Numerološki horoskop za novembar 2011.

Brojevi i sudbina - pogledajte vaš numerološki horoskop za novembar 2011. godine * Svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije, koji se dobija sabiranjem dana i meseca rođenja i svođenjem na jednocifren broj.

Ako ste, na primer, rođeni 25. 8, sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15, i svođenjem na jednocifren broj dobićete 1 + 5 = 6. Šestica je vaš bioritamski broj.

Ako je vaš bioritamski broj:


Jedinica

U novembru se od vas očekuju maksimalna tolerancija, sposobnost da druge saslušate i da budete uvek na raspolaganju onima koji na vas računaju. Za vas će to biti veliki stres i kako vreme bude odmicalo tako ćete i menjati raspoloženje iz dana u dan. Mogući su povremeni “napadi“ nezadovoljstva, imaćete utisak da ste stavljeni u položaj iz kojeg nema izlaza, ali prave savete možete dobiti od jedne Sedmice. Mnogo Jedinica ulazi u numerološku kombinaciju vašeg broja, što je simbolizovano prejakom snagom Sunca. Muškarci će biti uspešni u osvajanju pripadnica lepšeg pola, dok će žene biti direktne i uporne da osvoje koga žele, pa je moguća nova ljubav.

Povoljni dani za:
Posao – 2, 9, 10, 27, 30.
Novac – 1, 11, 17, 22.
Ljubav – 7, 16, 18, 20, 29.



Dvojka

Tokom ovog perioda bićete pod uticajem Marsa koji deluje neprijatno na Mesec koji vlada vašim brojem, zbog čega ćete osećati ugroženost, bilo da se radi o vezi, braku ili poziciji u društvu. Muškarci Dvojke moraće da se bore na svim frontovima, ali borba će često biti uzaludna ukoliko ne pokažete dovoljno strpljenja, jer ste cele godine pod uticajem Venere i broja Šest koji od vas zahteva žrtvovanje i saosećajnost. Finansijski problemi izbijaju u prvi plan, ali uz pomoć pouzdanih i sposobnih kolega naći ćete izlaz iz situacije. U ljubavi su mogući razni obrti, od kojih će najupečatljivi biti susret s nekim ko nosi neku vrstu uniforme na radu. Moguća je strastvena ljubav. Budite pažljiviji sa oštrim predmetima.

Posao – 3, 4, 10, 14, 21.
Novac - 1, 6, 21, 24, 29.
Ljubav – 6, 12, 16, 19, 25.



Trojka

Umesto što stalno maštate i pravite nerealne planove, počnite nešto i da radite. Potrudite se da što pre realizujete nezavršene poslove, jer vas naporan period tek očekuje. Stranci imaju veliku ulogu u vašem životu, pa je tokom novembra moguć prelazak u inostrano predstavništvo. Dobićete poziv da se sretnete s nekim s kim ste uspostavili kontakt preko interneta tokom prethodna dva meseca i ukoliko se radi o ljubavnom ili potencijalno ljubavnom odnosu, verovatno ste na početku nove ljubavne priče. Obratite pažnju na imuni sistem i ne izlažite se velikom stresu. Ne ulazite u paralelnu vezu, naročito ako je vaš partner rođen pod uticajem nekog parnog broja.

Posao – 1, 11, 17, 19, 25.
Novac – 2, 13, 22, 26, 29.
Ljubav – 2, 3, 12, 21, 25, 27.



Četvorka

Saturn, vladalac vašeg znaka, tokom novembra biće pod velikim uticajem snage Sunca, a tokom cele godine i Marsa. Za poslovne muškarce ovo bi moglo značiti da se nalaze u situaciji na koju su dugo čekali ili započinjanje velikih poslova, ali uz određene rizike. Svaka vrsta finansijske transakcije trebalo bi da vam se na neki način isplati već sledećeg meseca. Jedna Devetka i Jedinica pokušaće da utiču na vas, sa muškarcima ćete imati češći kontakt, naročito ćete se poslovno oslanjati na iskusne kolege. Ako ste u ljubavi u nekoj vrsti ćorsokaka, nije povoljan trenutak da donosite odluku o okončanju neke veze niti o ulasku u brak ili vanbračnu zajednicu.

Posao – 4, 15, 19, 24, 25, 29.
Novac – 1, 7, 11, 16, 20, 21, 26.
Ljubav – 5, 13, 19, 20, 25, 28.



Petica

Dobro se slažete sa onima koji su potpuno različiti od vas. Od nekih parnih brojeva dobićete ponude koje će biti jako primamljive, pa ćete ih teško odbiti. Neko će pokušati da vas „slomije“ ili će igrati na kartu vaših osećanja, a vi ste na tom planu prilično osetljivi jer pokušavate da držite konce svog života u rukama, što vam često ne polazi za rukom. Maksimalno se posvetite karijeri jer bi u novembru trebalo da postignete finansijsku stabilnost. Ma kog pola da ste, sa ženama ćete bolje sarađivati. Ukoliko vaš posao ima veze s modom, medijima ili umetnošću, očekujte uspeh i mogućnost započinjanja novog posla. U ljubavi ćete biti promenljivog raspoloženja, skloni paralelnim vezama, zaljubljivanju i flertu.

Posao – 2, 4, 11, 22, 29.
Novac – 6, 15, 18, 21, 27.
Ljubav – 2, 9, 13, 16, 20, 27, 29.



Šestica

U ovom periodu često ćete putovati, pogotovo ukoliko budete spremni da napravite promenu ili zaokret u karijeri. Nemojte se previše opterećivati onim što možete čuti na svoj račun ili na račun osoba koje su vam drage. Može iskrsnuti ponuda za novi honorarni posao koji ćete verovatno prihvatiti, naročito ako se radi o poslu koji će vam omogućiti da često putujete. U komunikaciji nemojte biti uzdržani niti previše skromni, pokažite svoje kvalitete. Dame Šestice imaće romansu sa mlađim partnerom, dok će muškarci biti nesigurni u sebe.

Posao – 1, 4, 8, 17, 30.
Novac – 8, 14, 20, 22, 27.
Ljubav – 2, 3, 9, 14, 18, 23, 29.



Sedmica

U ovom periodu rešićete pitanje nekretnina samo ukoliko budete dovoljno odlučni. Nemojte se dvoumiti da li da prihvatite posao u solidnoj firmi, u kojoj ćete imati mnogo bolji status. Od vas će mnogi očekivati pomoć i oslanjati se na vaše mišljenje, što će vas jako opterećivati. Prema članovima porodice bićete veoma odgovorni, ali i zahtevni. Slobodne Sedmice upoznaće osobu s kojom će poželeti odmah da se vančaju. Što se finansija tiče, bilo bi dobro da pripazite na troškove i kupujte samo neophodne stvari.

Posao – 1, 3, 11, 17, 23, 24.
Novac – 4, 10, 13, 22, 26.
Ljubav – 2, 5, 12, 21, 25, 29.



Osmica

Finansijska situacija i ulazak u nove poslove najviše će vas okupirati u ovom periodu. Dobro ćete se slagati sa Dvojkama i Četvorkama, ali ne i sa Jedinicama. Potreba za ličnom slobodom i dokazivanjem biće veoma naglašena. U ljubavi ćete biti prilično nepouzdani i skloni samo sebi da ugađate. Ukoliko se zaljubite u Dvojku, budite spremni da joj poklonite više vemena i pažnje nego što to inače radite, biće vredna toga. Posao će zahtevati kontakte s mnogo ljudi i bićete spremni da rizikujete kada je novac u pitanju. Dobro procenite situaciju da ne biste napravili pogrešnu finansijsku procenu situacije.

Posao – 4, 7, 15, 24, 29.
Novac – 3, 4, 11, 21, 27, 30.
Ljubav – 2, 10, 12, 25, 28, 29.



Devetka

Prilično ste sebe opteretili problemima koje ne možete sami da rešite, osim ako niste spremni da iz korena promenite mnoge navike. Ukoliko imate bilo kakve zdravstvene tegobe, naročito bi trebalo da obratite pažnju na ishranu. Ovo je period za flert i romansu, odnosno vezu s nekim ko se bavi umetnošću ili medicinom. Imaćete mnogo posla i bićete veoma opterećeni svakodnevnim obavezama, što će vas sprečiti da se bavite onim što vi volite. Dame Devetke biće u situaciji da upoznaju ambicioznog muškarca s kojim će najverovatnije započeti i zajednički posao. Ukoliko se bavite umetnošću, ovo je dobar mesec, a kako vreme bude odmicalo tako ćete biti sve ambiciozniji i spremniji na nove izazovne projekte. Okolnosti će zahtevati da budete mnogo kooperativniji i spremniji da prihvatite uslove rada koji vam ne odgovaraju.

Posao – 3, 2, 12, 15, 14, 26, 30.
Novac – 2, 8, 12, 20, 21, 28.
Ljubav – 5, 8, 9, 15, 19, 27.
(Izvor: Novosti.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар