Godišnji horoskop za 2013. godinu!

Vreme je za godišnji horoskop za 2013. godinu! Hoće li, i u kojoj meri, 2013. godina biti Vaša? Ako verujete zvezdama, pogledajte njihove poruke! Uskoro na ovom mestu i opširnija verzija godišnjeg horoskopa za 2013. godinu, sa preciznim detaljima i datumima, zato - posetite nas na ovom mestu ponovo!
Pročitajte, najpre, godišnji horoskop Metro-portala za sve znakove zodijaka - kliknite na simbol svog znaka za astro prognozu  za 2013.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav  Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac  Godišnji horoskop 2013 Jarac  Godišnji horoskop 2013 Vodenjak Godišnji horoskop 2013 Ribe
 


OVAN – (Pogledajte i: Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: OVAN) Dragi Ovnovi, verujem da ćete sa velikim iščekivanjem čitati godišnji horoskop jer vam je dosta svega što ste preživeli tokom protekle dve godine. Pred vama nije baš laka godina, iako jeste bolja od prethodne dve. Ulazite u godinu u kojoj ćete morati da nadoknadite ono što ste izgubili, pogrešili i propustili da uradite – sada to dolazi na “naplatu”. Saturn se sklonio i omogućio vam da vidite gde ste pogrešili, i to je dobro jer vi niste osoba koja žali za propuštenim, ali nije dobro to što ne želite drugima da priznate svoje greške. Sada biste to morali, jer će vam trebati stari prijatelji, oni sa kojima ste nekada radili, i oni koji vas vole. 2013. je za vas godina u kojoj su posao i karijera na prvom mestu. Uran u vašem znaku, na kojeg ćete morati da se naviknete jer će tu ostati narednih10 godina, doneće vam nagle promene na poslu, napredovanje, kontakte sa inostranstvom, razmišljanje o promeni posla. Morate se navići da slušate i osluškujete situaciju oko vas i da ugrabite priliku koja može doći potpuno neočekivano – možda trenutni šef ode u neku drugu firmu i ostavi vam upražnjenjo mesto, ili se može desiti da neki od prijatelja ode u inostranstvo i odatle vam pošaje poziv za partnerstvo. Zanimljivo i dinamično biće proleće, dakle od vašeg rođendana do maja – potpuni gubitak kontrole nad poslom, sudbina će uticati na vas da brzo da reagujete i dovodiće vas pred svršen čin. Ako želite da nešto radite privatno i potpuno novo, možda bi bilo bolje da odložite za godinu i po dana, do druge polovine 2014. godine, a sada je bolje da radite za nekog ili u partnerstvu. Ovnovi koji traže posao naći će ga na proleće, od juna, a Ovnovi koji rade mogu od tog meseca promeniti posao. Oštar aspekt oko vašeg rođendana pa do maja, Marsa sa vašim Suncem i kvadrat sa Plutonom i Uranom, donosi mogućnost povrede u saobraćaju, kao i problem sa zdravljem nekog vama dragog. Sa druge strane, ako ste u pravnom problemu zapnite, jer rešenje stiže do juna. Kada je ljubav u pitanju, važne stvari se dešavaju tek krajem leta, u avgustu i naročito septembru. Zauzeti Ovnovi koji poslednje dve godine teško podnose brak ili vezu, definitivno ulaze u raskid na jesen 2013. Svima će biti jasno da je sa vašim brakom ili vezom gotovo. Slobodni Ovnovi imaju više sreće jer će upravo u tom periodu sresti vrlo bitnu osobu. Ljubav krupnim koracima ulazi na vasa vrata – pustite je unutra.

BIK – (Pogledajte i: Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: BIK) Dragi moji Bikovi, pretpostavljam da ste od jeseni već osetili hladnu ruku Saturna koji vam iz sazvežđa Škorpije pravi opoziciju. Gotovo je sigurno da su vas kolege već razočarale,  neki prijatelji ali i partner. Treba da se oslonite pre svega na sebe. Sa druge strane, sada treba da vidite i priznate sve što niste hteli – pružite tu ruku Saturnu, nemojte se duriti na sve,vi ste hrabar znak. Kada je posao u pitanju, već u januaru promene kucaju na vaša vrata. Razmislite dobro šta se dešava oko vas. Savet je da se okrenete edukaciji, nečem novom, inostranstvu, učenju. Ako se u vašoj firmi otvara nova služba – uđite u to, iako u početku ne bude više plaćeno – isplatće se na leto. Ako razmišljate o privatnom poslu, dobro razmislite i bolje odustanite, a ukolikoko tražite posao nećete biti preterano zadovoljni. Ovaj mračni period se završava do maja i sve tada dolazi na svoje mesto. Čuvajte se Škorpija koje će hteti da vas izdaju, optuže za mobing, prijave vas inspekciji ili vas tuže. Jul treba definitivno dočekati sa radošću i iskoristiti ga za odmor. Sve u svemu, prvi deo godine do maja biće stresan a posle se stvari sređuju. Čak ako vas na jesen neke stare kolege ili stara firma vraćaju da radite – ne plašite se. Kada je ljubav u pitanju, verujem vam da se osećate nevoljeno, razmišljate o nekome iz prošlosti. Svesni ste gde ste pogrešili, ali sada je kasno – izgleda da se partner iz prošlosti našao u sretnom braku sa novom osobom. Vreme je za kompromis i strpljenje. Pred vama je svakako godina u kojoj ćete hteli ili ne, morati da se suočite sa svojim emotivnim životom. Ako ste u lošoj vezi, zaboravite to, ostavite da ne budete ostavljeni. Tražite dalje jer ljubav stiže u julu pored neke vode, iz inostranstva. Bićete presrećni već do novembra jer planirate da menjate i mesto boravka. Sa druge strane, ako volite nekoga iz prošlosti još uvek, i ako ta osoba nije rešila svoje emotivno pitanje do jula, nazovite je i priznajte svoje emocije, imaćete uspeha. Zapamtite, rukujete se sa Saturnom – samo prava ljubav prolazi pored njegovog hladnog srca.

BLIZANCI – (Pogledajte i: Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: BLIZANCI) Dragi Blizanci, eto vama radosti u 2013.godini, konačno. Sve što ste uzaludno radili zadnjih godina, trpeli, stradali, sada će imati smisla. Poruka je da početkom godine sednete i napravite prioritete i vrlo ozbiljan plan jer, ostvariće se sve čega se dohvatite, zato ozbiljno, polako i pametno. Malo stariji Blizanci, koji do sada nisu imali sreće, treba da shvate da je to verovatno zato što u svojoj natalnoj karti u trenutku rođenja imaju neki aspekt koji pravi problem, a sada kada konačno imaju prlikiu da dobiju ono što žele, nije na odmet da razmisle još jednom o svojoj prošlosti – gde su grešili, šta je problem i šta ustvari žele. Sada je vreme da se edukujete, pitate pametnije od sebe, učite, pitate one koji vas vole, psihologa, astrologa – radite na sebi i nemojte biti brzopleti, površni i naivni. Mnogi Blizanci će imati na samom početku godine, krajem januara i početkom februara problem koji ih je stigao iz prošlosti, blok, pravni aspekt, pismo od zakonodavca, besparica, stari gresi, stari partner. Ne brinite, sve će se rešiti do proleća, a sve što ste zamislili isterajte sada. Početkom godine učite, upišite kurs, i polako čekajte poroleće kada će stvari krenuti. Skrećem pažnju da period do kraja juna ne deluje optimistički bez obzira što ste krenuli puni entuzijazma, ali od juna šanse se obrću, trud se isplaćuje, menjaju se mišljenja, prepreke više nisu prepreke. Sjajan period za ljubav ovog leta, naročito jun. Izgleda da se slobodnim Blizancima smeši neko poznanstvo sa nekim ko je iz inostranstva ili nije iz našeg grada ili ga poznajete preko interneta. Treba ući u rizik na emotivnom planu ovog leta, ali može se desiti da niste sigurni koja vam se u stvari osoba sviđa. Odmah da raščistimo – osoba iz prošlosti ne dolazi u obzir, niti neko ko je u braku ili ima vezu, sada se to apsolutno ne isplati. Ovog leta se traži ozbiljan partner sa kojim možete živeti zajedno. Ako vam nije nešto jasno, potražite savet psihologa, jer vrlo je važno da sada ne napravite grešku. Nalazite se na raskrsnici, morate dobro skrenuti. Druga polovina godine, kao i sam decembar veoma su dobri po vas, vreme je za neke dugoročne odluke vezane za promenu mesta boravka, rešavanje stambenog pitanja, preseljenje, brak, potomstvo. Dakle, sada za početak obratite pažnju na kraj januara, smirite se i ne paničite, to će biti privremeni gubitak orijentacije. Bolja vremena dolaze.

RAK – (Pogledajte i:Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: RAK) Dragi Rakovi, pred vama je jedna čudna godina. Bilo bi bilo dobro da se osvrnete iza sebe i razmislite šta se dešavalo zadnje dve godine. Treba li vam još stresa, razočaranja, eksponiranja bez potrebe? Zašto stalno kukate nad prošlošću – uvek je neko drugi kriv a ne vi sami? Dakle, muškarci Rakovi, pred vama je kao prvo dobra poslovna godina, šanse neće izostati. Kako bi bilo da date otkaz u staroj firmi, dignete ruke od politike i prihvatite se novog posla koji vam se od leta nudi. Ova zima nije idealna za vas, naročito kada je novac u pitanju, strahujete kuda, kako, gde. Skrećem vam pažnju da ako niste doneli neke odluke u vezi posla u ovoj godini, one će se doneti same tokom aprila meseca koji je za vas preloman. Možete ostati bez posla, imati problem sa nadređenima, možete imati pravne probleme. Nove šanse vam se smeše u junu te vam april može biti znak da treba konačno da promenite firmu. Kraj juna i početak jula jedan je od najvažnijih perioda za vas kad je posao u pitanju jer vam se pruža šansa da radite za stranu istočnu firmu, mozda Ruse. Ljubav je vezana za razmišljanje o prošlosti, niste završili sa prošlom vezom. Ući cete u godinu i prva tri meseca samo će vam stari partner biti u glavi, možda zato što je još u srcu. Zanimljiva godina u kojoj ćemo konačno saznati koga vi to volite u stvari, vi ste čudna ptica jer ste u stanju da živite u braku sa onim koga ne volite samo zato što vam pruža sigurnost, dok onog koga volite, mučite ali nikada ne zaboravljate. Čini mi se da posle ove godine i svega što ste preživeli, nema više dileme – konačno ćete na leto progovoriti i mnogi oko vas biće zatečeni. Znate i sami da se ponekad u sebi čudite kada svi pričaju da ste porodična osoba, a vi znate da samo glumite i da vas je u stvari užasno strah od svega. Hajde sada od jula, budite čovek i priznajte konačno ko vam je u srcu, iskreno. Pluton vas gleda preko puta, ja se sa tim ne bih šalila. Gledate u oči sudbini, fatalnosti, bolesti, ponovnom rođenju – valjda nećete tada biti neiskreni.

LAV – (Pogledajte i: Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: LAV) Dragi Lavovi a naročito Lavice, pred vama je jedna komplikovana godina, borba u startu na svakom planu pre svega po pitanju egzistencije – prepreke, besparica, ukućani na teretu, ali ne brinite – bilo je i težih dana. Ipak, potrebno je da radite dva posla jer novac hronično nedostaje. Saturn je u Škorpiji, to je vaše prirodno četvrto polje i tu će boraviti dve godine, dakle odmah treba znati da će se aktivirati problemi sa porodicom, kućom, stanom, nekretninama, ali rešićete od jula kada Jupiter uđe u Raka. Vaše vreme dolazi tek od juna 2014. a do tada (u narednih godinu i po dana) nije vreme da podižete kredit, prodajete nekretnine, selite se i rešavate neka pitanja oko nasleđa. Primetićete da vam ljudi ne veruju, mnogi će vam reći da dramatizujete i preterujete. To nije tačno, vi stvarno ovaj put nemate novca. Za početak se klonite onih koji ne plaćaju i očekuju od vas da vi stalno otvarate svoj novčanik. Mart je možda prvi mesec u kojem se možete maknuti sa mrtve tačke kada je posao u pitanju. Pokušajte da ga iskoristite da promenite posao jer će vas opet stići muka tokom aprila i maja – sukobi, pravni aspekti, nesuglasice, svađe sa kolegama. Od juna je svakako mnogo lakše a naročito od septembra kada će polako sve doći na svoje mesto. Vaša životna godina je 2014. naročito jun mesec, izdržite dragi Lavovi i Lavice. Kada je ljubav u pitanju, možda da vas upozorim da je pred vama godina krajnosti i dramatike, od ljubavi do mržnje. Kritičan je januar, zatim april i septembar, dok su sjajni februar, juni i avgust. Mučite se razmišljajući čas o braku i detetu, čas o totalnom raskidu. Sve je to zbog posla i novca, partner ipak nije ništa kriv. Možda da važne odluke na emotivnom planu ostavite za 2014. a ove godine se borite za zajednički posao.

DEVICA – (Pogledajte i: Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: DEVICA) Drage Device, pred vama je godina za koju svakako ne mogu da kazem da je losa. Kao prvo, bićete na poslu veoma rastrzani, nećete baš znati na koju ćete stranu – mnogo obaveza, nesigurnost šta i kako dalje, čemu dati prioritet. Pri tome ćete imati osećaj da se svaki vaš potez pomno prati, kritikuje, da vaši najmiliji očekuju od vas mnogo.. Početak godine, januar i februar povezuju se sa stresom i problemima. Izludeće vas obaveze, te ako niste napravili prioritet, sada ćete se totalno izgubiti. Prioritet naravno mora da bude novac, dakle odbijte one koji vas iskorišćavaju i radite samo ono što se plaća. Do juna će vas pratiti pomalo konfuzan period, stres i pritisak, najbolje bi bilo da neke radikalne odluke po pitanju posla i ne donosite pre juna, izbegavajte otkaze, promene firme, potpisivanje ugovora, obavezivanje, čuvajte novac, stvari. Takođe, mart mesec može da vas zaskoči problemima oko starijih članova porodice. Drage moje Device kada je posao u pitanju nećete znati šta ćete od ponuda i predloga, ali ne radite besplatno. Jun i jul su vezani za vašu životnu šansu i rizik, uđite u to, ne plašite se. Izgleda da se svi bave vama i dozvoljavaju sebi da vas analiziraju – možda da se konačno raziđete sa lažnim prijateljima i kolegama. Kada je ljubav u pitanju, pred vama je krajnje zanimljiva godina, od sumraka do svitanja, svega će biti. Na samom početku godine pojavljuju se neke nove osobe u vašem životu – redovno udaljene, stranci, svakako nisu iz Zrenjanina. Ovaj Merkur u Strelcu može doneti poznanstvo preko interneta, mnogo priče, prepiske, razgovora telefonom, putovanje. Neko vam se baš može dopasti i sa vama vrlo ozbiljno razgovarati na temu ljubavi. Sa druge strane, ako ste u braku ili stabilnoj dugoj vezi, biće dosta stresa tokom prve polovine godine, a stabilizacija se očekuje od leta, avgusta. Devicama koje su u lošoj vezi ili dugo trpe u braku, bojim se da će ova godina biti prelomna. Vaš brak je blizu kraja, nemojte da vas partner iznenadi naglim odlukama, ostaćete bez nekretnine. Zanimljivi su januar, mart i leto, naročito juli, to je sjajan period za ljubav.

VAGA – (Pogledajte i: Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: VAGA) Drage Vage, pred vama je veoma važna godina. Činjenica je da ste se mučili tokom zadnje dve godine i radili sa puno prepreka, sve po dva, tri puta, ali opet uspešno. Sada je vreme da ubirate plodove. Još uvek će vas pratiti opravdani strah za egzistenciju jer će novac i dalje kasniti i neće ga biti u preteranoj količini. Sa druge strane, šanse neće izostajati, bićete svesni da ste ušli u godinu u kojoj morate da se odlučite na koju ćete stranu. Dosta stresna godina, ali ćete ipak mnogo toga uraditi. Saturn iz Škorpije doneće restrikcije, kašnjenje priliva novca, odlaganje uplata, povećanje rashoda. Vrlo nezgodni aspekti kreću sredinom marta kada će grupa planeta posetiti znak Ovna, dakle od 20.marta do 20.aprila morate biti zaista oprezni. Osetili ste dobro šta znače sudbina i okolnosti na koje se ne može uticati, a to isto ćete sada osetiti zadnji put, konačno. Mnogo više sreće očekujte od juna te ako ste u nekakvom sporu, ili procesu, ako ste student i polažete ispite ili želite da odete u inostranstvo, najbolji period za odluke, rizik i podnošenje papira je, imaćete sreće. Izgleda da vas ova zima i dalje podseća na period od zadnje dve godine, mislićete da Saturn uopšte nije otišao. Smirite se, proći će do juna. Kada je ljubav u pitanju, ukoliko ste u lošem braku ili nezadovoljavajućoj vezi, budite sigurni da će kraj marta presuditi, mnogo ćete se razočarati u partnera i moguće je da će biti veoma agresivan. Sa druge strane, ako ste slobodni, već u februaru možete očekivati zanimljive momente ali veze koje uspostavljate nekako nisu dugog veka. Kraj juna je najbolji za slobodne Vage za započinjanje nove stabilne veze. Drage moje Vage, pazite sada na novac i držite gard do juna kako ste ga držali zadnje dve godine i biće sve dobro.

ŠKORPIJA – (Pogledajte i: Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: ŠKORPIJA) Drage Škorpije, verovatno su vas već svi zaplašili ulaskom Saturna u vaš znak. Da, eto vama “radosti” u naredne dve godine, ali! Ono na čega bih ipak skrenula pažnju jeste to da iako je Saturn u vašem znaku, on nije loše aspektovan u odnosu na druge planete, naprotiv, nalazi se u trigonu sa Neptunom iz Riba, sekstilu sa Plutonom u Jarcu, zatim na leto kada krajem juna Jupiter uđe u Raka biće u trigonu sa Saturnom i Neptunom, takozvana “zmaj konstelacija” na nebu koja nije preteća i iako ćete osetiti njegovo prisustvo, nemate se čega bojati. Za početak, razmislite o svom zdravlju, možda je vreme da odete kod lekara, i vam predloži neku intervenciju, nemojte odlagati. Pazite se ovih dana da ne slomite ruku ili nogu jer je nezgodan vaš vladar Mars koji prolazi kroz Jarca. Porodica vas već neko vreme nervira i predstavlja pravi izvor stresa. Postaviće se ponovo na dnevni red neki stari problem – ko je šta nasledio, ko koliko dobio, ko je dao a ko nije. Ipak drage Škorpije, novac nije baš najvažnija stvar – ako vam je nako iz familije bolestan setite ga se. Ti isti koje sada napadate ili bežite od njih, trebaće vam možda u zadnjem Saturnovom retrogradnom hodu 2014. Izgleda da niste uopšte zadovoljni ni poslom ni mestom boravka, već ste spremni da menjate. Neće ići baš sve kako ste planirali, mnoge stvari će se odložiti. Kada jula meseca Jupiter bude formirao veliki vodeni trigon, eto rešenja i stabilizacije, tek tada možete ostvariti dugo očekivani san da menjate posao, mesto boravka ili da napredujete. Ako ste u braku ili stabilnoj vezi, partner će osećati vaše nezadovoljstvo i biće u pravu. Nedajte da vam roditelji i rođaci utiču na vezu ili brak, a ako ste u dužoj vezi, vreme je da donesete odluku. Nove veze sada nisu poželjne. To što vas partner iz prošlosti zove, ne znači ništa, to vas Saturn iskušava – ako nešto ranije nije valjalo, onda ni sada neće. Budite hrabri i recite partneru šta vas muči, hrabro uđite u zajednički život pa šta bude. Ukoliko ste slobodna Škorpija, pred vama su dve godine kada vam se savetuje oprez, s pravom. Prilaze vam zauzete osobe ili osobe sa problemima, a zauzetim Škorpijama ne savetuje se flert jer će biti otkriveni, nije vredno toga. Ipak, leto je retko dobar period za vas, naročito jul, uživajte.

STRELAC - (Pogledajte i: Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: STRELAC) Dragi Strelčevi, pred vama je godina u kojoj ćete se osećati veoma nesigurno i usamljeno. To svakako nisu vaše osobine ali upravo tokom ove zime to može narocito da se ispolji. Startujete godinu prilično loše, možda je to ipak sve zbog vaše potrebe da sve prokomentarišete, i zato je došao trenutak da dobro razmislite pre nego što nešto kažete u javnosti. Upozoravam vas na kraj januara i početak februara, kada može doći do neprijatnosti na poslu, stresnih razgovora, svađa. Prvih par meseci 2013., sve do proleća biće prilično stresni po vas – posao se klima, a ako je nesto obećano moći će da se realizuje tek od juna. Ukoliko sada tražite posao, prihvatite zamenu ili posao na određeno, a ako imate stalan posao nemojte ni u kom slučaju dozvoliti sebi da komentarišete tuđe postupke – upašćete u nezgodnu situaciju. Brinu vas pitanja vezana za nekretnine i mesto boravka, svakako nije sada momenat za to, morate čekati leto i neko će se iz vaše porodice, možda roditelji, pobrinuti za to. Kada su emocije u pitanju, Jupiter iz sazvežđa Strelca će početkom godine, doneti vrlo ozbiljne emotivne situacije, i jedino upozorenje bi bilo da ne žurite pre nego što proverite da li je osoba koja vam se udvara završila sa prošlošću.Vrlo lepa emotivna dešavanja tokom proleća ublažiće ovu pomalo stresnu godinu za vas. Ljubav na prvi pogled mogla bi vas iznenaditi krajem marta i početkom aprila, uživajte. Zauzetim Strelčevima se sada ipak ne savetuje da sede na dve stolice, njihova tajna biće otkrivena.

JARAC – (Pogledajte i: Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: JARAC) Dragi Jarčevi, već neko vreme prolazite kroz strašne životne tranformacije i polako shvatate da ništa više nije kao pre. Vi ste jedan od znakova na koje suštinski jako utiču politička situacija, globalne promene, sudbina. Za vas se može reći da bukvalno niste u stanju da kontrolišete svoj život, to je Pluton u vašem znaku. Iza vas je jedna veoma teška godina, mnogi Jarčevi ostali su bez posla a oni koji još rade trpeće hronično nedostatak novca. Šansu da nesto promene imaće tek krajem juna i početkom jula da bi se potpuno stabilizovali tek krajem sledeće godine. Možda zato ove zime nemojte pokazivati bodlje niti nešto veliko planirati. Proleće vam nosi neke promene u kući, možda će čak i posao zahtevati da putujete, radite na terenu, a neko iz vaše porodice može se seliti ili će se postaviti pitanje nekretnine i promene mesta boravka. Stresno proleće, april naročito. Emotivno, ovo je veoma bitna godina za vas – slobodni Jarčevi u drugoj polovini godine imaće priliku da zasnuju porodicu pa i da dobiju potomstvo. Od jula, susret pored vode, na putu, poznanstvo preko ženskih rođaka urodiće plodom.Vreme je za ozbiljnije veze i brak. Vreme je za preuzimanje odgovornosti, vi koji ste inače dosta rezervisani, ovog leta po prvi put osetićete dašak ljubavi, prepustite se.

VODOLIJA – (Pogledajte i: Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: VIDOLIJA) Drage Vodolije, verovatno polako osećate da nešto nije u redu. Sudeći po godini koja je iza vas, hvata vas strah od toga šta je ono što vas čeka. Moram da vam kažem da obratite pažnju na dve stvari – porodicu i novac. Zato vam savetujem sada da odmah obratite pažnju na posao i da štedite. Nije vreme za kredite, velike rashode, kupovine. Možda da ako vam se ukaže prilika, nešto dodatno radite naročito ako to podrazumeva komunikaciju sa inostranstvom, medije – prihvatite to oberučke. Budite disciplinovani i radite, nema druge. Leto vas čeka kao jedna vrsta neprijatnog iznenađenja. Saturn će vas naterati da nešto što niste dugo rešavali u porodici, sada preuzmete na sebe. Za emocije će biti malo mesta. Početkom godine možda ne bi bilo loše da sredite papire i dokumentaciju oko nekretnina, nasleđa, imovine – iz predostrožnosti. Vodolije koje su u privatnom poslu, moraju da povedu računa o pravno administrativnim problemima – ako ste uzeli kredit na firmu ili nekome dugujete novac, obratite pažnju na papire, možete ući u sudski proces. Činjenica je da će se vaša poslovna situacija stabilizovati tek od septembra, možda tada da dobijete posao ili vam se prihodi stabilizuju. Kada je ljubav u pitanju, nije toliko loša godina ali ste brzi, izhitreni. Jun i sam kraj godine mogu vam doneti ozbiljnu vezu i priču o braku.

RIBE – (Pogledajte i: Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: RIBE) Pred vama je jedna dobra godina, naročito ako budete malo strpljivi i sačekate drugu polovinu, od jula kada će doci do kompletne stabilizacije na svim poljima, a naročito na emotivnom planu. Početak godine obeležen je stresom. Izgleda da vas najviše nervira situacija u kući sa familijom a ako ste u braku, izgleda da je to partnerova familija a ne vaša. Januar i februar obeleženi su nekim pravno administrativnim dešavanjima – u januaru vas čeka neki sud, sređivanje papira ili neke dokumentacije. Mlade Ribe možda razmišljaju da napuste zemlju, počnu da rade na brodu, odu u inostranstvo, promene sredinu.Vreme je idealno za to, ali tek na leto, sada učite. Odrasle ribe sve više razmišljaju da počnu nešto samostalno što se savetuje opet na leto. Novac vam klizi iz ruku ove zime, rashodi na sve strane – ukoliko niste u stanju da započnete privatni posao bez zaduživanja, nemojte ni ulaziti u njega. Naročito ćete se loše osećati od 25. februara do kraja marta. Kada je ljubav u pitanju, ove godine se slobodnim Ribama obećava velika ljubav već krajem marta a zatim i početkom jula. Čini mi se da će Ribe pre nego što izađu iz jedne veze, da ušetaju u drugu – klasika za ovaj znak. Ovaj put biće to ono pravo. Mnoge Ribe koje žele potomstvo, do jeseni će očekivati bebu. Zauzete Ribe u ozbiljnoj vezi ili braku posle duže krize i nesuglasica ulaze u miran period od leta i ponovo uspostavljaju harmonične odnose sa partnerom, mada, biće izazova na polju ljubavi, čak je moguć i flert, tajna ljubav na daljinu ali ništa više od toga. Pred vama je godina u kojoj će emocije najviše uticati na zdravlje, od radosti do tuge i melanholije bez razloga.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 коментара:

  1. AUUUU,Horoskop za 2013g.ko da je Baba Vanga radila!skidam kapu!Alala vera!

    ОдговориИзбриши
  2. Baba Vanga koja mrzi Rakove!!! Ma, ne plasi se baba, to su samo one vodene zivotinjice cije prisustvo daje znak da je voda cista i bezbedna!

    ОдговориИзбриши
  3. Svaka čast! Neverovatno.ja sam jarac i prvi deo horoskopa kao iz moje glave da ste izvukli.pozdrav iz novog sada :)

    ОдговориИзбриши
  4. Pogodiše ko prstom u ....bip govorim za jarca

    ОдговориИзбриши
  5. E dragi moji ja sam devica.Sta reci
    samo nervoza,stres, lose zdravlje i jos svasta nesto. Ne treba citati
    horoskop nista dobro nedonosi devici vec godinama.

    ОдговориИзбриши
  6. I ja sam devica ..... Trazim posao vec cetri godine. Tuzno zar ne.

    ОдговориИзбриши
  7. Ja sam vodolija..nista nije tacno!

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман12. март 2013. 10:03

    HOROSKOP JE SUPER ZA RIBE JE SVE POGODJENO

    ОдговориИзбриши
  9. veliko sranje ovoliko gluposti nisam skoro procitala strelac

    ОдговориИзбриши