Nedeljni horoskop 6-12. maj/svibanj 2012.

Device, nemojte da razmišljate o promeni posla. Sada nije vreme za velike odluke, loši su aspekti planeta i zvezda. Sačekajte do jeseni. A ostali...


Ovan

Ljubav: Sve zabrane i uslove koje postavljate partneru mogu da izazovu suprotan efekat od onoga koji očekujete. Mnogo je bolje da otvoreno porazgovarate o svojim brigama i strahovima. Posao: Imate jake sposobnosti ubeđivanja i manipulacije, ponudiće vam se posao u prodaji, što vašem temperamentu izuzetno odgovara. Pokušajte, pa makar samo honorarno. Zdravlje: Odlično. Svi oni koji su imali problem s kilogramima, počinju da mršave i da im se smanjuje apetit.


Bik

Ljubav: Skoro da ste zaboravili kako je lep osećaj biti zaljubljen! Obnovićete to veličanstveno osećanje. Upravo naredne nedelje upoznaćete osobu koja će vam izmamiti svu pažnju i naklonost. Posao: Čuvajte se zluradih komentara kolega koji vam zavide. Ima ih mnogo jer privlačite pažnju svojim talentom, a ljudi ne vole konkurenciju. Zdravlje: Pravi ste sportski tip! Primer kako treba voditi računa o zdravlju. Bitno je da se i umu i emocijama posvetite kao telu.


Blizanci

Ljubav: Vaša neodlučnost u ljubavi, a i drugim stvarima, može veoma lako da vas dovede do potpune usamljenosti. Svojim ponašanjem terate suprotan pol od sebe. Posao: Kad biste se i drugim životnim stvarima posvetili kao što se posvećujete poslu, bilo bi divno. Vrlo ste marljivi i vredni, to donosi rezultate! Zdravlje: U odličnom ste stanju. Da bi tako i ostalo, zadržite sve navike i posavetujte i bližnje da se tako ponašaju, naučite da nametnete svoje mišljenje.


Rak

Ljubav: Teško vam je zbog svakodnevnih nesuglasica koje imate s partnerom, ali ako budete dovoljno strpljivi, proći će i to. Partner vam se nalazi u lošoj fazi, morate da ga razumete. Posao: Ponekad se ponašate i izgledate kao da ste došli na modnu pistu, a ne na radno mesto, pa će vam šefovi zameriti. Promenite se. Odeća znatno utiče na to kako će drugi da vas doživljavaju. Zdravlje: Vašem imunitetu treba ozbiljna pažnja. Prilično ugroženo zdravlje. Smanjite poroke.


Lav

Ljubav: Ponašate se kao da nikada niste bili u vezi, pa vam je partner na ivici nervnog sloma. Bukvalno ne znate za osnovna pravila ophođenja. Tražite savete od onih koji su iskusniji u ljubavi. Pitajte bliske prijatelje. Posao: Veliki novčani prihodi vas čekaju i ove nedelje. Mnogo ćete raditi, ali će se isplatiti. Zdravlje: Nije sve tako crno kao što mislite. Uvek preuveličavate stvari, naročito kad je zdravlje u pitanju. Pravi ste hipohondar. Opustite se.


Devica

Ljubav: Jednostavne stvari znate da zakomplikujete. I s partnerom ste stvorili odnos pun sumnje, a nepotrebno je, jer ste oboje posvećeni jedno drugom i mogli biste da imate skladnu vezu. Posao: Nemojte da razmišljate o promeni posla. Sada nije vreme za velike odluke, loši su aspekti planeta i zvezda. Sačekajte do jeseni. Zdravlje: Zdravlje vam je odlično. Dobro se osećate, imate kondiciju i vitalni ste. Nastavite da vodite računa da biste i dalje ostali u takvom stanju.


Vaga

Ljubav: Oko vas samo interesantni događaji. Imate mnogo udvarača, pa ne znate ni za koga da se odlučite. Vrlo zanimljiv ljubavni život. Posao: Papreno. Krenulo je nizbrdo sve u vezi s poslovnim projektima koje ste smišljali i organizovali mesecima unazad. Držite se hrabro, drugo ne preostaje vam ništa u toj situaciji! Zdravlje: Mnogo nerviranja će vam zadati dugotrajne i jake glavobolje. Ni lekovi vam neće pomoći, oduprite se stresu najviše što možete, koliko god da je teško.


Škorpija

Ljubav: Tužna je vaša priča. Svaki put nađete neku osobu koja vas ne želi, a vi nećete da odustanete. Izuzetno ste šarmantni i privlačite pažnju mnogih. Promenite sferu interesovanja. Posao: Vrlo dobar period za vas. Možete da se opustite, naklonjene su vam planete, slobodno mirno spavajte kad je posao u pitanju. Zdravlje: Što više vežbajte. Za svaku pohvalu je što vas se većina odlučila za sport. Aktivirajte i prijatelje, u društvu je sve lakše, i sami znate. Naročito po lepom vremenu.


Strelac

Ljubav: Nestrpljivi ste i sve hoćete sada i odmah. To vam se neće pokazati kao dobra parola s osobom koja traži mnogo pažnje i dugo osvajanje. Neko će odustati. Posao: Situacija na poslu se popravlja. Polako ćete dobiti sva priznanja koja su kasnila, a koja ste očekivali. To će vas dodatno motivisati. Zdravlje: To što vi radite svojoj psihi i telu, ne radi niko. Ugrožavate se direktno i svesno. Pod hitno menjajte pristup prema svom zdravlju. Povedite više računa o pritisku.


Jarac

Ljubav: Rizik vam leži u krvi. Ponovo je otvorena mogućnost za stvaranje veze na poslu, samo što bi ovog puta to moglo da potraje i pretvori se u nešto ozbiljno. Posao: Sjajno. Motivisaće vas novonastala zaljubljenost, pa ćete biti spremni da se dokazujete. Moguća veća primanja, ali i veća ulaganja. Racionalno trošite novac. Zdravlje: Način ishrane vam je strašno loš. Trebalo bi da se potpuno okrenete zdravom životu i da za početak posetite nutricionistu. Ne odlažite.


Vodolija

Ljubav: Nemojte da očekujete da se partner drugačije ponaša prema vama, kad ste mu dali dovoljno razloga da vas potpuno zanemari. Čak je previše i tolerantan. Posao: Moglo bi da se promeni okruženje na poslu i u tom slučaju dobili biste kolege koje bi vam mnogo više prijale, pa bi i vaša produktivnost na poslu bila veća. Zdravlje: Negujete se i brinete o svom zdravlju i izgledu. Nemojte da preterujete sa dijetama, možete da se opustite i da se ne pridržavate onih striktnih. Već dovoljno vodite računa.


Ribe

Ljubav: Mnogi od vas će prekinuti neke teške, duge veze i rešiti da se okrenu novom životu. To je najbolji izbor, a period je pravi. Posao: Vrlo ste talentovani. Sve postižete, dajete maksimume i perfektno odrađujete svoje poslovne zadatke. Radnik ste za primer. Zdravlje: Sreća je vaša što imate dobar imunitet, inače biste završili u krevetu. Ne vodite računa o zdravlju ni najmanje. To vam je velika greška. Zdravlje se čuva dok ga ima. Još nije kasno da se promenite.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар