I obično "halo" otkriva njegove namere!

Tek ste se upoznali i očekujete njegov prvi telefonski poziv... E pa, obratite pažnju na to kada će vas pozvati. I obično "halo" otkriva njegove namere... Proverite!

Poziv za izlazak u "minut do 12"
Ako vas pozove u 20h da se vidite u 21h, znači da mu nije baš mnogo stalo do toga, jer vas je doveo pred "svršen čin" – nemate mnogo vremena da se pripremite za izlazak, ili morate da otkažete nešto što ste već zakazali. Ljubazno se zahvalite i slobodno mu recite da vam se sledeći put javi barem dva, tri sata ranije.

Zove vas kasno noću
Spremate se za spavanje, a on vas zove i predlaže da se vidite pred "laku noć". Znamo šta on zapravo želi... Recite mu da u to vreme spavate, ali da ćete se sutra tokom dana rado videti s njim. Ne odustajte odmah, možda mu je bilo “frka“ da vas pozove, a okuražio se tek nakon nekoliko piva sa drugarima.

Zove vas odmah nakon rastanka
Samo što ste se rastali i on vas odmah zove, da vam kaže kako mu je bilo divno, da još malo ćaskate, ili da vam jednostavno čuje glas pre nego što ode u krevet. Njemu je, reklo bi se, baš stalo do vas. Iznenadite ga i pozovite sutra ujutru.

Zove vas više puta dnevno
Zove vas da se dogovorite kada ćete se videti, zatim ponovo da bi vam rekao šta je upravo video na televiziji, ili koju je pesmu čuo na radiju, a zatim vas okrene "tek onako"? On je ili dokon, ili lud za vama.

Ne javlja se danima
Ako prvi poziv usledi tek nekoliko dana nakon što ste bili na prvoj kafi, on nije siguran šta želi s vama, ili taktizira. U svakom slučaju je nezreo. To ne znači da ne treba da mu pružite šansu, ali se ne prepuštajte olako.
(Mondo)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар