Horoskop otkriva za šta ste antitalentovani?

Pogledajte šta vam astrolozi ne preporučuju za profesiju. Ovnovi, trebalo bi izbegavati sve ono što je mirno, pasivno, bez svakodnevnih izazova. Dugotrajni poslovi i aktivnosti gde je potrebna temeljnost ubiće u Blizancima volju za rad...

OVAN
Trebalo bi izbegavati sve ono što je mirno, pasivno, bez svakodnevnih izazova. Tamo gde nema akcije, za Ovnove nema ni života. Ukoliko pokušate posao ili hobi zbog nekog drugog ili zato što vam je to neko rekao, a da pri tom ne osetite da vi sami to želite, uspeh će sigurno izostati.

BIK
Brzina je nešto sa čim se Bikovi teško nose. Svi poslovi koji su uzbudljivi i koje treba obaviti u najkraćem roku njih će uglavnom onesposobiti i dovesti do ludila. Ako ne postoji garancija da će nakon obavljenog posla nešto i dobiti, Bikovi gube svaku motivaciju za rad.

BLIZANAC
Dugotrajni poslovi i aktivnosti gde je potrebna temeljnost ubiće u Blizancima volju za rad. Sve što je maratonskog karaktera ili je naizgled malo interesantno njima neće odgovarati. Uništiće ih bilo kakva samačka aktivnost gde ne mogu da komuniciraju.


RAK
Aktivnosti koje su poput mehanike, kao i one u kojim se ne može pokazati barem minimum ljudskosti Rakove će istinski unesrećiti. Doduše oni mogu izdržati zahvaljujući svojoj stoičkoj prirodi, ali samo neko vreme dok im voda ne dođe do grla. Tada obično nastupa slom. Ako u onome čime se bave nema srca, onda nema ni sreće za Rakove.

LAV
Poslovi koji su odbačeni, daleko od očiju drugih ili strogo samački uništiće svakog Lava. Rad u institucijama zatvorenog tipa poput bolnica, zatvora, laboratorija, strogih instituta ili sličnog, njima će izgledati kao noćna mora.

DEVICA
Tamo gde se stavri generalizuju i donose opšti zaključci Devica će se potpuno izgubiti. Iako u duši perfekcionist, pokušaće da se prilagodi svemu i svačemu, ali za nju će biti prava muka ako treba da pokaže sposobnost prelaženja preko sitnica ili zanemarivanja nebitnih stvari.

VAGA
Svaka delatnost koja je gruba, sirova, ružna ili gde treba pokazati agresivnost, Vagama će uzrokovati gubljenje tla pod nogama. Samački poslovi im ne leže. One su uvek za saradnju.

ŠKORPIJA
Ako nema provokacije, za Škorpije je to kao jelo bez soli. Ako upadnu u kolotečinu, biće uništeni. Pokušaće sami da smisle nešto čime bi izazvali borbu Poslovi koji teku mirno, uhodano, bez izazova i dinamike jednostavno nisu za njih.

STRELAC
Sve što nema dubine, visine, širine i daljine uništiće svakog Strelca. Njihove aktivnosti moraju da uključuju sve te dimenzije, kao i mogućnost razvoja na duže i nepredvidive staze. Njima je potrebna sloboda, a ako je posao monoton i predvidiv bez mogućnosti širenja i kretanja, bolje da ga ne rade.

JARAC
Istina je da Jarac može da izdrži mnogo, ali ipak njihova aktivnost treba da bude takva da mu daje mogućnost napredovanja. Ako kroz određenu delatnost ne vidi da može da ostvari ambicije, Jarac neće biti srećan.

VODOLIJA
Ako se odluče za nešto što je konvencionalno, gotovo je sigurno da će promašiti. Njihova originalna priroda uviek traži nešto novo i svaki uhodan, predvidiv ili tradicionalan posao, za njih je promašaj. Neki čine kompromise uvodeći novosti u stare poslove, što nije loš potez.

RIBE
Sve delatnosti u kojim se traži urednost i preciznost jednostavno će upropastiti svaku Ribu. Područja gde treba pokazati smisao za detalje nisu u njihovom domenu. Ako je delatnost uhodana bez mašte i kreacije, kod njih će verovatno izazvati depresiju.
(24 sata)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар