januar - 2. februar 2013.

Ovnovi bi početkom nedelje mogli biti promenljivog raspoloženja, ali to ne znači da treba da ignorišu osećanja * Rakovi, na poslovnom planu nedelja će proteći mirno, samo treba da pripazite na nepredviđene troškove, koji mogu uzrokovati probleme u porodičnom krugu...

Ovan

Ljubav: Početkom nedelje mogli biste biti promenljivog raspoloženja, ali to ne znači da treba da ignorišete osećanja. Najbolje bi bilo da probate da se malo opustite, a tako ćete i privući osobu koja bi mogla da donese neke nove pozitivne promene u vaš ljubavni život. Posao: Najbolje bi bilo da malo usporite od utorka do petka, čak iako budete imali snažan osećaj da vam je odlično krenulo. To nije dobar period za rizikovanje, a posebno ne kad su novac i finansije u pitanju. Zdravlje: Solidno.

Bik

Ljubav: Na ljubavnom planu ove nedelje doći će do promena, tako da će neki pripadnici ovog znaka zaploviti u tajanstvene vode. A neki će shvatiti da je bolje biti sam nego u lošem emotivnom odnosu bez materijalne potpore. Posao: Produktivna nedelja je pred vama. Imaćete ponudu za dva nova posla ili makar za neki vid honorarnog rada. Što se novca tiče, situacija nije loša, ali biste želeli da bude bolja. Zdravlje: Okrenite se konačno nekom vidu rekreacije.

Blizanci

Ljubav: Tokom nedelje emocije će varirati, što će dovesti do promena na emotivnom planu. Komunikacija će biti problematična a nerazumevanje može dovesti do haotičnih i kriznih situacija. Iznenadni prekidi veza tokom vikenda. Posao: Mnogi pozitivni događaji i odlične poslovne prilike doprineće jačem samopouzdanju pa ćete savladali nove poslovne izazove. Velika je mogućnost da ćete baš ove nedelje pokrenuti nov poslovni projekat. Manji priliv novca. Zdravlje: Osetljivo grlo.

Rak

Ljubav: Dobro zapažanje, sposobnost da predvidite reakcije partnera i razumne odluke pomoći će vam da vaš odnos postane skladniji, a vaša ljubav čvršća. Opustite se i otvorite pozitivnim iskustvima. Ukoliko želite da obnovite prekinuti emotivni odnos, šanse za to odlične su tokom vikenda. Posao: Na poslovnom planu nedelja će proteći mirno, samo treba da pripazite na nepredviđene troškove, koji mogu uzrokovati probleme u porodičnom krugu. Zdravlje: Prekontrolišite krvnu sliku.

Lav

Ljubav: Vaši unutrašnji sukobi vezani za osobu koju volite polako se smiruju, a vi zauzimate sve bolji stav prema vašem odnosu. Čak i ako je partner drugačijeg karaktera od vas i potrebno vam je mnogo vremena da se uskladite, sada ćete to uspevati mnogo smirenije. A onima koji su u svađi savet: iskoristite četvrtak i pomirite se. Posao: Obavezno pažljivo pročitajte sve ono što treba da potpišete ili odobrite. Nema dodatnog priliva novca. Zdravlje: Skloni ste prehladama.

Devica

Ljubav: U poslednje vreme imate potrebu da nešto menjate u svom ljubavnom životu i zato bi neke stvari mogli da pomerite s mrtve tačke. Biće zanimljivih i provokativnih ljubavnih ponuda u drugoj polovini nedelje, pa iskoristite svoju šansu. Nemojte da vam opet pobegne voz! Posao: Ako se bavite kreativnim poslom, ovo će biti nedelja velike inspiracije. Očekujte lepe parice. Ako ste u potrazi za poslom, jedna muška osoba će vam ponuditi svoju pomoć. U pitanju je vazdušni znak. Zdravlje: Pad energije.

Vaga

Ljubav: Ako ste na početku ljubavne veze i ne znate šta o vama misli osoba koju volite, pokrenite razgovor o vašem odnosu. Neće vam škoditi otvaranje i poneko priznanje, to nije tako strašno kao što mislite. Bračni odnosi ove nedelje su u velikoj krizi. Posao: Obaveze koje su pred vama delovaće vam zastrašujuće početkom nedelje. Ne dopustite da vas obeshrabri količina posla, jer pomoć i podrška stižu od osoba s kojima sarađujete. Samo strpljivo. Zdravlje: Povremeno osećate emotivni nemir.

Škorpija

Ljubav: Ako planirate izlazak sa osobom koja vas već duže vreme privlači, susret ugovorite za četvrtak. Sve će se odvijati u skladu s vašim očekivanjima. Ostavićete sjajan utisak, a osoba koja vas privlači će vas očarati. Posao: Okolnosti na radnom mestu pokrenuće nezadovoljstvo i potrebu da nešto promenite. Nemogućnost da uskladite svoje privatne i poslovne obaveze ili nedovoljno plaćen posao dobar su motiv da razmislite o novom radnom mestu. Zdravlje: Veoma dobro se osećate.

Strelac

Ljubav: Potreba da se povremeno osamite, posvetite svojim mislima i preispitate svoja osećanja biće pojačana tokom ove nedelje. Ako ste u stabilnoj vezi, ništa neće narušiti rutinu između vas i partnera i imaćete dovoljno vremena za stvari koje želite da radite sami. Oni koji nemaju nikoga pored sebe biće depresivni. Posao: Na poslovnom planu nedelja će biti uspešna i sklopićete dosta novih poslova. Vratićete većinu dugova. Zdravlje: Problemi sa zglobovima i cirkulacijom.

Jarac

Ljubav: Osećaj usamljenosti, pa čak i zabrinutost za budućnost možete osetiti ako ste slobodni. Trenutno vam se čini da vas niko ne može razumeti i u vama probuditi ljubav i strast. Ali zbog toga nemojte ulaziti u površne odnose, tek radi reda. Posao: Prilike za neočekivanu i laku zaradu mogu se pojaviti sredinom nedelje. Uprkos primamljivim mogućnostima ostanite realni i oprezni. Ukoliko planirate uzimanje kredita, sve do četvrtka vreme je povoljno za to. Zdravlje: U odličnoj ste kondiciji.

Vodolija

Ljubav: Ova nedelja će biti malerozna kad je ljubav u pitanju, pa ćete zbog toga biti nervozniji nego obično. Partner vam neće poklanjati dovoljno pažnje a vi sami ćete na svakom koraku izazivati konflikte. I nemojte se tešiti starom ljubavlju! Posao: Očekuju vas veći troškovi i prilično naporna nedelja na poslu. Sukobi sa saradnicima. Malo više obratite pažnju na ljude oko vas. Ako ste nezaposleni, aktivirajte se tokom ove nedelje. Zdravlje: Zdravlje ugroženo neurednim ritmom života.

Ribe

Ljubav: Neki od pripadnika ovog znaka konačno će shvatiti da ljubav poklanjaju pogrešnoj osobi. Okrenite se sebi i nemojte biti ničija igračka, jer ćete se opet zaljubiti. To se neće desiti odmah, ali zbog toga nemojte upadati u depresiju. Posao: Na poslovnom planu možete očekivati veći pomak, više nema stagnacije. Poslovni projekti sa strancima mogu doneti odlične prihode. Nemojte krajem nedelje izbegavati odgovornost, jer ćete ispustiti jednu dobru šansu. Zdravlje: Potrebno vam je više sna.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар