Nedeljni horoskop 17-23. jun/lipanj 2012.

U životu rakova postoji jedna osoba koja je nekako uvek tu, ali i uvek daleko * Jarčevi: teško onome ko odluči da se s vama nadmudruje! * Škorpija: Venera je nedavno prešla preko Sunca...


Ovan

Ljubav: Srce ima argumente s kojima logika razuma jednostavno nije i ne može biti upoznata, rekao je mudar čovek. Slušati razum ili srce, kakvo smešno pitanje kad je reč o ljubavi. Posao: Verovatno najbitnija stvar koju možete uraditi za sebe i svoje kolege je organizacija. Odvojite nekoliko dana, postavite stvari na svoje mesto i sve će biti bolje. Zdravlje: Imate jake bolove, a konačno ste saznali i šta je njihov uzrok. Vodite računa o tome da vam se iste greške ne ponavljaju.


Bik

Ljubav: Oprezni ste kad je reč o ljubavi. Mnogi vas žele, ali izuzetno je teško pronaći ključ do vašeg srca. Dajte nekome šansu, makar da se dokaže, da proba. Možda ne zažalite. Posao: Imate previše godina i obaveza da biste besposličili. Hitno, hitno potražite posao. Naravno da uslovi neće odmah biti idealni, i naravno da je teško, ali morate da budete borac. Zdravlje: Malo ste se opustili. Pored toga što vam je svaki deo tela za nijansu širi, i duh vam se ulenjio. Radite na sebi!


Blizanci

Ljubav: U lošoj ste vezi. Nema potrebe da ovo potraje. Vi znate da možete bolje i da zaslužujete više. Menjajte nešto, ili će proći nedelje, meseci, godine, i onda će vam biti žao. Posao: Očekuju vas promene u firmi. Koliko se to vas tiče? I te kako, ali uz predan rad i dobru volju nijedna promena za vas neće biti loša. Zdravlje: Povedite računa o ishrani! Čitajte etikete na kojima piše koliko čega ima u hrani koju jedete! Morate da znate šta stavljate u sebe i koliko je to dobro za vas.


Rak

Ljubav: U vašem životu postoji jedna osoba koja je nekako uvek tu, ali i uvek daleko. Jeste li razmišljali da probate nešto s tom osobom? Ma znate na koga mislimo... Posao: Vreme je da počnete da razmišljate o promeni zanimanja. Vremena se menjaju, a i ljudi. Zvezde kažu da postoji nešto u čemu i vi možete biti zvezda. Zdravlje: Svaki put kad popijete čašicu više nego što bi trebalo, strada jedan deo vašeg organizma. Opijanje je nepotrebno, štetno i pogubno po zdravlje, ali i posao i ljubav.


Lav

Ljubav: Lavovi su najhrabrije životinje. Budite i vi isto toliko hrabri pa priznajte sami sebi neke stvari: koga volite, zašto i kakve su vam šanse da ikad budete s tom osobom. Posao: Smetaju vam male stvari na poslu. Klima, veštački osmesi, nečija neuredna frizura... Nije li to signal da nešto nije u redu s vama i vašim položajem u firmi? Zdravlje: Pijte više vode nego što imate običaj. Ako vam se ne pije, naterajte se. Rezultate ćete osetiti za samo nekoliko dana. Bićete fascinirani.


Devica

Ljubav: Lomite se između osećanja, koja vam nalažu da učinite nešto konkretno, i vaspitanja, koje vam ne da ni da pomislite na takvo nešto. I pobednik je... Odlučite sami, odrasli ste! Posao: Šefovi od vas traže previše, čini vam se. Ne očajavajte: niko ne kaže da sve mora biti urađeno odmah. Uradite jednu stvar kako valja i svi će biti zadovoljni. Zdravlje: Idite kod dermatologa na pregled. Sunce, pogotovo kad je ovako jako, može da proizvede razne neželjene stvari na vašoj koži.


Vaga

Ljubav: Pun pogodak! Mislite da ste našli osobu svog života, ali... Ma šalimo se, nema „ali“! To je to! Čestitamo! Mada... Ipak, razmislite vi još jednom lepo o svemu tome. Posao: Stalno razmišljate o novoj vladi i onome što će ona učiniti za nas građane. Poslovi nam zavise od njih. Zato je pametno da sami smislite nešto i zaradite pare. Zdravlje: Imate psihičke probleme. Morate hitno da im pronađete uzrok i da ga nekako eliminišete. Ovako već postaje nepodnošljivo, složićete se.


Škorpija

Ljubav: Venera je nedavno prešla preko Sunca. Šta ovo znači za vaš emotivni život? I vi ćete uskoro imati vikend koji će vas emotivno, fizički i duhovno dobro osunčati. Posao: Stres se nastavlja. Imajte na umu zašto ste tu gde jeste i koji vam je cilj. Slušajte savete dobronamernih kolega ma koliko vam se oni ponekad činili neracionalni. Zdravlje: Kratak dah. Sad znate i sami da je pravo vreme za odmor. Otputujte negde, kažu da putovanja menjaju živote i leče plitko disanje.


Strelac

Ljubav: Igrati se nečijim osećanjima je opasna, opasna stvar... Slomiti nečije srce i posle toga reći „pa nije moja krivica“ je težak zločin. Ne činite to. Posao: Vaša pozicija je dovedena u pitanje. Upravo je to signal da upalite sve motore, da date sve od sebe, da se ne stidite ni prljavih udaraca. Pozicija se mora odbraniti! Zdravlje: Ubeđeni ste da nešto nije u redu s vašim srcem. Na sreću, nije tako, nego vas drma stres, pa ste se malo i uplašili. Biće to u redu, samo smanjite nervozu.


Jarac

Ljubav: Teško onome ko odluči da se s vama nadmudruje! Toliko ste dominantni u muško-ženskim igrama da je ponekad grehota to što radite suprotnom polu. A sve to vas još i zabavlja! Posao: Otvoriće vam se mogućnost da izađete iz glavnih poslova vaše kompanije i dobijete mali projekat za koji ćete samo vi biti zaduženi. Oberučke prihvatite ovu šansu. Zdravlje: Bol u vratu može da znači hiljadu stvari. Vreme je da odete kod lekara i utvrdite o kojoj je od tih hiljadu stvari kod vas reč.


Vodolija

Ljubav: Otkrili ste da umete da manipulišete osećanjima drugih, i te igre su vam se baš dopale. Da li je moralno to što radite? Nije, ali je baš zabavno. Prekinite s tim! Posao: Dobićete sasvim neočekivan poziv poslovne prirode. Posle prvog šoka, procenite znate li vi to da radite, isplati li vam se i koliko ćete biti srećni u novoj ulozi. Zdravlje: Čuvajte se bizarnih nezgoda. Ne prolazite ispod merdevina, izbegavajte blizinu visokih zgrada, klonite se pasa lutalica.


Ribe

Ljubav: Mnogo ste pametni i realni. Retke su osobe koje, poput vas, mogu da procene šta je dobro, a šta nije dobro za njih. Samo treba da vam se dogodi ona prava stvar. Kad će? Ne ove nedelje. Posao: Ljubomorni ste na kolege koje sa upola vašeg truda postižu više. Ne budite dete, razmislite zašto je to tako i pokušajte da „skinete“ ono što je dobro. Zdravlje: Vrelo je, pa vam se može desiti da pokvarite stomak. Imajte na umu koliko je to neprijatno, pa povedite računa gde i šta jedete.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар