Juče u Srbiji rođen budući patrijarh?!

Astrolozi i numerolozi poručili za „Alo!” da su Srbi na jučerašnji dan, 12. 12. 2012. sigurno dobili naučnika ili iscelitelja, pa čak možda i budućeg patrijarha!

 Na jučerašnji datum 12. 12. 2012. u Srbiji je rođena bar jedna genijalna beba, koja će ući u svetsku istoriju, kažu astrolozi! Bebe rođene na ovaj specifičan datum, kakav se može ponoviti tek za 100 godina, kad se poklapaju dan, mesec i godina, biće okrenute nauci, filozofiji i naročito religiji.

- Deca rođena u znaku Strelca su posvećena nauci, religiji i filozofiji, a ona rođena na jučerašnji dan imaju ista interesovanja, samo su više izražena! - objašnjava astrolog Dušan Veličković, koji smatra da su duše koje su juče došle na svet potpuno drugačije od prethodnih.

- Te duše su pametnije i duhovnije. Imaju posebnu energetsku duhovnost, te stoga imaju predispozicije da budu veliki naučnici, iscelitelji, pa čak i duhovne vođe. Vrlo je moguće da je juče rođen neki novi patrijarh. Pouzdano se može reći da će naša zemlja iznedriti nekog velikog naučnika, filozofa, iscelitelja za dušu. Neko od te dece će sigurno ući u istoriju! - dodaje Veličković.

Koliko je mogućih budućih genijalaca juče ugledalo svet, „Alo!” je proverio u beogradskim porodilištima, gde smo saznali da su od ponoći do popodnevnih časova rođene 32 bebe - 13 dečaka i 19 devojčica. I numerolog Nevena Đukić uverena je da će neki od njih promeniti svet.

- Ta deca nose vrlo inteligentan numerički kod, 652. Šest predstavlja Veneru, koja se vezuje za lepe stvari i altruizam. Petica je Merkur i vezuje se za pisanje, dok dvojka predstavlja Mesec, koji karakteriše duboku intuiciju, nežnost i ljubav. Duhovni broj te dece je tri. Božanski broj. Simbol Svetog trojstva, što govori da su predviđeni za velika dela. Neke od beba poslate su da budu reformatori - zaključuje ona.
Autor: Ružica Kantar, Alo!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар