Kako koji horoskopski znak laže i kako ga otkriti u laži

Svaki znak ima svoju slabu tačku, temu o kojoj ne voli da raspreda pred svima, bilo da pokušavaju da zaštitite samog sebe ili prećutkuju činjenice iz nekog drugog razloga. Takođe, svaki znak pokazuje i određeno ponašanje koje ga odaje. Otkrijte kako da ga uhvatite u laži...

 

Ovan


Prosječni Ovan ne laže puno. Njemu to oduzima previše vremena, a i previše ga opterećuje sakrivanje i muljanje, za njih to predstavlja preveliku dramu sa kojom ne znaju da se uvijek nose. Ako ih ipak uhvatite u nekoj laži, ne bojte se – njihov odbrambeni mehanizam je gori i glasniji od samog ugriza.

Bik


Ovaj znak kojem je jedan od kvaliteta savjesnost voli lijepe i prijatne stvari u životu, pa im je zarada jedan od glavnih ciljeva. Pokušaće zgrnuti što više novca i zato je to njihova slaba tačka. Ako kažu da nemaju novca sa sobom ili da su ostali bez dinara na računu, nemojte im vjerovati. Uglavnom ni jedno ni drugo nije istina.

Blizanci


Ovo je znak koji je zaista teško uloviti u laži. Oni su prirodni govornici pa su zato i dobri lažljivci. Da bi stvari bile gore, ili bolje, jako su brbljavi i dopadljivi pa će vas njihove priče toliko zabaviti da više nećete ni mariti jesu li istinite ili ne.

Rak


Porodično orijentisani Rakovi smatraju se "hraniteljima" zodijaka. Zato, kad oni lažu, trešće vam ramena i uvjeravati vas da će sve biti u redu i da ne bi trebalo da brinete. Ako ste i dalje zabrinuti, vjerujte svojoj intuiciji i pripremite se za neprijatnu istinu.

Lav


Lavovi su poznati po tome koliko su dobri u ovom "sportu", uglavnom zato što laganje doživljavaju kao oblik zabave. Kad vam pričaju priču, aplaudirajte im, oni će nastaviti u istom tonu, a to je upravo i način kako ih uloviti u zamku. Budite nježni. Osim toga, ta je predstava bolja od pozorišta.

Devica


Ovo je još jedan znak koji mrzi da laže, osim ako istina ne stoji na putu uspješnom završetku dodijeljenog zadatka. U tom slučaju, uzevši u obzir faktor efikasnosti, često će procijeniti da je otkrivanje laži puno manje štetno za njih od efekta istine.

Vaga


Vage još zovu i "nasmiješene škorpije". Jedan im je astrolog dodijelio taj nadimak zbog elegantnog i uglađenog načina na koji će vam zamazati oči da ništa ne posumnjate. Veze će biti njihova omiljena tema iskrivljavanja istine.

Škorpija


Nemojte se ni truditi da provjeravate njihovu priču. Oni će to predvidjeti i sakriti sve tragove prije nego što uopšte otvorite usta da nešto kažete. Omiljena tema o kojoj uvijek lažu je seks i samo seks. Uostalom, to je i jedino logično, oni su poznati po svojoj senzualnoj prirodi.


Strelac


Većina Strijelaca ne laže. Njihov je znak poznat po tome što je brutalno iskren. Ako ipak imaju razloga za laganje, neće ništa zabrljati. Strijelci su takođe poznati po preuveličavanju – što veće, to bolje. Zato, ako će lagati, onda će to biti velika laž i s manje od 85 posto istine, koliko inače svaka laž sadrži.

Jarac


Ako vas Jarac laže, onda znajte da ih to muči. Oni prijeziru nepoštenje, uglavnom zato što ih izbacuje iz takta i oduzima im vrijeme bez razloga, a ovaj znak voli poslove obavljati brzo i efikasno. Ako izgledaju krivo, samo sklopite ruke i posmatrajte ih. To će ih brzo slomiti.

Vodolija


Vodolije su genijalci, i to je samo dio cijelog paketa. Stigli su na ovu planetu sa sklonošću prema neobičnim bojama kose i sposobnošću da vide budućnost. Skladno s time, njihove će priče biti isto inovativne i kreativne kao i njihove tehnike laganja.

Ribe

Ove emotivne biljčice uglavnom će lagati samo ako nešto pokušavaju sakriti od vas "za vaše dobro". Oni su majstori u izbjegavanju stvarnosti, ali zato ih možda nikad nećete moći prozreti. Čak i ako uspijete u tome, vjerovatno ćete ipak odlučiti ignorisati činjenice samo kako biste im poštedjeli osjećanja.

(S media)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Thеѕe bаnners ԁon't bring in much change in your normal and routine life. He might have added" and showing profits big enough to need a clear and explicit explanation of their particular situation prior to being connected with the appropriate feedback can help prevent problems. Social MediaCommunications genius Marshall McLuhan said that" any suggested connection between our company and Arizona'ѕ immіgration law іs baѕеlesѕ.


    Ηeгe iѕ my homеpage :: parentsinaction.org

    ОдговориИзбриши