Nedeljni horoskop 5-11. decembar/prosinac 2011.

I decembar je tu. Vreme je da se hvata zalet za sam kraj godine, odradi sve sto je preostalo kako bi makar predstojece praznicne dane proveli opusteno, sa onima koje volimo, ako je to moguce.


OVAN od 21. marta do 20. aprila
Previše ste emotivni! Nemojte tako! Neke stvari bi bilo bolje prećutati, ili barem reći na drugi način. Doduše, potpuno razumemo vaš problem: vi inače nemate živaca za one koji sporo misle. Međutim, sledećeg vikenda ta karakteristika će biti na vrhuncu. Prasnućete na neke ljude koji su vam inače dragi. S druge strane, vaš strastveni entuzijazam mogao bi da otvori mnoga vrata, koja su bitna za bolje obavljanje poslova. Emotivno gledano, predlažemo vam da ignorišete manje razlike između vašeg partnera i vas. Nemojte uništavati vezu koja ima šansu, koja ima budućnost. Zdravlje vam je čelično.

BIK od 21. aprila do 20. maja
Budite fleksibilni! Razmišljajte o tome kako vaša opuštenost može da odigra najvažniju ulogu u budućnosti. Odmah da vam kažemo, bez fleksibilnosti nećete u sledećoj nedelji moći da postignete ni najobičnije ciljeve. Zbog toga vam savetujemo da budete što mirniji. Ljubavni jadi će vas mučiti u priličnoj meri. Moraćete da primenite sve što imate od diplomatskih veština kako biste očuvali svoju vezu. Naravno, pod uslovom da vam je do veze stalo. Zdravlje vam je poljuljano. Osećate da ste iznureni, da vas je spopao neki virus s kojim jednostavno ne možete da se izborite.

BLIZANCI od 21. maja do 20. juna
Glavni ste! Naprosto ćete ući u centar svačije pažnje krajem nedelje. Nije ni čudo - pun mesec ulazi u vaš segment horoskopa koji je posvećen interakciji s ljudima i dugim, smislenim razgovorima. Zbog punog meseca moglo bi da se desi da vam se emocije prilično intenziviraju, pa bi shodno tome mogli i da „padnete“ na nečiji šarm ili da kroz flert pronađete novu ljubav svog života. Istina, neće to baš biti dugotrajna ljubav, ali ćete vi biti ubeđeni u drugačiji razvoj situacije. U svakom slučaju, tokom cele nedelje bićete u pokretu. Dinamična radna sedmica je pred vama.

RAK od 21. juna do 22. jula
Polako! To što ćete se krajem nedelje (a naročito tokom vikenda) osećati kao autsajder, posledica je ulaska punog meseca u vašu 12. kuću, gde je privatnost na ceni. Opustite se, jer će vas plima osećanja preplaviti odmah posle tog tmurnog vikenda, pa ćete biti pristupačni za sve kombinacije, naročito emotivne. Kad je reč o poslu, apelujemo da u sebi pronađete onu staru strast prema vašem zanimanju i da se najiskrenije bavite njime. Samo tako možete da postignete kakav-takav uspeh tokom nedelje koja je pred nama.

LAV od 23. jula do 23. avgusta
Usamljeni? Nije ni čudo. Teško da bilo ko može da izdrži riku jednog lava - čemu ste, potpuno nepredvidivo, bili skloni u proteklih nekoliko dana, a tako ćete nastaviti i tokom ove sedmice. Zato su tu prijatelji. Oni će vam ispuniti podsetnik obavezama. Prepustite im se. Upoznaće vas s novim, interesantnim i intrigantnim ljudima, daće vam nekoliko privlačnih predloga. Ipak, pojedini ljudi iz vaše okoline će za vikend biti nepredvidivi: baš kao što smo svi takvi tog jednog dana u mesecu, kad se na nebu pojavi pun mesec!

DEVICA od 24. avgusta do 22. septembra
Manji problemi sa prolaznim glavoboljama ne treba da vas zabrinjavaju.
A gde ste se vi izgubili? Toliko ste posvećeni rešavanju problema drugih ljudi, poslovnim izazovima, da ste naprosto zaboravili na emocije. Poslednja šansa da to ispravite je vikend! Nemojte to propustiti, jer ćete posle zažaliti. Pun mesec u subotu ulazi u vašu desetu kuću, kuću odgovornosti, ali nemojte zbog toga da sklonite partnera u stranu. Možda i on ima probleme. Bolje da smanjite količinu obaveza u nedelji koja dolazi. To vam teško pada, ali je u svakom slučaju pametnije da razočarate pojedince, nego da „puknete“ na poslu ili emotivno, pa da ostanete bez onoga što vam je najvažnije. Vi odlučite da li je u pitanju novac ili partner.

VAGA od 23. septembra do 23. oktobra
Šta vam je ovo trebalo? Pustili ste nekoga iz prošlosti da uđe ponovo u vaš život. Pun mesec u najavi? Pa dobro, ako ste i vi i ta vaša nekadašnja ljubav slobodni, zašto da ne. Pogotovo što su magnetne sile između vas prejake. Ali, nemojte odmah daviti tu osobu s kojom ste nekad bili, jer ćete u protivnom ostati i bez partnera i bez prijatelja. Najbolji dan da započnete tu vezu (ili šta već želite od tog odnosa) je četvrtak. Ali, ako ta osoba u petak ili čak subotu i dalje razmišlja šta će s vama, okrenite se i zaboravite je. Okrenite se poslu, tu su vam aspekti mnogo povoljniji.

ŠKORPIJA od 24. oktobra do 21. novembra
Sve je jasno: kod vas je akcenat zvezdane podrške na karijeri, statusu, reputaciji, autoritetu, odnosu s važnim ličnostima. Odmah na početku da vam kažemo: strogo izbegavajte sukobe s predstavnicima vlasti (naročito sudijama, ukoliko imate neki sudski proces). S druge strane, vaši nadređeni vas naprosto obožavaju. U tolikoj meri da su spremni da vam učine i usluge. Zašto onda to izbegavati? Iskoristite to! U poslovnom životu može da vam se desi da se vrati vaš bivši šef ili neko ko je bio prilično moćan. Ne brinite. To će vam ići u korist.

STRELAC od 22. novembra do 21. decembra
Za romansu sačekajte subotu i nedelju.
Sve se vrti oko strasti. Vaša kuća je mesto na kom se sve vrti oko ljubavi, seksa, odnosa... I to je odlično! Samo ako je u pitanju stara ljubav, odnosno stabilna veza u kojoj ste dugo. I kod vas bi mogao da se pojavi neko ko je u vašem ljubavnom životu nekad značio mnogo. Mogla bi vas privući takva osoba. U svakom slučaju, nema štete. Druga polovina sedmice rezervisana je za poslovne probleme koje morate završiti. Da ne zaboravimo: rešite i zdravstvene probleme koje biste mogli da imate. Naročito sa varenjem. Imate punu podršku svojih prijatelja, što vam je najvažnije.
Oprezno s ulaganjima! Ovo nije vaša nedelja za trošenje para. Jednostavno, nemojte počinjati nikakve poslove pre Nove godine. Bar ne one ozbiljne. Poklone za praznike ne računamo.

JARAC od 22. decembra do 19. januara
Jedina oblast u kojoj možete da „prošarate“ jesu emocije. Inače, nemojte se baviti nikakvim nabavkama alata, mašina, pa čak ni bele tehnike za kuću.
Nemojte dolaziti u iskušenje da svom partneru držite predavanje o moralu jer će vam odgovoriti veoma oštro. A taj odgovor može dovesti i do prekida veze. Razmislite da li to želite ili ipak hoćete da ostanete u vezi sa sadašnjom boljom polovinom.
Vrlo ste produktivni. Naročito ako obavljate poslove kojima se bavite već duži niz godina. Zbog toga vam pretpostavljeni daju još posla i još odgovornosti. Novac ćete morati malo da sačekate.

VODOLIJA od 20. januara do 19. februara
Vaš bivši poslovni ili životni partner mogao bi se vratiti u vaš život s dobrim predlogom. Bar ga saslušajte, nećete se pokajati. Naravno, nemojte oklevati u oštrini tokom pregovora. Moraćete mnogo da putujete, da se krećete, pa nemojte da se čudite ako se to pomalo odrazi na vaše zdravlje. Ispunjavajte svoje obaveze na vreme. Okolina neće tolerisati propuste. Naprotiv, kažnjavaće vas vrlo surovo.

RIBE od 20. februara do 20. marta
Obarate sve oko sebe! Ali, ne u negativnom smislu već u pozitivnom. Svuda oko vas je ljubav, a vi svoj šarm delite šakom i kapom. Nemojte preterivati, da ne biste kasnije zažalili. Nemojte kretati u nove projekte pre sledeće nedelje, naročito kad je posao u pitanju. Poslovi u kojima ste još su vam važni, nemojte ih se odricati olako. To što želite više sredstava nije razlog da ne uradite ono što ste prihvatili kao obavezu. Što se tiče zdravlja, savetujemo vam da se ne izlažete previše hladnoći i da se čuvate naglih vremenskih promena. Disajni putevi su vam slabi u poslednje vreme.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар