Nedeljni horoskop 21-27. novembar/studeni 2011.

Treca je dekada pretposlednjeg meseca u godini. Za Ovnove uspesna, kod Bikova nista novo, dok Blizanci - ne lice na sebe. Dobrodosli u (ovo)nedeljni horoskop!


OVAN
od 21. marta do 20. aprila
Uspešna nedelja! Fokusirani ste na to da sve ide kao po loju - kako u kući, tako i na poslu. I dobro vam ide. Tako će biti većim delom novembra.
Ukoliko ste nedavno ostali bez partnera, moglo bi lako da vam se desi da u narednom periodu uplovite u vezu koja će definisati barem narednih nekoliko godina. Da preciziramo: nedelja pred vama je puna neočekivane romantike. Ali, ne one romantike od koje sve eksplodira! Ne... Više govorimo o osmesima, dodirima, sreći, nežnostima i sličnim stvarima. Za posao je rezervisan prvi deo nedelje. U sredu moguć veći materijalni dobitak. Emocije će biti na vrhuncu oko petka.

BIK
od 21. aprila do 20. maja
Ništa novo! Tokom čitave nedelje bićete zauzeti gomilom poslova, potrebom da se dokazujete, upoznajete s novim ljudima...
Novac će lako dolaziti u vaše ruke. Ali nažalost, isto tako lako će i odlaziti od vas. Zbog toga budite pametni, pa ostavite neki dinar u banci, da vam se ne bi desilo da ostanete bez para u trenutku kad vam one najviše zatrebaju. Nemojte uludo trošiti novac u tekućoj dekadi. Ako vas niko nije obavestio, kriza se zaoštrava. U decembru će mnoge stvari biti na svom mestu, ali, pričuvajte se.
Rešite nesuglasice s partnerom u petak. Više razgovarajte s njim. Tako ćete sigurno stupiti na stazu pomirenja.

BLIZANCI
od 21. maja do 20. juna
Ne ličite na sebe! Samo razmišljate o parama, nekretninama, ulaganjima... Šta vam je? Obuzdajte se malo, jer, kao što smo i Bikovima rekli - kriza je!
Istina, ove nedelje ćete imati prilično sreće kad se radi o prilivu novca. Naročito početkom nedelje. Možda ćete u drugoj polovini nedelje biti promenljive sreće, moguće da ćete imati nepredviđeni gubitak. Zato vam preporučujemo da izbegavate odlazak u veću kupovinu ova dva dana. Obavezno se u ovoj nedelji uzdržite od ulaska u intimnu vezu s novim partnerom. To što ste nemirni ne treba da vam prouzrokuje novu glavobolju. Ako dobijete poziv da odete na kratak put - samo napred!

RAK
od 21. juna do 22. jula
Prevrtljiva sedmica! Bićete u prilici da prođete kroz sve: od sjajnog raspoloženja i srećnih okolnosti, do iznenadnih problema koji će vas vratiti unazad!
Vaša energija, harizma i efikasnost su ponovo u usponu pred kraj ovog meseca. Lako ćete se izboriti sa svim problemima. Ali, vaša karijera i ambicije zahtevaju da napravite neke ne previše vidljive dogovore s ljudima koji vam nisu baš po volji.
Sredinom nedelje mogli biste se naći u situaciji da morate da sarađujete s osobom iz prošlosti, za koju ste želeli da se nikad više ne susretnete.
Dobra vest: očekuje vas romantičan vikend.

LAV
od 23. jula do 23. avgusta
Opet rika lavova! Pa zašto? Zar ponovo treba da apelujemo da se odmorite, ne dramite u vezi i ponovo razmislite šta vam je činiti. Dobro isplanirajte svoje poteze.
Zvezde vam još nisu previše naklonjene. Zbog toga vam preporučujemo da se još jednom preispitate i razmislite da li ste na pravom mestu i da li ste okruženi dobrim timom. Neke ljude sigurno možete da promenite. Povremeno vam se čini da ste zalutali u nekakav pogrešan svet. Ako tako nastavite da razmišljate, teško ćete se izvući iz depresije, koja vam u ovom trenutku uopšte nije potrebna. Zato - napravite plan. Budite surovi prema sebi i pronađite svoju grešku.

DEVICA
od 24. avgusta do 22. septembra
Ovo je vaših sedam dana! Iako ćete često biti nervozni i prenatrpani obavezama, mora se priznati da ćete biti u centru pažnje zbog kreativnosti i spremnosti da odgovorite na sve izazove.
Ako ste usamljeni, verujte nam: ove nedelje ćete pronaći osobu s kojom ćete provesti dobar deo svog života. Osobu koja je baš po vašoj meri. Zvuči kao nemoguće? Pa, već jednom ste imali priliku ove godine da promenite svoj život. Setite se, sredinom leta zvezde su vam bile naklonjene. I opet isti problem: osoba koja vam se može svideti verovatno ima sklonosti ka porocima... Razmislite dobro da li vam treba takav pratilac.

VAGA
od 23. septembra do 23. oktobra
Probudite se! Morate da budete mnogo ambiciozniji ako hoćete da nešto postignete! Zvezde su vam ponovo naklonjene! Po drugi put u ovoj godini pruža vam se šansa da ostvarite ono što ni u snu ne zamišljate!
Zašto onda to ne iskoristite? Ipak, budite oprezni, jer postoji mnogo prepreka na putu koje mogu da vam predstavljaju nesavladivi problem. Budite pažljivi, naročito kad su u pitanju poslovi vezani za zakonska pitanja, međunarodne poslove. Ukratko: ponedeljak i utorak će vam lako proći, ali će vam zato četvrtak i petak biti izrazito naporni. Ostali dani će biti kombinacija jednog i drugog.

ŠKORPIJA
od 24. oktobra do 21. novembra
Spremni za putovanje? Ako niste, poslušajte nas: pripremite kofere! Bilo da je u pitanju posao ili se upliću emocije. Mogli biste lako otići na neko putovanje koje čak prelazi i granice naše male zemlje.
Budite spremni i otvorenih vidika.
Kad govorimo o nedelji pred vama, u pitanju je mirna, staložena sedmica. U njoj ćete imati dosta uspeha, pod uslovom da se bavite medijima ili poslovima u kojima učestvuje mnogo ljudi. Slično je i za one koji se bave pravnim pitanjima. Da ne zaboravimo na ljubav: narednih 15 dana imaćete velike uspehe.

STRELAC
od 22. novembra do 21. decembra
Opet ti tračevi! Čuvajte se netačnih informacija ili vesti koje to zapravo nisu. A njih će ove nedelje biti na sve strane! Nemojte da se uzbuđujete! Svesni ste svojih kvaliteta i pozicije koju malo ko može da ugrozi.
Zato, neka se drugi pitaju zašto ste uradili ono što ste uradili.
Dobra vest: krajem nedelje (u petak ili subotu) imaćete pravu i dobru informaciju koja je vezana za novac. Iskoristite je da biste mudro investirali. Može da se desi da je pak reč o nekom neočekivanom nasledstvu. Zato vam predlažemo da razmislite šta biste uradili s novcem koji bi vam iznenada došao u ruke.

JARAC
od 22. decembra do 19. januara
Zašto ste usamljeni? Ovo je nedelja u kojoj svaki usamljeni Jarac može da uradi šta god hoće. Barem kad je vaš znak u pitanju. Oni koji nisu usamljeni mogu da poboljšaju svoju vezu do neslućenih visina. Uspešnost se odnosi i na Jarčeve koji su zaljubljeni u svoj posao. Svi vas gledaju s ljubavlju. Ipak, nemojte da se zavaravate. Može se desiti da bude i nesporazuma s bližnjima. Da biste to izbegli, preporučujemo vam da razmislite da li ste se emotivno dovoljno investirali. Jer, ova uspešnost koja je pred vama može biti vrlo, vrlo prolazna. Izbegnite svađe u utorak i sredu, naročito bespotrebne svađe s partnerom.

VODOLIJA
od 20. januara do 19. februara
Šta reći? Još jedna nedelja puna prepreka. I to samo zato što krajem prošle nedelje niste uspeli da izbrišete listu obaveza. Sami ste, dakle, krivi za to što vam se događa.
Ipak, pustite mozak na otavu. Nedelja koja dolazi biće blagonaklona prema vama. Otvaraće vam mogućnosti da svoje nepredviđene probleme rešite jednostavno, naročito uz pomoć bližnjih.
Nemojte da se zalećete s investicijama, niti s davanjem preskupih poklona.
Od ponedeljka do srede nije loše da uložite neki manji novac, ali isključivo u poslove koji su potpuno legalni. Nemojte prihvatati sumnjive predloge.

RIBE
od 20. februara do 20. marta
Pazite se! Oko vas su emotivni vampiri! Morate da izbegnete sve one koji vas pozivaju uvek kad su u problemu. Vi jednostavno ne treba da budete osoba koja rešava tuđe brige.
Na emotivnom planu imate dovoljno neispunjenih obaveza, zato vam predlažemo da dobro razmislite s kim provodite vreme i da li je neophodno da baš sa svakim iz vašeg okruženja popijete kafu. Krenite na osvajanje novih poslovnih mogućnosti i budite zadovoljni manjim prilivima novca, čemu ćete u sledećoj nedelji biti vrlo skloni. Zdravstveno gledano, moguće je da ćete imati manjih problema sa želucem ili disajnim organima. Vreme je krivo za to.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар