Lav Geršman - Šta nas čeka u 2012: opasnost od građanskog rata

Lav Geršman dao je svoje prognoze onoga što nas čeka u 2012. godini: Opasnost od izbijanja gradjanskog rata; NATO vreba priliku; u septembru bi novac mogao da izgubi na vrednosti; nista od restitucije...

Lav Geršman nije samo magistar bele magije, već i bivši kriminalistički inspektor, reditelj i hipnoterapeut. Mačevanjem se bavi od jedanaeste godine, fantastične priče piše od osnovne škole, a radio je i kao - akrobata na žici

Na drugoj strani, verovatno nema osobe u Srbiji koja nije čula za Lava Geršmana, magistra bele magije. Od 1991, kada je došao kod nas, stekao je zavidnu reputaciju u domenu parapsihologije, pa i vaše Treće oko redovno objavljuje njegove novogodišnje prognoze u kojima uvek „ima nečega“.

U 2012. Lav Geršman, kaže, ne očekuje da će baš doći do smaka sveta, ali će se tokom godine nastaviti prirodne katastrofe, jer se diže nivo svetskog okeana. Pukotine u Zemljinoj kori će se širiti, što će dovoditi do zemljotresa, a ovi do cunamija. Pri cemu su na listi ugroženih područja pre svih Japan, Amerika i delovi Rusije.

Srbiju bi mogli da pogode samo manji zemljotresi, bez ljudskih žrtava, ali se Geršman plaši poplava.

Sledeće godine u Srbiji magistar bele magije vidi ozbiljnu opasnost od građanskih nemira, što se neće završitio samo na demonstracijama, već bi moglo da dođe i do uružanih sukoba, sve do građanskog rata. Pretenzije Zapada su da i dalje slabi Srbiju, smatra Geršman, pa će dugoročno pokušati da otcepi Vojvodinu, Rašku oblast, jug zemlje.

Narod će živeti loše jer će standard i dalje opadati. Najveći talas beznađa mogao bi da se dešava od septembra.

Povećavaće se i broj razvoda, sterilitet će takođe biti u porastu, najviše zbog radioaktivnosti kojom smo zatrovani.

Na žalost, i sve više firmi će se zatvarati, jer neće moći da podmiruju narasle dažbine, kaže, između ostalog, Lav Geršman u specijalnom izdanju Trećeg oka.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар