Nedeljni horoskop 20-26. januar/siječanj 2013.


Bikovi, analiziraćete neke svoje stavove, a promenićete i mišljenje o osobi koja vam je vrlo značajna. Stvari koje ćete saznati pokrenuće vas da ozbiljno razmislite o osobama kojima ste do sada mnogo verovali * Savet za rakoe: smirite strasti početkom nedelje i razumno rešavajte teškoće ako na njih naiđete

Ovan

Ljubav: Preterana sklonost da flertujete i pravite izlete izvan veze ili braka mogla bi vas koštati skuplje nego što mislite. Budite taktičniji. Vreme je da izaberete na koju ćete stranu. Bračni odnosi sredinom nedelje dobijaju jednu romantičnu notu. Posao: U veoma ste dobrom periodu ali ne dozvolite sebi da nastupate prepotentno i nadmeno jer vas to može usporiti. Uspećete da se izborite za dobru poziciju na poslu. Novac pred kraj nedelje stiže. Zdravlje: Nervna slabost. Problemi sa cirkulacijom.

Bik

Ljubav: Analiziraćete neke svoje stavove, a promenićete i mišljenje o osobi koja vam je vrlo značajna. Stvari koje ćete saznati pokrenuće vas da ozbiljno razmislite o osobama kojima ste do sada mnogo verovali. Sve će vas to emotivno uzdrmati. Posao: Ako vam neko od poslovnih partnera već neko duže vreme zadaje glavobolje, potrudite se da ga postavite tamo gde mu je mesto i to onako kako samo vi umete da uradite, tajanstveno i sa dosta taktike. Zdravlje: Srčane smetnje.

Blizanci

Ljubav: Isprobajte svoje zavodničke sposobnosti. Osoba koju želite da osvojite nestrpljivo očekuje vašu inicijativu i poziv za izlazak. Poklonite joj svu svoju pažnju i maske će pasti. Kraj nedelje je kao stvoren za to. Nežniji pol treba da preuzme inicijativu. Posao: Poslove koje ste zapostavljali ili izbegavali sada više ne možete zanemarivati. Ukoliko morate prisustvovati sudskom procesu ili rešiti pravne probleme, neka vam takve obaveze budu prioriteti. Zdravlje: Problemi sa disanjem.

Rak

Ljubav: Smirite strasti početkom nedelje i razumno rešavajte teškoće ako na njih naiđete. Zaboravite na prošlost i pokušajte da počnete ispočetka. Ako ste mladi i slobodni, ne skrivajte osećanja prema osobi koja vas privlači. Ukoliko ste u emotivnom ili bračnom odnosu sa nekom Vodolijom, očekujte manje laži. Posao: U napetim poslovnim trenucima pokušajte da reagujete smireno. Dodatne troškove i neplanirane aktivnosti mogu vam stvoriti manji kvarovi u domu ili sa kolima. Zdravlje: Bolovi u želucu.

Lav

Ljubav: Veoma će vas iznenaditi podrška nekoga za koga ste bili uvereni da vas ne simpatiše. iskreno prihvatite komplimente i nemojte odbiti udvaranje. Sredina nedelje ukazuje na intenzivne promene u vašem emotivnom životu. Krajem nedelje pojačana ljubomora doneće nekom i rastanak. Posao: Previše strogo procenjujete svoje poslovne rezultate i tražite način da poboljšate zaradu. Pazite se početkom nedelje, biće rizičnih poslovnih ponuda. Zdravlje: Problemi sa kožom i kostima.

Devica

Ljubav: Trenutnu situaciju u ljubavnom životu nemojte shvatiti previše ozbiljno jer je samo prolazna kriza. Previše obaveza i umor naterali su vas da se udaljite od osobe koju volite. Manja svađa za vikend ispraviće stvari. Oni koji su u skrivenim vezama takođe će tokom cele nedelje imati težu fazu. Posao: Zbog poslovnih teškoća početkom nedelje reagovaćete prilično impulsivno. Krajem nedelje vas očekuje ozbiljan telefonski poziv s ponudom koju ne smete da odbijete. Zdravlje: Umorni ste.

Vaga

Ljubav: Nalazite se između prijateljskih i ljubavnih osećanja prema jednoj osobi. Uživate u zajedničkim trenucima, ali kad ste sami i razmišljate o vašem odnosu, i niste baš optimistični. Potreban vam je dokaz da osoba koja vas privlači oseća nešto prema vama. Posao: Iako nećete biti previše angažovani, dešavaće vam se lepe stvari. Posebno ako se bavite zabavnim i kreativnim poslom. Sredinom nedelje uspostavićete korisne kontakte. Zdravlje: Čuvajte se alergija jer vam je koža jako osetljiva.

Škorpija

Ljubav: Neočekivano i neplanirano pojaviće se jedna osoba sa kojom ste bili u vezi. Sada su stvari drugačije i oboje ćete shvatiti da je ljubav prisutna. Sada ste zreliji, pa će i romansa biti mnogo bolja nego pre. Posao: Čitava nedelja će biti u znaku uspeha i niko neće uspeti da vam pokvari planove. Takođe je moguće poslovno putovanje. Probleme koje ćete imati početkom nedelje u vezi sa dokumentacijom uspešno ćete rešiti. Zdravlje: Odlično se osećate i imate dosta snage.

Strelac

Ljubav: Ako ste potajno zaljubljeni u osobu s kojom radite, kraj nedelje može doneti priliku da otvorenije razgovarate. Prijaće vam flert, ali sa druge strane ćete biti malo nepoverljivi. Nemojte samo uzeti sve zdravo za gotovo, jer sa tom osobom ne biste ostvarili ozbiljan odnos. Ukoliko želite samo avanturu, onda prihvatite. Posao: Pravićete različite kombinacije koje vam mogu osigurati bolju zaradu. Ne ulazite u veće rizike. Zdravlje: Moguća je upala grla. Izbegavajte hladne napitke.

Jarac

Ljubav: Ove nedelje emotivni život je na prvom mestu, pa će i onaj intimni deo biti intenzivniji. Odnosi su dosta skladni i neće biti negativnih promena. A biće i iskušenja sa pripadnicima vazdušnih znakova. Posao: Imate nove ideje koje ćete uspešno realizovati, a neki od vas će biti i unapređeni. Ukoliko se bavite medijskim poslovima, očekujte veoma uspešnu nedelju. Posao koji će vam ponuditi jedan prijatelj nije ono što želite. Zdravlje: Imate slab imunitet, pojačajte unos vitamina.

Vodolija

Ljubav: Zanos koji ste osećali u proteklim danima malo će popustiti, ali ćete iz trenutka u trenutak otkrivati dobre stane odnosa s osobom koju volite. Zaljubljenost će se postepeno pretvarati u skladan odnos, a vi ćete biti sve zadovoljniji i srećniji. Ljubav na daljinu dobija nove momente, čini mi se realnije. Posao: Ne upuštajte se u poslove koji od vas zahtevaju veća ulaganja i ne zadužujte se bez preke potrebe. O svemu razmislite dvaput! Zdravlje: Konstantno ste pod stresom.

Ribe

Ljubav: Osećate se nesigurno i niste spremni da otvoreno pokažete osećanja osobi koja vas privlači, ali sami prema sebi postajete sve iskreniji i tačno znate šta želite. Nemojte odbaciti mogućnost da se iz vašeg odnosa može razviti skladna veza. Čitajte malo i između redova. Posao: Niste spremni na improvizacije, pa stvarate napetost na radnom mestu. Ležerniji pristup, prvenstveno ako ste odgovorni za organizaciju rada većeg broja ljudi, olakšaće vam odluke. Zdravlje: Pojačana depresija.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар