Šta muškarci vole da vide na vama?

Novo istraživanje pokazalo je da su muškarci pravi klasičari kad je u pitanju odeća koju vole da vide na ženskom telu.



Prema anketi koju je sproveo američki portal “Redbook”, momci na svojim devojkama najviše vole jednostavne komade odeće bez previše detalja. Donosimo pet kombinacija koje on želi da vidi na vama.


Seksi donji veš

Ovo je naravno odeća koju muškarci najviše vole da vide na svojoj lepšoj polovini, pogotovo ako je u pitanju čipka ili saten. Oni obožavaju izazovne kombinacije donjeg veša, poput svilenih spavaćica, haltera, korseta, prozirnih gaćica i ostalih stvari koje inače vide na curama u časopisima. Iznenadite ga nekom seksi kombinacijom čipkastog donjeg veša i dajte mu do znanja da i vi možete biti seksi poput devojaka sa reklama.


Jednostavna mala haljina

Seksi jednostavna haljina koja naglašava ženske obline, bez previše detalja, šljokica ili cirkona, je ono što mušjkarce ostavlja bez daha. Oni vole seksepil, ali s merom, ne vole preterivanja s ludim dodacima. Izazovna haljinica u kombinaciji sa seksi potpeticama i raspuštena kosa učiniće svoje bez dodatnog truda. U ovom slučaju definitivno vredi izreka - manje je više!


Farmerke i bela majica

Imajte na umu da muškarci ne shvataju modu i modne trendove zbog kojih devojke oblače široke muške košulje, pantalone s visokim strukom ili čupave čizme. Za njih je uvek jednostavnost na prvom mestu, jer oni žele da vide vas i vaše telo onakvim kakvo jeste. Možda vam može zvučati neverovatno, ali farmerke u kombinaciji s jednostavnom majicom su pri vrhu liste odevnih kombinacija koje oni vole na devojci. Ovakav izgled bez previše truda učiniće vas seksi u svakoj prilici.


Suknja do kolena

Muškarcima su neodoljivo privlačne žene u uskim suknjama do kolena i visokim potpeticama. Ovaj izgled tzv. "šefice" uliva mu divljenje i poštovanje. Mini suknje znaju da budu previše vulgarne dok uske suknje ove dužine čine vaš izgled ozbiljnim i samosvesnim. Osim toga, takve suknje ga verovatno asociraju na stroge seksi profesorke ili neke druge uloge iz njegovih maštarija.


Trenerka

Sigurno većina žena nije očekivala ovaj odevni predmet na popisu, ali muškarci jednostavno obožavaju žene u trenerkama. Najviše ih očaravaju svetle boje i prema pojedinim istraživanjima ovo je jedan od najdražih odevnih predmeta u kojem jači pol voli da vas vidi.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар