Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: STRELAC

Da se ne zavarate da će sve tako delovati slatkasto i fino, neće, od početka godine, posebno pri kraju Strelčevi će se dosta “napregnuti“ i raditi, neće uvek sve biti kako žele, ali glavna crta 2013. godine biće neodustajanje što je pohvalno.


Karijera:

Strelčevima ovo može biti period sporog, ali sigurnog uspeha, međutim oni ulaze u Novu 2013. godinu sa vrlo visokim ciljevima, i žele da sve što započnu i završe. Ta upornost će iskreno biti jako dobra i osećaće se tokom cele godine, ali Strelčevi mogu posebno u januaru mukotrpno raditi, kada će morati da se oslone na svoje znanje i izbegavaju opuštanje. Iako su praznici, čak prvi dan nove godine je Strelčevima vrlo naklonjen za posao, ali u malo ozbiljnije ciljeve i veću odgovornost ulaze u periodu od 10. do 22. januara kada bi sporo, ali sigurno išli ka zaradi. Međutim neće biti lako, sve će to nositi ogroman trud, dokazivanje i prosto se moraju pomiriti s tim. Ne tako loš period za poslovne kontakte i okrenutost zaradi i kroz period od 24. januara, a posebno od 31. januara do 4. februara. Strelečvi bi u ovom periodu trebalo da prihvataju sugestije zrelijih osoba, ali da do 7. januara pokrenu sopstveni entuzijazam koji im se ovaj put neće obiti o glavu.

Sa ulaskom sazvežđa Vodolije, Strelčevi će biti u stalnom pokretu, a posebno Strelčevi čija je profesija vezana za saobaćaj, putovanja, predavanje, medije, trgovinu mogu računati na jedan jako dinamičan period od 28. januara do 1. februara, a više kroz period od 3. do 6. februara i od 9. do 17. februara koji će im biti vrlo naklonjen. U tom periodu bi mogli imati nove poslovne kontakte i poznastva, preporuke, ulaganja u privatni biznis i pomoć prijatelja, što svakako može biti dobro za dalji period. Ukoliko bude planiranja sređivanja poslovne dokumentacije, primanja novih radnika dobar period za to je od 20 do 24. februara.

Mart je mesec kada će im trebati mir, podrška familije, jer najmanja uznemirenost na tom polju može uticati na greške u poslu, nepotreban pritisak ili osećaj da ništa ne ide kako treba. U martu Strelčevi mogu dobijati pomoć od osoba od kojih to ne očekuju, a često biti odbijeni od osoba kojima veruju. To je mesec i pogrešnih procena. Sa početkom proleća i ulaskom Venere u znak ovna Strelčevi će dobijati pravu energiju koju su morali da pune u martu i to je period kada treba preuzimati najvažnije stvari (aktiviranje privatnog posla, proširenje posla, okrenutost obrazovanju ili nešto sl.), posebno kroz dobre aspekte u periodu od 22. marta do 1. aprila i od 6. do 8. aprila koji kao dani mogu doneti da se u kratkom roku završi ono što bi za 10 dana. Sklonost brzim razmišljanjima, ne ostavljanje obaveza za sutra i okrenutost većim projektima Strelčeve bi posebno trebalo da pokrene od 15. do 24. aprila. Mala napomena je da svi dogovori u vezi sa novcem moraju biti vezani za direktne razgovore bez uvijanja i da se malo obrati pažnja na kolegijalnost u periodu od 22. do 25. aprila, jer to mogu biti dani kada će Strelčevi biti skloni da se lako iznerviraju i neće moći koncentrišu na najbolji način.

Ipak, period od 2. do10. maja, kao i period od 21. maja do 14. juna je pogodan za jedan plodan, srećan period kada će ih interesovati više stvari odjednom, kada ih neće držati mesto i imati fantastičnu energiju za radom. U tom periodu jako mogu motivisati ostale. Sličan period pojačan je od 4. do 22. jula kada će, posebno Strelčevi koji rade van zemlje, imati izuzetno srećan period, a Strelčevi koji žele da proišruju ili konkretno menjaju nešto (misli se na bolju poziciju) mogu imati šansu da napreduju. To je period dramatike, lakog skretanja pažnje, smisla za glumu, organizaciju, ali okrenutost višim sferama života. Strelčevi bi posebno od tog perioda mogli uticati samonicijativno na povećanje prihoda ili usluga, jer im to može poći za rukom.

Period kraja maja nije loš za Strelčeve koji rade sa rođacima ako žele da pokrenu nešto novo. Kraj jula i prva polovina avgusta meseca biće period nečeg između - ništa konkretno, veliko, ali Strelčevi sve vreme rade, bore se, menjaju druge, savetuju druge, daju se dosta, ali ustvari kao da nema konkretnih rezultata. Ipak nešto društveniji i pokretniji period pokreće se kroz ponovne preporuke, planiranja daljeg perioda od 21. avgusta do 21. septembra koji za Strelčeve može biti opušteniji, lakši period, ali simpatičan, gde će se svi poslovi malo ležernije završavati i kada većina Strelčeva može dobijati nešto zvanično, napismeno.

Mnogo studenata u tom znaku može imati šansu za diplomiranjem ili uspešnim početkom fakulteta. Pošto Strelac sebe često vodi daleko od kuće, na druge prostore, period od 20. septembra do 16. oktobra je posebno srećan za Strelčeve koji direktno zarađuju preko stranih institucija, obrazovnih i državnih službi koje su cenjene, ali i izuzetno srećan za Strelčeve koji očekuju važne premeštaje u druge zemlje. Strelčevi će se kako zbog uticaja jakog Marsa u lavu, tako i ulaska Venere u znak Strelca izuzetno dobro osećati i biti motivisani više nego obično u periodu od 12. oktobra do 17. novembra koji je izuzetno važan za ovaj znak, jer nosi završetak nečeg što su započeli ili na čemu su radili od početka godine, idealan za poslove van zemlje, obrazovanje, zaposlenja, proširenje posla i sl.

Iako druga polovina novembra do kraja godine, najviševiše kroz period od 21. novembra do 12. decembra nosi osećaj da nisu dovoljno cenjeni koliko bi to želeli, mislim da će se raditi o prolaznom nezadovoljstvu, jer ovaj znak ulazi sa puno ambicija i konkretnih ciljeva u 2013. godinu i često će ići po principu“ja mogu sve, samo mi dajte zadatak i motiv“, tako da mislim da se većina pravih Strelaca (onih koji imaju veći broj planeta u ovom znaku) ne treba brinuti, jer je pred njima izuzetno inspirativna godina. Samo da se ne zavarate da će sve tako delovati slatkasto i fino, neće, od početka godine, posebno pri kraju Strelčevi će se dosta “napregnuti“ i raditi, neće uvek sve biti kako žele, ali glavna crta 2013. godine biće neodustajanje što je pohvalno. Mislim da neće biti zadovoljni finansijama, koliko će uložiti energije, ali ako ostanu u plusu ili na pozitivnoj nuli mogu biti zadovoljni, jer ovo nije godina materijalne zarade, već profesionalnih, pa tek materijalnih prekretnica, tako da sve mora ići po nekom redu. Lako se može desiti da većina pripadnika ovog znaka radi i 31. decembra do bukvalno dočeka 2014. godine ali da im to neće smetati, jer će im dani brzo prolaziti u obavezama. Strelčevi koji pred kraj godine očekuju unapređenja, bolje radno mesto ili nešto slično, mogli bi posebno očekivati jako interesantan period od 8. do 31. decembra.

Ljubav:

Strelčevima posebno ženskim pripadnicama bih preporučila da iskoriste i ovaj kraj, ali početak godine da se ulepšavaju, kupuju i udovoljavaju sebi, jer će ih to činiti srecnim, i to veoma, i jako uticati i na njihov odnos u partnerskim i bračnim odnosima. Treba im prosto neka spoljnja, ali i unutrašnja promena da se osećaju ponovo vrednim. Zato drage Strelčice, promenite boju kose, idite na masaže, uživajte u praznicima i prikupite puno energije za ovu godinu.

Svakako vaša Venera je pred kraj 2012. godine ušla u znak Strelca i utiče da budete optimističnije i verujete da će biti mnogo bolje, ali povećava potrebu za nezavisnošću u odnosu na druge. Zbog toga moram da naglasim da neće biti slučajno da se mogi Strelci zaljube pri samom početku ove nastupajuće 2013. godine i to baš, baš! Navijamo za vas, ali je većina Strelčeva zbog Jupitera u polju braka imala šansu da se prošle godine veže i osnuje zajednicu. Svakako da oni mogu uživati u planiranju budućnosti sa svojim voljenim osobama i planirati puno toga do početka leta. Za Strelčeve koji su u vezi, period veće odgovornosti prema voljenoj osobi, okrenutost materijalnim vrednostima, ali želja da se potpuno posvete porodici može se javiti u periodu zime. Interesatniji aspekti mogu biti pokrenuti u periodu samog kraja januara do početka februara koji mnogima mogu doneti neke lepe vesti i upoznavanja, ali moam naglasiti da iako se Strelac u ovoj godini želi vezati, on to ne želi sa bilo kim. Mogu neuobičajeno dugo tražiti adekvatne partnere/ke i mogu biti probirljiviji nego obično. Postoje veće mogućnosti da ovaj znak više nego obično želi brak i porodicu, mir i stabilnost.

Slobodni Strelčevi posebno mogu imati priliku da upadaju u neke mutne situacije iz kojih neće znati kako da se izvuku u periodu od 3. do 20. februara kada je jako važno paziti na komunikaciju, poverenje i malo bolju procenu samih situacija, ali pozitivnih promena može biti tokom kraja februara i samog ulaska u mart mesec. Neće biti neobično da se Strelčevi u ovoj godini vezuju za osobe koje nisu njihove vere, iz njihovog mesta ili zemlje i takve veze mogu imati posebnu snagu i čaroliju.

Medjutim, mora se naglasiti iako je zimski period samo zatišje pred nešto veliko, da će se mnogo ljubavi pripadnika ovog znaka započinjati u vrlo kratkom vremenskom roku kroz period od 12. do 30. marta i kroz period od 6. do 18. aprila (ovi dani često mogu naglasiti da osoba koja vam predstoji može prvo da vas iritira svojim ponašanjem, pa onda da vam se jako dopadne, što nije neobično kod ovog znaka).

Druga polovina aprila i prva polovina maja nosi poruku da ništa ne treba menjati, i da je to period kada većina ako ne iskoristi prethodni period se može malo ulenjiti, okrenuti društvu, izlascima, ali neće imati pravu sliku šta želi. Do 19. maja to može biti period i emotivnih nesporazuma pri prvim kontaktima ili propuštenih prilika, a sam kraj maja i početak juna period brzopletosti, neke prolazne euforije i naglih nepromišljenih odluka, pa je mali savet slobodnim pripadnicima ovog znaka da se ne „zaleću“.

Za one koji planiraju porodicu, brak ili imaju ozbiljnije planove svakako srećan period pokreće se od 26. maja do 16. juna, kao i period od 20. juna do 2. avgusta kada je jako srećan period za zajedničke odmore, planiranje potomstva, neke lepe svečanosti i svakako da će to biti jedan plodan i interesantan period. Strelčevi treba da pored sebe imaju uvek malo umereniju i strpljiviju osobu, ali će ih ipak motivisati fizički lepe i osobe koje su aktivne po karakteru. Mislim da im neće prijati neko ko ih kontroliše, ljubomoriše ili ko stalno pokazuje nezadovoljstvo. Iako prva polovina avgusta za mnoge Strelčeve može doneti i porodičnu ranjivost i opterećenost roditeljima, svakako uz podršku voljene osobe sve će biti lakše. To je pomalo i period kada će se većina Strelčeva vraćati unazad, imati jaka sećanja, ali kada neće želeti da otvoreno pokazuje emocije. Za ostale period dobrog provoda, interesatnih ljubavnih poruka i situacija koje bi se zahvaljujući Veneri u lavu pokrenule u periodu od 3. do 22. jula i periodu od 27. avgusta do18. septembra kada razna lepa dešavanja (koncerti, svadbe, veridbe, rođendani) mogu najaviti mnogo lepih promena. Muški pripadnici ovog znaka trebalo bi da izbegavaju neka preterivanja i opuštanja (posebno pripadnici koji su u dužim odnosima), jer mogu unositi nemir u svoju vezu kroz period od 18. septembra do 1. oktobra i isprovocirati kod pojedinaca moguće prekide ili nepotrebnu uznemirenost koja može voditi da ih sopstvene greške „koštaju“.

Jesen je dobra za druženje, ali traži od Strelaca veću diskreciju, čak i malo sujeverja u smislu kada se nešto desi, da se malo duže čuva u sebi dok se ne razvije u pozitivnom smeru. Strelčevi bi ponovo imali kao zadnju etapu dobrih aspekata i period od 1. do 30. oktobra koji za mnoge može biti značajan po ličnoj sreći upoznavanjima, novim ljubavima, ali zadovoljstvu, šarmu kojem će pleniti, a sve stvari mogu za mnoge koji u ovu godinu ulaze sa velikim očekivanjima biti jasnije do 19. novembra 2013. godine.

Strelčevi koji su u braku (većina) osećaće se mnogo sigurnije uz voljenu osobu od leta, ali očekivati i bolje prihode.Većina Streleca u ovoj godini dosta traži, pa se neće lako vezati, ali je akcenat stavljen na karakeru i reputaciji osobe koju budu izabrali. Horoskop za Strelčeve najavljuje jedan posebno aktivan period sredinom proleća i jeseni kada postoje šanse da Strelčevi koji su dugo sami naglo uđu u jednu jako dobru emotivnu vezu. Zato generalni savet je da je prava ljubav tu, samo morate izaći iz kuće i naći je (naravno figurativno rečeno), nemojte stajati u mestu, nego samo napred! Mnogi Strelčevi koji su procenili da su u pogrešnoj vezi u 2012. godini, mogu se vratiti na istu osobu početkom i pri samom kraju 2013. godine.

Zdravlje

Strelčevi deluju zdravo u 2013. godini i neki generalni utisak je da ne bi trebalo da imaju neke veće probleme, osim da se u februaru i maju savetuju redovnije kontrole, čuvanje od prehlada, ali bi se možda glavni akcenat stavio na poziciju kože i stopala.To su tačke koje mogu biti malo osetljivije u ovoj godini. Pošto je Strelac poznat kao gurman i znak koji baš voli da ručka, uživa, moram iznenaditi one koji žele da smanje kilažu jer će to smanjenje doći prirodno bez dijeta, pošto 2013. godina nudi prirodna mršavljenja, mnogo rada, akcije, pa kroz bolje kretanje i dolazak do adekvatne kilaže i mnogo bolju disciplinu u odnosu na prethodne godine.To se posebno vidi u periodu januara i februara meseca, a posebno krajem leta i početkom jeseni. Strelčevi se ničeg neće posebno odreći, čak većina može osetiti potrebu za domaćim poslovima, kulinarstvom u čemu mogu uživati. Nagle vremenske prilike im neće prijati, ali osim sitnijih problema neće biti nekih većih (period kraj januara, prvih dana februara, juli mesec). Zbog retrogradnog kretanja Merkura u znaku škorpiona i Venere od 17. septembra savet ženskim pripadnicima ovog znaka da u tom periodu, pa sve do sredine oktobra samo malo više povedu računa i kontrolišu genitalije, jer mogu biti sklone skrivenim prehladama.Muškim pripadnicima taj period nosi savet da više spavaju.

Izvor: Nataša Paunovski, B92/superzena
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Анониман23. мај 2013. 22:34

    Hey there! I understand this is sort of off-topic but I had to ask.

    Does running a well-established website like yours require a lot of work?

    I am brand new to blogging but I do write in my journal every day.
    I'd like to start a blog so I can share my experience and views online. Please let me know if you have any ideas or tips for brand new aspiring blog owners. Thankyou!

    Also visit my webpage - click here

    ОдговориИзбриши