Zamisli želje i proveri da li će se ispuniti

Sa kartama se igraju brojne igre, ali one vam mogu otkriti i mnoge pojedinosti vezane za vašu sudbinu i budućnost....

Kartomantija, umetnost korišćenja igraćih karata za proricanje budućih događaja, praktikuje se od 18. veka, mada ima nagoveštaja da su njeni koreni znatno stariji. Većina okulista se služi svim tehnikama - od najjednostavnijih do najsloženijih - birajući metod koji najviše odgovara datim okolnostima. Ipak, svi su počeli od onog najčešćeg pitanja u životu – hoće li se moja želja ispuniti?

Za metod koji ćemo vam predstaviti koriste se 32 karte i stoga u špilu ostavite samo kečeve, kraljeve, kraljice, žandare, desetke devetke, osmice i sedmice. Zainteresovana osoba meša karte (32) dok razmišlja o svoje tri želje, mentalno ih smeštajući po željenom redu. Zatim karte daje drugoj osobi koja ih preseca i deli u tri reda otvorenih karata. Prvi red, koji odgovara prvoj želji, sadrži tri karte; drugi i treći, koji odgovaraju drugoj i trećoj želji, imaju po pet, odnosno sedam karata.

PRVI RED
Ako se u prvom redu nalazi "kec" želja će se ispuniti. Ako su u redu tri "dvorske" karte, sasvim je sigurno da se želja neće ispuniti. Ako nije ni jedno ni drugo, onda zbrojite numeričku vrednost prvog reda (tri karte), računajući brojčane oznake onako kako su obeležene, a "dvorske" po sledećim vrednostima:

kralj – 13, kraljica – 12 i žandar – 11. Što je manji zbir, to je verovatnije da će želja biti ispunjena. Na primer, ako su u redu tri "sedmice", želja će sasvim sigurno biti ispunjena. Ako se, pak, sastoji od dve "dvorske" i "desetke", verovatnoća je mala.
Jednostavno, želja će biti ispunjena ako je zbir manji od 28.

DRUGI RED
Ako su u drugom, redu, koji sadrzi pet karata, dva "keca" ili jedan "kec" i "sedmica", želja će biti ispunjena. Ako se sastoji od pet "dvorskih karata", želja sigurno neće biti ispunjena. U svakom drugom slučaju zbrojite numeričku vrednost reda istim metodom kao i u prethodnom slučaju: "keca" računajte kao jedan. Dakle, što je manji zbir, to je veća verovatnoća da će želja biti ostvarena – četiri "sedmice" i "osmica" su siguran dokaz
za uspešno ispunjenje želje: četiri "dvorske karte" i "desetka" ukazuju na krajnje nisku verovatnoću. Otprilike, želja se ispunjava ako je zbir manji od 44.

TREĆI RED
Ako su u trećem redu, koji sarži sedam karata, dva "keca", želja će se ispuniti. Ako sadrzi šest ili sedam "dvorskih karata", želja sasvim sigurno neće biti ispunjena. U drugim slučajevima zbrojite numeričku vrednost reda uobičajenom metodom. Otrpilike, želja se ispunjava ako je zbir manji od 63.
(Alo)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар