Horoskopski znakovi i zaljubljenost

Da li se nekom zasta sviđate. Kako to znati? Svaki znak Zodijaka ima jedinstvene, možda nesvesne pokazatelje kojima pokušava da vam da do znanja da ste u igri...


OVAN
Ovnovi ne vole mnogo da okolišaju pa ako im se sviđate, verovatno će vam to otvoreno i reći. Međutim, ako igraju na kartu tajanstvenosti, onda svakako obratite pažnju na nervozne pokrete i meškoljenje. To nisu pokazatelji da bi radije bili negde drugde, već da se žele pokrenuti - ali s vama!

BIK
Bikovi su uglavnom tradicionalni, konvencionalni tipovi, pa ako mu se sviđate, on ili ona će vam se udvarati na starinski način. Pitanja o najdražoj boji, hrani ili cveću - znače da planiraju da vas izvedu i pokušavaju da smisle savršen "dejt".

BLIZANCI
Blizanci su kokete čiji su umovi večito budni i aktivni, a vole da razgovaraju sa svima koje upoznaju o najrazličitijim temama. Zato je malo teže prepoznati da u vama vide nešto više od neobaveznog flerta. Najbolji znak za to je ako, pored uobičajene konverzacije, počnu da vas zapitkuju lična pitanja.

RAK
Rakovi su orijentisani uglavnom na porodicu, pa ako prema vama počnu da se ponašaju empatično, onda je to dobar znak da ste im zapeli za oko. Ako se postave zaštitnički, to je korak više, a ako vas pozovu da se upoznate s njihovom porodicom, to je siguran znak da vas vide kao partnera.

LAV
Lavovi vole da drame, pa je nekad teško zaključiti da li iza njihovih spektakularnih nastupa stoje iskreni osećaji prema vama ili jednostavno poziranje. Ali, sigurno im se sviđate ako se odreknu toga da budu u centru pažnje i puste vas da sami uživate u tome.

DEVICA
Logične i praktične, Device neće na sva zvona pokazati svoju ljubav nekim velikim gestom. Ako pronađu vremena i pitaju vas za vaša osećanja i opuste se u vašem društvu, to je dobar znak da nešto više postoji.

VAGA
Životi Vaga su izbalansirani i iskreni i oni prema tome imaju lagodan stav. Pa kako bi onda trebalo da znate da li su samo pristojne ili im se zaista sviđate? Najbolji je pokazatelj ako vas puste u svoj svet i pozovu vas na romantično druženje.

ŠKORPIJA
Znate ćete da vas je Škorpija uočila ako zuri u vas s druge strane prepune prostorije. Njihov intenzivan pogled učiniće da se osećate kao da ste sami u prostoriji. Škorpija se može činiti hladno u početku, ali neće trošiti vreme na bezvezne razgovore s nekim za koga nije ozbiljno zainteresovan.

STRELAC
Strelac je društven i otvoren pa je njegovo preterano prijateljsko ponašanje lako zameniti za nešto više. Vreme koje provodi u društvu mu je vrlo dragoceno, pa ako se nađe s vama više puta u nedelju dana, to je prilično dobar znak da ste ga osvojili.

JARAC
Jarac nikad ne otvara sve karte, ali ako se njegov strog stav ublaži u vašem prisustvu i ako krade vreme, na primer od posla, da bi vas ugurali u svoj pretrpan raspored, verovatno u vašoj vezi vidi romantičan potencijal.

VODOLIJA
Vodolije razmišljaju izvan uobičajenih okvira pa nabacivanjem tradicionalnih ideja možete jedino biti izbačeni kroz prozor. Ako se svidite Vodoliji, on će vas u jednom trenutku provocirati i šaliti se, a već u sledećem započinjati dubok intelektualni razgovor. Njihovo ekscentrično ponašanje znači da vas odmeravaju i pokušavaju da shvate da li se možete uklopiti u njihov neobičan svet.

RIBE
Dobra vest je ta da Ribe nije teško pročitati. A još bolja da jednom kad se svidite Ribama, obasipaće vas pažnjom i nežnošću. Sasvim je moguće da dobijete rukom napisanu pesmu ili portret, što će vam dovoljno reći o njenim osećanjima.
(Tportal)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар