Astrologija: Nemate vremena za ljubav?

Ako mislite da nemate dovoljno vremena u toku dana za dragocene, strasne uspomene, evo načina kako da napravite mesta u vašem životu za ljubav.

Ovan

Setite se svog poslednjeg hobija za koji ste se strasno zapalili. Pre samo jedne godine niste znali ništa o tome, ali sada ste sigurno stručnjak. To je jedna od opsesija koje stoje na vašem putu do ljubavi. Prekinite sa hobijem neko vreme.

Bik

Bikovima je teško da idu na kratak sastanak, jer njihova predstava o romansi obično podrazumeva celo veče ili vikend posvećen nekoj osobi. Mogli biste da prestanete da se potpuno lišavate ljubavi. Naterajte sebe da izdvojite makar jedan sat za sastanak ili nekoliko minuta da napišete kratku poruku osobi koja vam se sviđa.

Blizanci

Imate odličnu sposobnost da se posvetite nekome, čak i dok radite nešto drugo. Ako ste suviše zauzeti da biste izašli s nekim ko vam se sviđa, pokušajte da ga zamolite da zajedno s vama obavlja neke sitnije poslove, tako će i vama vreme brže proći.

Rak

Rakovi su toliko voljeni da mogu lako da prenesu tu brigu i pažnju na neke druge stvari, ako su previše zauzeti. Ako se previše vežete za poslovni projekat ili za ljubimca, to je znak da treba da se malo odvojite od tih stvari i pronađete vreme za ljubav.

Lav

Da li živite da biste radili ili radite da biste živeli? Lav može biti uhvaćen u vrzino kolo sticanja bogatstva. Ako sve svoje vreme trošite na održavanje svojih igračaka ili pokušavanje da kupite nove, vidite da li možete bez njih neko vreme i provedete vreme sa ljudima koji vam se sviđaju, za promenu.

Devica

Devica može biti preveliki detaljista i zbog toga ostati bez slobodnog vremena. Bilo da je reč o ostajanju na poslu do kasno da bi završili projekat ili o trošenju celog vikenda na sređivanje novog računara, pokušajte da radite samo ono što morate, a da onda ostatak vremena provedete u nečijem društvu.

Vaga

Odluke, odluke. Vaga ne može da razmišlja o pronalaženju ljubavi sve dok ne bude kasno i dok trenutak za to ne prođe. Umesto razmišljanja o tome šta bi trebalo da uradite kako biste našli ljubav, jednostavno napravite izbor i krenite napred. Ako ne sprovedete u delo svoju odluku ove nedelje, pokušajte nešto drugo sledeće.

Škorpija

Škorpija želi da radi nešto veliko i dobro ili da to ne radi uopšte. Možda ćete morati da planirate unapred kako biste mogli da odvojite vreme za ljubav i iznenadite svog partnera odlaskom nekud za vikend. Možete i unapred da zakažete izlazak s drugaricama i zaokružite datum na svom kalendaru.

Strelac

Vaš optimizam bi mogao da vas dovede do toga da stalno probijate rokove kada je trebalo da završite neki posao. Pokušajte da imate više vremena za ljubav tako što ćete postaviti fleksibilnije rokove i realnije sagledati posao koji treba da obavite. Na taj način, biće vam lakše da se organizujete.

Jarac

Radije ćete stići pre zakazanog vremena i čitati knjigu dok čekate, nego zakasniti i jedan minut na sastanak, ali to zadaje muke onom koji se sa vama nalazi. Dozvolite sebi da budete opušteniji i pronaći ćete više mesta za ljubav u svom životu.

Vodolija

Vi uvek mislite da ćete kasnije imati vremena za sebe ili za ljubav, ali vaš predan odnos prema poslu ne ostavlja vam potrebne pauze. Naterajte sebe da odvojite neko vreme u toku nedelje za traženje ljubavi, umesto da radite i na poslu, i u kolima, i kod kuće.

Ribe

Društveni život vam je veoma važan, što znači da više vremena provodite sa svojom simpatijom u grupi, nego u razgovoru jedan na jedan, koji bi mogao da se razvije u ozbiljnu ljubav. Pronađite trenutak u kome ćete se izvući iz društva i provedite vreme samo sa osobom koja vam se dopada.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар