Šta otkriva dan vašeg prvog sastanka?

Milsite da je svejedno hoćete li izaći u sredu ili petak, ali Caroline Divine ima teoriju po kojoj svaki dan označava određenu vrstu izlaska.

PONEDELJAK
Možda ste se upoznali preko četa i sada niste sigurni da li je pametno da se nađete s njim. U tom slučaju biće bitno da ne naiđete na nekog poznatog i ne potrošite previše novca. Najpametnije je da za početak odete na piće u kafić i vidite kako će se veče razvijati.


UTORAK
U neformalnom istraživanju muškarci su otkrili da je utorak pravi dan za opušteni sastanak koji bi bio savršen sa seksom na kraju. Budući da ostaju još četiri dana do vikenda, imaju dovoljno vremena da smisle kako će vas do kraja šarmirati i oboriti s nogu. Četiri dana razmaka između izlazaka su dovoljna da se utisci slegnu nakon površnog upoznavanja.

SREDA
Sastanci sredom obično dobro prođu jer su već svi polako umorni od poslovnih obaveza. Ako ne možete protumačiti njegove signale, možda je zainteresovan, ali ne želi to odmah da pokaže. Drugi izlazak će sve razjasniti. Osim toga, sredina nedelje je dobra za sastanak i malo flerta jer ćete lakše dočekati vikend.


ČETVRTAK
Vikend je tako blizu i četvrtak je prava prilika za zabavnu predigru. Budući da je to dan dobrih vibracija puno sastanaka prođe veoma dobro.

PETAK
Nakon naporne radne nedelje obično se dogovaraju izlasci s prijateljima ili razne proslave jer su svi željni dobre zabave i opuštanja. Izlazak petkom znači samo jedno – jako mu se sviđate i siguran je da će mu s vama biti lepo i zabavno.


SUBOTA
Dnevni izlet je znak da s vama želi više od povremenog seksa ili zabave. Ako vas je pozvao da izađete u večernjim satima, to takođe možete shvatiti kao potvrdu da mu se jako sviđate.


NEDELJA
Nazvao je i rekao da bi voleo da popijete kafu pre ručka. Ako se javi odmoran i dobre volje, možda je imao neke obaveze pa je nedeljno jutro bilo savršeno da vas konačno malo bolje upozna.
(Izvor: Žena, Mariota Vlaisavljević)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар