2012. godina Zmaja, šta donosi?

Godina 2012. je posebna karmička godina koja će biti pod pokroviteljstvom Crnog vodenog zmaja i u naše živote doneće uzbuđenje, velike uspone i padove, a samo ako budemo ugađali vladaru na pravi način, uspećemo da uberemo najdivnije plodove koje smo ikada mogli i da zamislimo.

U Osaki je, u japanu, je vec obavljena svečana 'primopredaja' gdje je kustos tološkog vrta Tennoji Kenjiro Nagase došao sa 9 meseci starim zecom koji je predstavljao 2011. godinu, godinu Zeca. Šef Tsutenkaku tornja Masaaki Nishikami je nosio mali akvarijum sa morskim konjićima koji predstavlja 2012. - godinu Zmaja. Naime, na japanskom jeziku se morski konjići zovu 'deca zmajeeva' i u njihovoj kulturu nose sreću trudnicama.

Kenjiro Nagase veruje da će 2012. biti bolja od prethodne. 'Potresi, tsunamiji, nuklearna katastrofa u Fukushimi, ekonomska kriza, problema je bilo puno i želimo da sada prođe što brže, baš poput brzog zeca', rekao je Nagase. I Masaaki Nishikami je rekao da će za Japan godina Zmaja biti sigurno puno bolja.

Godina Zmaja Kini donosi zdrav ekonomski rast, ali i nepoverenje stranaca, pre svega Amerikanaca: niska vrednost nacionalne valute juana izazvala je sumnje da je veštački održavana zbog lakšeg izvoza. Kina je dobro sarađivala sa svim zemljama sveta, a posebno s Rusijom, s kojom je dogovoreno praktično novo strateško partnerstvo u energetici, saobraćaju i trgovini. Kina se trudi da u odnosima sa svetom vladaju principi harmonije i saradnje. Ipak, nesporazumi s Amerikancima zbog Tajvana i planiranog uvoza naoružanja su donekle pokvarili sliku uspešne godine Zmaja.

Nastupajuća godina po Kineskom tradicionalnom kalendaru, nosi naziv Zmaja, najsnažnijeg lika iz kineske mitologije. Puno je kineskih priča i legendi vezano za ime Zmaja, čije ime se nalazi i u nazivu brojnih mesta, a veruje se da su osobe rođene u ovoj godini posebno nadarene. Obeležje koje dolazeća Godina Zmaja nosi je voda, pa se može reći da je to Godina vodenog Zmaja.

Godina Crnog zmaja počinje 23. januara 2012, a završava se 9. februara 2013. godine, a istovremeno se završava i dugogodišnji period Lava i nastupa era Device.

2012. je posebna karmička godina koja će biti pod pokroviteljstvom Crnog vodenog zmaja i u naše živote doneće uzbuđenje, velike uspone i padove, a samo ako budemo ugađali vladaru na pravi način, uspećemo da uberemo najdivnije plodove koje smo ikada mogli i da zamislimo.

Godinu Crnog zmaja obeležiće mnoga velika dela, smele i inovativne ideje, veliki projekti, čiji će učesnici biti prepuni entuzijazma. Uspeh u ovoj godini naročito mogu očekivati ljudi koji se bave finansijama, a ovo će biti povoljan period za započinjanje novih projekata i na poslovnom i na društvenom planu. Svim dobrodušnim ljudima koji vode pravedan život, a takođe i onima koji se izdvajaju talentom, Zmaj poklanja sreću i uspeh. Godina Zmaja je povoljna za zasnivanje porodice, za rađanje pametne i zdrave dece. U ovom periodu treba da budemo smeli i nikako skromni.



Godina Zmaja dobra za Paćina, opasna za Putina

Za čuvenog američkog glumca Al Paćina nastupajuća godina Zmaja će biti srećna, dok će ruski premijer Vladimir Putin morati da se pripazi jer bi mogao izgubiti velike svote novca, predviđa tajvanski mag Čan Vej-čung.
V.Putin.jpg
A.Pacino.jpg

Kinezi širom sveta pripremaju se za doček svoje, lunarne Nove godine, koja počinje u ponedeljak, 23. januara, ovog puta u znaku Zmaja.

Trebalo bi da je obeleže mnoga velika dela, smele i inovativne ideje, kao i veliki projekti.

Tim povodom, tajvanski mag Čan Vej-čung, koji proriče sreću, predvideo je šta bi u ovoj godini mogle da očekuju poznate ličnosti rođenje u ovom znaku.

Ruskom premijeru Vladimiru Putinu, rođenom 1952, prema astrologiji Čana Vej-čunga, 2012. će doneti finansijske glavobolje.

„Moguće je da neće dobiti zarađeni novac ili će biti prinuđen da potroši sav novac koji bude zaradio", objasnio je Čan.

Ipak, karta Sunca mu predskazuje da će biti pun empatije.

Za glumca Al Paćina, rođenog 1940, godina Zmaja će biti veoma povoljna. Posebno ako bude činio dobra dela (koja se dobrim vraćaju).

Holivudske glumice Sandru Bulok (1964) i Ris Viterspun (1976) očekuje burna godina u kojoj bi prva mogla da očekuje bebu, dok će druga nizati poslovne uspehe uprkos velikom stresu.

USKORO I VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA 2012. GODINU PO KONKRETNIM ZNACIMA!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар