FENOMENI: Za nekoliko dana ostarila 50 godina!

Mlada devojka je nesrećnim sticajem okolnosti za nekoliko dana poprimila izgled starice.

Ngujen Ti Puong iz Vijetnama ima tek 26 godina, ali izgleda kao starica od barem 70.

Naime, posle alergijske reakcije 2008. godine nakon koje je uzimala brojne preparate i lekove koje su joj prepisali lekari, njeno lice, vrat i ruke su se ubrzano smežurali i nesrećna je devojka poprimila izgled starice.

Lice ju je strahovito svrbelo tako da se neprestano češala i povređivala ga, čak i u snu, ispričala je Ngujen najtiražnijim vijetnamskim novinama Tuoi Tre, prenosi AsiaOne. Sva očajna pila je i neke lekove koje joj je kupovao suprug, samo da nesnosni simptomi alergije nestanu.

Ali, lekovi nisu dali rezultate, pa je posetila lokalnog lekara, koji joj je prepisao pilule za dermatitis. Međutim, od tih pilula lice joj je nateklo, a izgled kože još se pogoršao, pa je posle nedelju dana prestala da ih pije i okrenula se tradicionalnoj kineskoj medicini.

Tradicionalni preparati zaustavili su pogoršanje stanja, ali kako su za nju i njenog supruga previše skupi, prekinuli su terapiju. Puong je počela da nosi masku pri svakom izlasku u javnost. Čitavu stvar prihvatili su kao božiju volju i ne pokušavaju više da promene njeno stanje.
(dnevnik.hr)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар