Astro vodič za Dan zaljubljenih

Možete iskoristiti trenutni položaj planeta za Dan zaljubljenih i na što bolji način obradujete voljenu osobu. U tome će vam pomoći astrolog lista "Alo" Vladimir Vlajić, koji predlaže koji poklon ili mesto za izlazak da izaberete u skladu sa horoskopskim znakom.

OVAN

Prijaće im blizina vode ili mesto koje veoma liči na neku scenu iz filma ili strani grad. Ovnovi vole originalne poklone sa nekim ličnim pečatom, poput šolje ili majice sa njihovim likom, sa šašavom porukom ispod toga. Ženama je idealan poklon vaučer za spa centar (naročito ako to podrazumeva i usluge frizera).

BIK
Oni vole hranu i često svoju naklonost pokazuju kroz spremanje obroka. Obradujte Bika nečim što ćete spremiti u svojoj kuhinji, pokazaćete da se trudite svemu dati lični pečat. Idealan poklon za Bika je novi CD muzike koju voli da sluša, šal (sa ličnom porukom da želite da im uvek bude toplo oko srca), nešto od
nakita ili interesantan ram za slike.

BLIZANCI
Blizancima bi idealan poklon bio beg od svakodnevice. Odvedite ga u restoran van centra grada (mesto na kome nije bio) u mračnu i romantičnu atmosferu. Poklonite mu nov mobilni telefon koji želi ili nešto za računar sa simpatičnom porukom.

RAK
Mnogim Rakovima će prijati prvo romantična večera udvoje, a zatim lud provod u većem društvu. Vrlo su sentimentalni, pa će im prijati nešto što ste sami smislili i napravili. Spojte neki album sa zajedničkim slikama iz raznih situacija i napišite kako ste ih vi doživeli.

LAV
Lavovi su uvek vrlo sentimentalni u ovo doba godine. Odvedite ga na neko novootvoreno mesto i dajte mu na značaju. Pričajte o zajedničkim željama i nadanjima jer će ga to pokrenuti da mašta. Čak i izlazak u bioskop će ga prijatno iznenaditi (naročito ako je u pitanju film o kome okruženje toliko priča). Lavice vole sve što svetluca, naročito nakit. Muškarcima bi idealan poklon bili sat, torba, skupocena olovka ili slično.

DEVICA
Uvek je problem opustiti jednu Devicu jer obično ne vole iznenađenja. Stoga ne bi bilo loše da popričate sa partnerom o mestu na kome biste proveli zajedničko vreme. Zapamtite da su Device praktične i sklone detaljisanju, pa se usmerite na ono što provereno znate da voli.

VAGA
Vagi obavezno ujutru pustite poruku kako mislite na nju. Potrudite se da Vagu odvedete na neko zavučeno mesto koje ima neku interesantnu priču. Vage su estete, tako da i sam poklon treba naoko da deluje lepo. Potrudite se oko pakovanja jer je to nešto što će prvo videti. Nikada nećete pogrešiti sa parfemom ili interesantnom lampom.

ŠKORPIJA
Škorpije su promenljivog raspoloženja, pa ćete napraviti pun pogodak ako je odvedete na mesto na kome se oseća prijatno (mesto na koje često izlazi). Nemojte puno da eksperimentišete i vodite računa da ne bude suviše glasna muzika. Poklon bi trebalo da bude ličan i nešto što može da koristi svakodnevno. Neki topao džemper će oduševiti Škorpiju.

STRELAC
Strelci vole iznenađenja. Odvedite ga na neko mesto na kome do sada nije bio, negde gde se služe dobre i obilne porcije interesantne hrane (da proba nešto novo). Još bolje ako možete da mu priredite iznenađenje u smislu poklona koji bi konobar doneo tokom večeri. Nećete pogrešiti sa kartama za vikend putovanje ili neko interesantno dešavanje u gradu.

JARAC

Jarčevima će prijati kućna atmosfera ili izlazak na mesto koje se nalazi u blizini njegove kuće. Nisu veliki avanturisti i ne vole mnogo da eksperimentišu. Ako niste sigurni šta da poklonite jednom Jarcu, uvek iskoristite pomoć njegovih prijatelja i lako ćete rešiti dilemu.

VODOLIJA

Uvek su originalne i interesantne, tako da bi i mesto na koje odvedete Vodoliju trebalo da bude upravo takvo. Moraju da uživaju sva čula, od uređenja tog prostora do muzike. Oko poklona ćete morati da se potrudite. Retko šta može da oduševi Vodoliju. Savet je da to bude ili nešto savremeno i novo (poput garderobe koja će biti aktuelna ove sezone) ili nešto što ste sami smislili i napravili (možda date ime nekoj zvezdi po njoj).


RIBE
Ribe su vrlo sentimentalne i romantične. Svideće im se nešto što je lično vezano za vas. Odvedite je na mesto na kome ste doživeli neke lepe stvari i zajedno se prisetite toga. Kada su pokloni u pitanju, nemojte da pokušavate sa skupim stvarima. Neka to bude nešto što pripada vama, kao vaša omiljena majica ili šolja za kafu.
Izvor: Alo!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар