Numerološki horoskop za januar/siječanj 2012.

Ako ste, recimo, rođeni 25. 8, sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15, i svođenjem na jednocifren broj dobićete 1 + 5 = 6. Šestica je vaš bioritamski broj.


Ako je vaš bioritamski broj:

Jedinica

U godini Petice sa kojom se dobro razumete možete ostvariti velike poslove i mnoge ideje. Ali, jedna Sedmica će se isprečiti između vas i vama bliskog saradnika ili će postaviti uslove koje nećete biti spremni da ispunite. Ako budete maksimalno tolerantni, ljubazni i trpeljivi, možda uspete prilično bezbolno da prođete kroz januar i da uz pomoć jedne Dvojke u drugoj polovini meseca dođete do novca koji vam je jako potreban. U ljubavi ćete biti zahtevni i posesivni, naročito ako vam se dopada predstavnik nekog neparnog broja. Dobro ćete se slagati sa Šesticom i Devetkom.

Povoljni dani za:
Posao – 2, 9, 10, 27, 30.
Novac – 1, 11, 17, 22, 31.
Ljubav – 7, 16, 18, 20, 29.



Dvojka

Za većinu predstavnika vašeg broja januar bi mogao da bude dobar mesec ako budete kooperativni u saradnji sa Sedmicama i Jedinicama. U tom slučaju predstoji finansijski napredak i dobici, ekstra zarada na koju možda niste ni računali kao i pozitivno rešavanje pravnih pitanja. Ovo je godina Petice, a sa predstavnikom ovog broja nećete lako naći zajednički jezik, jer ćete imati veliku želju za samostalnošću koju će vam Petica ograničavati. Sa muškarcima ćete lako sarađivati, ali kada su u pitanju emotivni i finansijski problemi bolje će vas razumeti žene. U drugoj polovini januara ostvarićete saradnju sa strancima, a što se ljubavi tiče tokom celog perioda bićete skloni da ulazite u tajne veze. Ako vaš datum sadrži dosta parnih brojeva moguća je stabilizacija u emotivnom životu.

Posao – 3, 4, 10, 14, 21.
Novac - 1, 6, 21, 24, 29.
Ljubav – 6, 12, 16, 19, 25.




Trojka

Odličan mesec za one koji se bave izdavaštvom, muzikom ili zbog posla često putuju u inostranstvo. Moguća je velika zarada u radu sa neparnim brojevima, ali obratite pažnju da ne prekršite neku odredbu zakona da ne biste morali da plaćate kazne. Od preterane samouverenosti i prevelikih obaveza možete sebi napraviti problem, zbog neplaćenih računa ili neispunjenja obećanja. Moguć je flert sa nekim ko radi u finansijskoj ustanovi ili ko često putuje u inostranstvo. Društveni kontakti donose brojne mogućnosti na ljubavnom planu, ali vi ćete biti skloni površnim vezama i nećete imati dovoljno vremena za privatni život.

Posao – 1, 11, 17, 19, 25.
Novac – 2, 13, 22, 26, 29.
Ljubav – 2, 3, 12, 21, 25, 27.




Četvorka

Ulazite u godinu koja je pod vlašću Petice, što na vas može delovati prilično iritantno, pogotovo ako niste rešili status na poslu, a jedna Petica ili Devetka će vam pomoći da to ipak uradite. Od vaše inventivnosti i spremnosti da se maksimalno angažujete na poslu zavisiće i vaš status. U ovom periodu obratite pažnju na fizičku kondiciju, naročito ako se bavite sportom, jer možete biti skloni povredama. U prvoj polovini januara završićete poslove koje ste započeli u decembru 2011. godine, a u drugoj polovini januara najzad će vam uplatiti dugo očekivani honorar. Mnogi predstavnici vašeg znaka razmišljaće o odlasku u inostranstvo, preseljenju ili započinjanju novog posla.

Posao – 4, 15, 19, 24, 25, 29.
Novac – 1, 7, 11, 16, 20, 21, 26.
Ljubav – 5, 13, 19, 20, 25, 28.




Petica

Tokom januara možete biti skloni preteranom fizičkom i nervnom iscrpljivanju. Prestavnici vašeg broja ne osećaju se baš najbolje u godini Petice, jer imaju velike ambicije i ciljeve, ali nemaju neophodnu podršku kolega i porodice. U mnogim situacijama osećaćete se kao slobodni strelac, ali pazite da ne pogodite pogrešnu metu. U ljubavi će vaše raspoloženje oscilirati od velike samouverenosti do povremene malodušnosti, a često ćete se osećati neshvaćeno i usamljeno. U drugoj polovini meseca možete postati žrtva šarmantne i u zavođenju iskusne osobe koja će vam pokloniti veliku pažnju, ali od te veze nema ništa.

Posao – 2, 4, 11, 22, 29.
Novac – 6, 15, 18, 21, 27.
Ljubav – 2, 9, 13, 16, 20, 27, 29.




Šestica

Ni vašem broju ne odgovara godina Petice, ali ćete zahvaljujući trpeljivosti ipak imati dovoljno strpljenja za jednu Dvojku ili Devetku, ali sa Četvorkom i Jedinicom nećete lako nalaziti zajednički jezik. Što su vaše ambicije veće, a sposobnost organizacije posla manja, to ćete lakše upadati u krize, što će se manifestovati povremenom izuzetno naglašenom ljutnjom i sklonošću ka raspravama. Potrebno vam je mnogo ljubavi i razumevanja da biste dobro funkcionisali, ali u prvoj polovini meseca bićete skloni da ne rešavate probleme i da se družite sa osobama koje vam povlađuju. U drugoj polovini meseca članovi porodice pružiće vam potrebnu podršku, kao i stalni partner, pogotovo ako se radi o Sedmici ili Devetki.

Posao – 1, 4, 8, 17, 30.
Novac – 8, 14, 20, 22, 27.
Ljubav – 2, 3, 9, 14, 18, 23, 29.




Sedmica

Vaš glavni zadatak u ovoj godini je da sačuvate zdravlje i svoj nervni sistem, pa ćete zavesti veliku disciplinu. Što je više neparnih brojeva u vašem datumu rođena to ćete biti izloženiji stresu, skloni da mnoge veze, i poslovne i ljubavne, u afektu prekidate. Prva polovina meseca karakteristična je po podršci osoba sa kojima ste veoma bliski. Najverovatnije se radi o dugogodišnjim saradnicima i članovima porodice, a u drugoj polovini meseca pokazaćete dobre organizacione sposobnosti, ali ne i dovoljnu toleranciju prema drugim neparnim brojevima. Teško ćete sarađivati sa Jedinicama i Peticama, ali će vas zato dobro razumeti Dvojka ili Devetka.

Posao – 1, 3, 11, 17, 23, 24.
Novac – 4, 10, 13, 22, 26.
Ljubav – 2, 5, 12, 21, 25, 29.




Osmica

Naporna godina za one koji se bave finansijama, nekretninama ili žele da reše stambeno pitanje što je moguće brže i zato pazite kakve poslove sklapate, naročito u prvoj polovini meseca. Članovi porodice i dugogodišnji saradnici biće vam veliki oslonac u trenucima sumnje u uspeh i pružiće vam materijalnu podršku, a ukoliko ste stariji i roditelj ste, predstoje vam troškovi oko dece i rešavanje njihovog stambenog pitanja. Mnogi predstavnici vašeg znaka koji su dugo u vezi poželeće da uđu u brak, posebno ako njihov datum rođenja sadrži Dvojku i Četvorku. Kao i uvek, bićete skloni ulasku u finansijske rizike i imaćete sreće s novcem, ukoliko se radi o kratkoročnim projektima. U trećoj dekadi meseca bićete posebno podložni ljubavnim vezama sa osobama koje će “igrati” na kartu vaše bolećivosti. Muškarci Osmice neće odoleti da ne uđu u vezu koja može biti veoma naporna za njihov nervni sistem.

Posao – 4, 7, 15, 24, 29.
Novac – 3, 4, 11, 21, 27, 30.
Ljubav – 2, 10, 12, 25, 28, 29.




Devetka

U godini Petice, Devetke koje vole putovanja i avanture ponašaće se kao da je ceo svet njihov. Ipak, u januaru ćete morati da budete prilično tolerantni i prilagodljivi, naročito prema predstavnicima parnih brojeva. Sa ženama ćete se bolje razumeti u prvoj polovini januara, a sa muškarcima u drugoj. Tokom celog meseca bićete skloni flertu i rizičnim poslovima. Ukoliko ne budete dovoljno mudri kada su troškovi u pitanju, krajem januara možete se naći u prilično nezavidnom položaju, ali srećom novac će vam ipak uplatiti na vreme.

Posao – 2, 3, 12, 14, 15, 26, 30.
Novac – 2, 8, 12, 20, 21, 28.
Ljubav – 5, 8, 9, 15, 19, 27.
(Izvor: Zivot plus, Novosti)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар