Kako da znate da li vas partner zaista voli?

Kako tvrdi studija, kada su zaljubljene, žene su puno romantičnije, a muškarci svoju ljubav pokazuju tako što će oprati suđe ili pak predložiti nešto sasvim novo u spavaćoj sobi.

Kako su pokazali rezultati nove studije, ako muškarac želi znati koliko ga zaista njihova partnerka voli, sve što treba je vidi koliko ga često grli i ljubi, piše Dejli mejl. Istraživanje Univerziteta Teksas pokazalo je da muškarci nisu prirodno romantični, a njihovo shvatanje romantike svodi se na pomaganje u kućnim poslovima i ‘igranje’ u spavaćoj sobi.

Međutim, to ne znači da muškarci ne mogu voleti jednako snažno kao i žene, oni jednostavno svoje osećaje izražavaju na drugačiji način. Istraživanje koje je sproveo Univerzitet u Teksasu na 168 bračnih parova pokazalo je da žene pokazuju ljubav skrivajući negativne misli i osećaje, a muškarci u srećnom braku punom ljubavi više vremena provode s partnerkom i dele s njom kućne poslove kao što je pranje suđa, ali i imaju zajedničke hobije.

Nakon istraživanja naučnici su zaključili da ljubav u braku žene pokazuju naglašenim emocijama, a muškarci inicirajući zajedničke aktivnosti, piše Dejli mejl. Tako će žene koje vole svoje partnere ređe prigovarati, a češće će ih grliti i ljubiti.

Naime, prema rečima naučnika, zaljubljene žene se prvenstveno koncentrišu na potiskivanje negativnih misli i osećaja da bi stvorile zdrav emocionalni odnos u braku. Zaljubljeni muževi pak češće su predlagali i inicirali seks, jer upravo je polni odnos, prema rečima naučnika, važan kanal kroz koji muškarci izražavaju ljubav.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар