Poslovni horoskop za 2012. godinu

Vreme je da pogledate da li su vam zvezde naklonjene i šta vas 2012. godine čeka na poslovnom planu...

OVAN
Posao: Ova godina donosi vam veliku želju za potvrđivanjem. U svojim nastojanjima da pokrenete nove projekte suočićete se sa potrebom iniciranja promena unutar posla kojim se bavite. Udružite se sa onima koji razmišljaju na sličan način.

Finansije: Početak 2012. godine će biti obeležen finansijskim gubicima koji će vas naterati da počnete da razmišljate o štednji. Kako će vreme prolaziti, situacija će biti sve bolja. Jesen je vreme potpune stabilizacije.

Dobri i loši dani: 13.09. – pozitivne promene na poslu donose olakšanje, 25.01. – finansijski gubici zbog prevelikih ambicija.

BIK
Posao: U nastojanjima da poboljšate svoju poslovnu situaciju stalno ćete nailaziti na neočekivane probleme. Bilo bi dobro da ništa ne forsirate i zadovoljite se održavanjem postojećih pozicija. Upišite neki kurs i usavršavajte se.

Finansije: Prvih šest meseci 2012. godine biće nepovoljni za ulaženje u bilo kakve veće troškove. Pokušajte pametno da raspolažete svojim resursima i za nove investicije pričekajte drugi deo godine. Ne podižite nikakve kredite.

Dobri i loši dani: 08.11. – vratićete stare dugove i konačno izaći iz minusa, 21.03. – problemi u odnos s nadređenim osobama.


BLIZANCI
Posao: Iako će tokom ove godine stalno biti zatrpani gomilom obaveza, Blizanci neće moći da računaju na bilo kakva upečatljiva napredovanja unutar posla kojim se bave. Tokom proleća uspešno će realizovati jedan važan projekat.

Finansije: Posao kojim se trenutno bavite neće vam omogućiti bilo kakvo poboljšanje finansijske situacije. Zbog toga ćete biti prisiljeni da pokrenete dodatne honorarne aktivnosti unutar kojih ćete iskazati svoju inventivnost.

Dobri i loši dani: 06.04. – dokazaćete se unutar poslova kojima se do sada niste bavili, 29.08. – doći će do odlaganja poslova na koje ste računali.

RAK
Posao: Početak 2012. godine neće doneti nikakve veće promene. Situacija će se poboljšati tokom leta kada vas očekuje preuzimanje odgovornije pozicije. Jesen će biti obeležena lošim odnosima s kolegama na poslu.

Finansije: Iz meseca u mesec ćete poboljšavati svoju finansijsku situaciju, tako da ćete tokom leta imati priliku da se upustite u veće izdatke. Zadnja tri meseca su krizno razdoblje ispunjeno nepredviđenim troškovima.

Dobri i loši dani: 17.07. – preuzimanje novih odgovornijih poslova, 19.10. – veći novčani gubici zbog tuđih pogrešnih odluka.

LAV
Posao: Sledeća godina će za vas biti vrlo povoljna. Bićete izuzetno komunikativni i s lakoćom uspostavljati nove poslovne veze. U toku prva tri meseca pokrenućete nove projekte i ostvariti finansijske dobitke.

Finansije: Prvi deo godine biće obeležen intenzivnim radom i konstantnim povećavanjem mesečnih prihoda. Tokom leta ćete se malo primiriti i razraditi planove za finansijska ulaganja tokom jeseni.

Dobri i loši dani: 23.02. – ostvarivanje više pozicije donosi veća primanja, 16.10. – greške pri novčanim transakcijama donose gubitke.

DEVICA
Posao: Čitava godina biće ispunjena brojnim poslovnim problemima. Potrebno je da što realnije sagledate situaciju i shodno tome prilagodite svoje ambicije. Za pokretanje novih poslova pričekajte sledeću godinu.

Finansije: Prva tri meseca 2012. godine doneće ozbiljne finansijske probleme. Doći će do smanjivanja mesečnih prihoda i sveukupne recesije u vašem poslovnom životu. Situacija će se stabilizovati tek krajem godine.

Dobri i loši dani: 29.11. – moći ćete da odahnete zbog povećanja prihoda, 09.03. – imaćete osećaj kao da ste blokirani sa svih strana.

VAGA
Posao: Na poslovnom planu pred vama je jedna prosečna godina u kojoj ćete svoje ciljeve moći da ostvarite uz ulaganje puno truda. Prvih šest meseci je povoljno za uključivanje u zajedničke projekte s prijateljima.

Finansije: Preporučujemo vam da budete oprezni sa svojim novcem. Od samog početka godine stvorite zalihe u svrhu neutralisanja nepredviđenih troškova krajem leta. U zadnja tri meseca ćete ponovno uploviti u mirne vode.

Dobri i loši dani: 07.02. – iskazivaćete veliku kreativnost unutar grupnih aktivnosti, 14.08. – potpuno neočekivano moraćete da izdvojite veću sumu novca.


ŠKORPION
Posao: Pozitivni trendovi koji su počeli krajem prošle godine nastaviće se i početkom ove. U januaru i februaru doživećete satisfakciju za sav trud koji ste ulagali tokom zadnjih šest meseci. I ostatak godine je stabilan.

Finansije: Vaše uspešno poslovanje tokom čitave godine omogućiće vam prikupljanje određenih količine novca koju ćete dodatno oploditi pametnim investiranjem krajem 2012. godine. Pravi potez u pravo vreme.

Dobri i loši dani: 15.11. – uz pomoć sa strane ostvarićete velike finansijske dobitke, 05.06. – nepotrebno zaoštravanje odnosa sa saradnicima.

STRELAC
Posao: Vaša pozitivnost i otvorenost u prihvatanju novih ideja omogućiće vam napredovanje u svim poslovima kojima se bavite. Prvih šest meseci će doneti uspešno ostvarivanje ciljeva o kojima ste maštali u prošlosti.

Finansije: Na samom početku godine ostvarićete osetno povećanje prihoda i na taj način stvoriti novčane zalihe za ostatak godine. U maju i junu doći će do manjih problema koje ćete prevazići uz pomoć porodice.

Dobri i loši dani: 21.03. – s velikom lakoćom ćete postići natprosečne rezultate, 11.06. – preveliki troškovi ugrožavaju finansijsku sigurnost

JARAC
Posao: Trenutno ste u razdoblju u kojem postavljate temelje za nove poslovne projekte koje ćete pokrenuti u nekoj bliskoj budućnosti. Bićete vrlo vredni i koncentrirani na ono što radite. Sve će vam ići od ruke.

Finansije: Iako će na poslu sve biti u najboljem redu, vaša novčana primanja neće pokazivati neke veće pozitivne pomake. Imaćete osećaj kao da stalno stojite na istom mestu. Budite strpljivi jer novac na kraju ipak dolazi.

Dobri i loši dani: 22.05. – sklopićete dogovore za nove zanimljive poslove, 10.02. – neko iz vaše porodice ući će u finansijske probleme

VODOLIJA
Posao: Sledeća godina omogućiće vam da u potpunosti iskažete sav svoj talenat i originalnost. Iz meseca u mesec otvaraće vam se nove mogućnosti za postizanje veće samostalnosti u onome što radite.

Finansije: Zima i proleće biće obeleženi nizom neočekivanih zarada koje će doći kao posledica dodatnih poslova. Leto i početak jeseni donose iskušenja i potrebu za drastičnim smanjivanjem svakodnevnih troškova.

Dobri i loši dani: 12.03. – s lakoćom ćete doći do većeg novčanog iznosa, 11.09. – neharmonični odnosi s nadređenim osobama.

RIBE
Posao: Godina koja sledi za vas će biti prilično mirna i neće doneti neka veća iskušenja. Strpljivo ćete obavljati svoje svakodnevne obaveze i maštati o nekoj lepšoj budućnosti. Krajem leta pojaviće se mogućnost rada u inostranstvu.

Finansije: U prva četiri meseca 2012. godine rešićete se finansijskih obaveza koje ste preneli iz prošle godine. To će vam omogućiti egzistenciju bez dosadašnjih briga. Drugi deo godine donosi stabilne prihode.

Dobri i loši dani: 25.04. – u prilici ste da uspostavite vrlo važne poslovne odnose, 18.10. – pozajmićete novac nekome ko neće imati nameru da ga vrati.
(24 sata)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара: