Magija prizivanja novca u dom

Ovi rituali su moćni, ali ne stvaraju čuda. Oni će pozlatiti vaš trud, pomoći će vam da ostvarite poslovne planove, da naplatite ono što radite, ali neće vam na prag doneti kovčeg izgubljenog blaga. AKTIVIRAJTE ZONU NOVCA

Jedan od najmoćnijih načina privlačenja novca je aktivacija zone bogatstva. Ta zona nalazi se na jugoistoku vaše kuće ili u najdaljem levom uglu prostorije, a aktivira se pomoću tekuće vode. Zato u taj deo stana ili sobe stavite fontanu, akvarijum sa zlatnim ribicama, kristale, novčiće i drvo novca.

BRIŠITE PRAŠINU

U zoni bogatstva uvek mora da vlada red. Ne dozvolite da na obredne predmete napada prašina. Ako je vaš magijski predmet akvarijum sa zlatnim ribicama, voda u njemu uvek mora da bude kristalno čista, a zidovi akvarijuma bez kamenca i uglancani. Osim toga, Kinezi se vrlo brižljivo odnose prema svojim ribicama. Veruje se da gazdi ne preti finansijska kriza sve dok su njegove ribice žive i zdrave. Smrt samo jedne ribice smatra se zloslutnim predskazanjem.

Čarobne reči

• Bogata sam
• Moje finansije su stabilne
• Sve što radim donosi profit
• Moj imetak se uvećava
• Mogu da priuštim sve što hoću


ZAMISLITE DA STE BOGATI

Efekat ovih materijalnih atributa biće jači ako ih dopunite verbalnim afirmacijama.
Afirmacije napišite na papiriću i okačite ga u zoni bogatstva. Možete i da ih izgovarate naglas kada ste u tom delu stana.
Međutim, da bi ovaj ritual uspeo, morate živo da predstavite sebi situaciju u kojoj se ono što izgovarate već ostvarilo.


KORISTITE MESEČEVU SNAGU

Da prizovete novac u kuću, pomoći će vam snaga Meseca. Veruje se da tokom određenog meseca nećete imati problema s parama ako prvih dana posle mladog Meseca uradite sledeći obred.
U periodu rastućeg meseca oko ponoći stavite u glineni ćup sve metalne novčiće koje nađete po džepovima, tašnama, novčaniku, fiokama... Ako već imate posudu u koju stavljate sitniš, i te parice prebacite u ćup kako stara posuda ne bi ometala dejstvo rituala.


UPALITE SVEĆE

Sada upalite tri zelene sveće, stavite ćup ispred njih, koncentrišite se i počnite. Mešajte pare rukama i vadite ih iz ćupa i sipajte nazad tako da zveckaju. Zamišljajte kako uvek kod sebe imate onoliko novca koliko je potrebno da biste se osećali bezbrižno i sigurno.
• Ako očekujete prihod, a niste sto posto sigurni da će ga biti, zamislite kako vam od banke stiže obaveštenje da je uplata izvršena.
• Ako želite da tokom određenog meseca nađete novi izvor prihoda, zamislite kako dobijate ponudu koja vam baš odgovara. I ne zaboravite da vizualizujete kako vam za nov angažman plaćaju.
• Ako želite da kupite neku krupnu stvar, a nemate para, zamislite kako je ipak kupujete i plaćate, a pritom vam u novčaniku ostaje još mnogo novčanica.
• Posle obreda ćup ostavite pod prozorom do punog Meseca.


VOLITE PARE, ALI ISKRENO

Ako su vaše misli o novcu negativne, pare će vas sigurno izbegavati. Uzmimo da vi želite da budete dobrostojeći, ali prezirete bogataše i ultrauspešne ljude. Ako smatrate da je novac nešto prljavo, nečasno, suprotno svakoj duhovnosti, ako verujete da „bogati plaču“, vašu želju da imate para blokiraće taj negativan odnos prema materijalnim dobrima. Da biste privukli novac, morate ga voleti gde god da se nalazi – u vašim ili tuđim džepovima.

• Radujte se kad drugima dobro ide, samo tako ćete signalizirati višim silama da volite pare.
• Ako vam je teško da kontrolišete misli i osećanja, počnite bar da kontrolišete reči, jer misli i artikulišemo govorom.
• Ponavljanje afirmativnih fraza pomoći će vam da promenite negativan obrazac mišljenja koji je odbijao novac od vas.
• Ako za svoje finansijske probleme krivite muža, roditelje, prijatelje, državu, bogataše – samo ćete tapkati u mestu, a vaša razočaranja i problemi ostaće u vama.
• Zapamtite, traženje krivca i kukanje neće uneti pozitivne promene u vaš život. Takvim stavom samo produbljujete sve što je loše.
• Svaljivanje krivice na druge blokira vaše stvaralačke i kreativne moći. Ono otežava i usporava učenje govora uspeha.
• Nemojte upasti u zamku ogorčenosti. Nemojte iza svakog problema tražiti negativan podtekst i spletke, to će blokirati vaše kapacitete da rešavate probleme.
• Ponavljajte kako obožavate novac, kako je bogatstvo prava sreća, kako i novac voli vas… To će oterati negativne misli, jer magija radi po principu zamene. Na primer, ako čašu punu prljave vode stavite pod česmu, u njoj će se uskoro naći čista voda.(Žena)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар