Nedeljni horoskop 19-25. decembar/prosinac 2011.

Pretposlednja nedelja u godini. Sigurno vas interesuje šta vas u njoj očekuje na poslu, ljubavi i zdravlju. Pogledajte zato ovonedeljni horoskop...


Ovan
od 21. marta do 20. aprila

Burno!
Venera u Vodoliji sudariće se u četvrtak s vašom vladajućom planetom Marsom. To može da znatno uzburka vaš privatni život.
Previše analiziranja moglo bi da dovede u pitanje svaki plan i da potceni mogućnosti saradnje s drugim ljudima. Zaslužite poštovanje drugih tako što ćete se pobrinuti da sve ono za šta ste odgovorni - radi kao sat. To možda nije seksi, ali je verovatno najbolji način da funkcionišete u sezoni praznika koja nam predstoji.


Bik
od 21. aprila do 20. maja

Nova iskustva.
Ove godine ste razbili tradiciju. To možda i nije najbolji način da proslavite praznike koji dolaze. Ipak, tako je moralo biti. Venera ulazi u kreativnu Vodoliju u utorak i izaziva vas da budete drugačiji, da uđete u neke neobične veze i doživite neobična iskustva. Uran, planeta pobune, sudara se u subotu s Mesecom u znaku Jarca. Zbog toga nemojte pokušavati da se vratite u igru koja se odvija po starim pravilima. Radije pokažite fleksibilnost, isplatiće vam se.


Blizanci
od 21. maja do 20. juna

Putujte!
Ako želite da osetite neke promene, ako hoćete da se povežete s novim ljudima, da doživite nešto drugačije, spakujte kofere.
Venera ulazi u Vodoliju i vašu devetu kuću dugih putovanja u utorak i doneće primesu egzotike u vaš privatni život. Ipak, najvažnija stvar biće vaša sposobnost da se ovog vikenda prilagodite neočekivanim promenama. Mesec u Jarcu je u vašoj osmoj kući intime. Hodajte na vrhovima prstiju kako biste s visine sve uspeli da vidite na vreme.


Rak
od 21. juna do 22. jula

Šta biste lepše?
Zahvaljujući Mesecu u Jarcu, koji u subotu ulazi u vašu sedmu kuću odnosa, posejaće se seme novih mogućnosti. Naravno, ljubavnih. Ipak, da vas upozorimo: prvi sastanak s nekim koga želite da vidite može biti ispunjen komplikacijama. Provokativni Pluton i haotični Uran prave kontakt s konjunkcijom Sunca i Meseca i izazivaju iritantno ponašanje i nadjačavanje, nadmudrivanje. Bolje je da u ovom trenutku ne uzimate nikoga za ozbiljno. Uključujući i sebe.


Lav
od 23. jula do 23. avgusta

Strpite se!
Iako ćete biti sve privlačniji od trenutka kad Venera u utorak uđe u vašu sedmu kuću partnerstava, naredni vikend biće više posvećen vašoj pomoći drugim ljudima. Na romansu i uživanje moraćete da sačekate. Mesec u Jarcu u subotu će se „spustiti“ u vašu šestu kuću, kuću usluga, čime će vas postaviti u poziciju onoga ko više pažnje posvećuje poslu, a manje uživanjima i zabavi. Ipak, moguće je da se iz posla s nekom atraktivnom osobom izrodi romansa.


Devica
do 24. avgusta do 22. septembra

Blago vama!
Mesec u Jarcu kod vas će u subotu ući u petu kuću, kuću romantike. A to je veliki plus za lična uživanja.
Ipak, komplikovane veze s Plutonom i Uranom otežaće vam potragu za društvom koje priželjkujete. Brzo adaptiranje neočekivanim promenama planova i raspoloženja je najbolji način da prevaziđete izazove koje možete iskusiti u toku naredne nedelje.
Poslovno gledano, bićete prilično uspešni ukoliko se bavite medijima, javnošću i sličnim poslovima.


Vaga
od 23. septembra do 23. oktobra

Najzad!
Vaša Venera u Vodoliji uplovljava u petu kuću romantike u utorak, što će vašem ljubavnom životu dati više začina. Možda ćete biti nagrađeni neočekivanim užitkom ukoliko budete eksperimentisali s različitim ljudima i nesvakidašnjim aktivnostima.
Sasvim je u redu pomerati granice jer imate ono što je potrebno: šarm kojim ćete smiriti sve ono što je negativno oko vas. Ključ sreće je u uživanju u svakom trenutku, bez preteranog gledanja u budućnost.


Škorpija
od 24. oktobra do 21. novembra

Popustite!
Smanjite kontrolu! Tako će vam život postati mnogo lakši ove nedelje. Venera u Vodoliji ulazi u vašu četvrtu kuću doma i porodice u utorak. To vam daje dovoljno signala da se razvedrite i oslobodite rigidnih pravila i očekivanja. Izraziti Mesec u Jarcu u subotu biće kao okidač kad je reč o različitim vrstama kontrole. To može promeniti vaše planove za odmor tokom praznika koji uskoro dolaze. Savet: privedite sve poslove kraju i prekontrolišite zdravlje.


Strelac
od 22. novembra do 21. decembra

Sjajno!
Vaše samopouzdanje kao da je dobilo raketno punjenje! Tokom ovog vikenda bićete na samom vrhuncu, s obzirom na to da Mesec u Jarcu osvetljava vašu drugu kuću.Obično treba da radite napornije kako biste unapredili svoj imidž. Ovog puta veza između Sunca i Meseca u vašem horoskopu napraviće iznenađujuće komplikacije. Pluton provocira promene, a nepredvidivi Uran - nesigurnost. Zbog toga vas upozoravamo da budete spremni na nepredviđene brze izmene i prilagođavanja.


Jarac
od 22. decembra do 19. januara

Spremite se!
Vikend koji ćete iskusiti za nekoliko dana biće nezaboravan. Toliko neobičan da ćete biti rastrzani između vašeg snažnog osećaja za dužnost i želje da iz celog posla iziđete odmah, sad, zauvek!
Mesec će od subote biti u vašem znaku, a Pluton i Uran će ga izazivati i provocirati buntovnička osećanja i velika iznenađenja. Zapamtite: sačuvajte sebi otvorene opcije, smanjite obaveze i stvorite prostor za slobodne aktivnosti i prijatelje koje zaista volite.


Vodolija
od 20. januara do 19. februara

Uspeh!
Venera ulazi u vaš znak u utorak. To će dati poseban pečat vašoj ličnosti i ono željeno svetlo koje će vam otvoriti mnoga vrata: kako u ljubavnom životu tako i na poslovnom planu.
Ova tranzicija traje sve do 13. januara sledeće godine, a to vam daje mogućnost da realizujete neke želje koje se tiču intimnog života. Vikend je komplikovan zbog Meseca u Jarcu koji se sukobljava s Plutonom i Uranom. Potražite mirno mesto gde biste se sklonili od buke i svađe sa saradnicima.


Ribe
od 20. februara do 20. marta

Sačuvajte red!
To će biti izuzetno izazovno za vas sledećeg vikenda, naročito kad je reč o redu među prijateljima i rođacima. Teško je fokusirati se na lično zadovoljstvo ako ste okruženi neorganizovanom gomilom.
Možda je bolje da se sklonite u stranu nego da pokušavate da smirite haotičnu situaciju. Briga o sebi je vaš prioritet. Kad se ohladite i fokusirate, bićete u stanju da utičete na neprikladno ponašanje onih koji su u vašoj okolini.
Zdravstveno ste sasvim dobro.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар