Nedeljni horoskop 14-20. novembar/studeni 2011.

Dani su sve hladniji, ali ne smete dozvoliti da se to odrazi i na vase raspolozenje i preduzmiljivost. Uostalom, iskoristite sve potencijale koje vam nudi predstojeci period...


OVAN
od 21. marta do 20. aprila
Potrebna vam je rekreacija! Ne toliko zbog vašeg opšteg zdravstvenog stanja, koje je prilično dobro, nego zbog vašeg ljubavnog života! Ako ste usamljeni, počnite ove nedelje da odlazite u neku teretanu ili fitnes klub. Već za vikend moglo bi da vam se desi da upoznate osobu koja je interesantna: naročito s emotivnog aspekta. A ako je ipak ne upoznate, opet ste na dobitku, jer ste počeli da se bavite svojim telom. Mesec u Devici prolazi kroz vašu šestu kuću napretka, što može da vam pomogne i u poslovnom smislu. Ne zaboravite: da bi vam zvezde pomogle, dovoljno je da prepoznate znakove i da pre svega pomognete sami sebi.

BIK
od 21. aprila do 20. maja
Strpite se! Usamljene Bikove za vikend očekuju nove avanture, a one koji su zauzeti očekuje izuzetno lep kraj radne nedelje: Mesec naprosto pleše kroz petu kuću, kuću romantike od petka uveče, što bi trebalo da dodatno začini vaš ljubavni život. Ipak, da ne bude da se samo razmišlja o ljubavi, moramo reći da je Mesec u Devici, što vam dodaje notu preciznosti i proaktivno planiranje poslovnih aktivnosti. Nemojte zaboraviti da ipak tokom sledeće nedelje budete pomalo fleksibilni, jer nisu svi tako precizni kao vi i vaš unutrašnji časovnik. U nedelji koja je pred nama imaćete dosta prilike za napredovanje.

BLIZANCI
od 21. maja do 20. juna
Bićete omiljeni! A da biste ostali zapamćeni, predlažemo vam da sledećeg vikenda napravite (ukoliko ste u mogućnosti) neku zabavu u vašem životnom prostoru. Na to vas naprosto tera Mesec, koji je prisutan u vašoj četvrtoj kući, kući vezanoj za životno okruženje, i to baš u petak i subotu.
U nedelju se Mesec prebacuje u Vagu i vašu petu kuću romanse, tako da ćete verovatno posle lude žurke moći da očekujete i dobro raspoloženje i odličan provod nasamo, s voljenom osobom. U sedmici koja je pred nama nemojte mnogo razmišljati o poslu, jer nećete biti previše uspešni. Istina, ne vidimo ni neke naročite gubitke.

RAK
od 21. juna do 22. jula
Teška rasprava za vikend! Analitički raspoložen Mesec u Devici provešće petak i subotu u vašoj trećoj kući, kući komunikacije. A to automatski znači dugotrajne, ozbiljne, teške i argumentima potkovane rasprave. Nažalost, te rasprave često nemaju nikakvog smisla jer se bave banalnim stvarima. Mesec će biti toliko jak da će preuzeti primat i na vašem poslovnom planu. Tu postoji opasnost da se izgubite u bespotrebnim objašnjavanjima i ubeđivanjima sa potencijalnim poslovnim partnerima. Možda je bolje da se malo opustite. Što se tiče zdravlja, trebalo bi da razmislite o odlasku kod lekara. Čisto radi provere.

LAV
od 23. jula do 23. avgusta
Budite mudri! Nemojte se rasipati tokom naredne sedmice, a naročito ne za vikend. Kad apelujemo da se ne rasipate, mislimo ne samo na novac nego i na vreme i energiju, kao i kredite koje imate kod drugih ljudi. Ako vam se neko obrati za pomoć ili vezu kod treće osobe, dobro razmislite da li treba da izađete u susret. Poslovno gledano, nemojte preterivati sa preuzimanjem obaveza, iako imate potrebu da dokazujete kako bez vas nijedan posao ne može da se obavi. Radije uradite manji broj zadataka, ali na pravi način, posvećujući svakom dužnu pažnju. Mesec je pred kraj ove nedelje u vašoj drugoj kući: zato, budite realistični i skromni.

DEVICA
od 24. avgusta do 22. septembra
Mesec je od petka u vašem znaku! To je najbolje vreme da na sebe privučete svu pažnju koju možete i želite! Slobodno se pokažite u najboljem mogućem svetlu, a ako ste usamljeni, bez ikakvog oklevanja krenite u osvajanje nove ljubavi. Samo pazite, nemojte biti previše nametljivi. Mogli biste da se u petak uveče posvetite vašoj fizičkoj kondiciji i pokretljivosti: predlažemo vam da odete na neki ples, što bi moglo da učini pravu stvar za usamljene Device: da privuče pažnju drugih. Ko zna, možda se iz toga izrodi i neka velika ljubav, ili učvrsti stara. Vodite računa o ishrani: mogući su problemi s varenjem.

VAGA
od 23. septembra do 23. oktobra
Koliko misterija... Prosto uživate u njima. Krajem nedelje, Mesec će se sakriti u vašoj dvanaestoj, tajnovitoj kući i dodaće vam još mogućnosti za skrivanje... E sad, da li ćete se sakriti od ostatka sveta ili ćete vreme provesti sa voljenom osobom tako što ćete razotkriti sve detalje i želje u vezi - to je na vama da odlučite. Poslovni segment vašeg horoskopa govori nam da ćete tokom nedelje koja je pred nama s promenljivim uspehom obavljati poslove koji su postavljeni pred vas. Možda bi bilo dobro da se malo više fokusirate na posao i brzinu kojom ga obavljate. U nedelju uveče Mesec ulazi u vaš znak: tada ćete ponovo biti u centru pažnje.

ŠKORPIJA
od 24. oktobra do 21. novembra
Promenite neke stvari! Veza u kojoj ste vas već duže vreme steže i imate potrebu za više slobode. Zbog toga vam predlažemo da sledećeg vikenda - umesto sa partnerom - iziđete s prijateljima ili saradnicima. To će dati dozu zdravog života u vaš lični, emotivni aspekt horoskopa. Na poslu sve po starom: volite da naređujete, i to vam dobro ide, osim povremeno, kada više nenamerno povredite nekoga svojom žaokom. Kad smo već kod posla, apelujemo: nemojte mešati posao i emocije, jer ako to uradite tokom ove nedelje, skupo ćete platiti školu. I vi i ona druga strana. Brine vas zdravlje? Nema razloga. Nikakvog.

STRELAC
od 22. novembra do 21. decembra
Raščistite raspored! Imate previše sastanaka i obaveza u svom planeru: ne možete da ih ostvarite i u isto vreme da ostavite svoj emotivni život netaknutim! Nešto će nastradati ako brzo ne promenite rutinu. S obzirom na to da ste u vezi koja je prilično jaka, zasnovana na dobrim temeljima, ali pomalo uspavana, predlažemo vam vrlo iskreno da se malo više okrenete ka onom zbog koga ste imali mnogo neprospavanih noći. Niste u poziciji da ove nedelje pregovarate o promeni posla, jer ćete biti podložni prevarama. Dakle, sačekajte da vam se horoskop promeni (što će se desiti u nedelju veče) i videćete da će sve doći na svoje mesto.

JARAC
od 22. decembra do 19. januara
Promene! Ako se posvetite stvarima koje inače ne radite - to će biti najlepši način da provedete ovaj vikend.
Mesec u Devici će u petak i subotu prolaziti kroz vašu avanturističku devetu kuću, što će vam pomoći da istražite predele koje do sada niste imali priliku da ispitate, a ni želju. Posao vas interesuje u velikoj meri tokom sedmice u koju ćemo ući za manje od 24 sata. Ako se bavite kulturom, kreativnošću, umetnošću, možemo slobodno reći da ćete biti izuzetno uspešni. Ako ste pak osoba koja se bavi finansijama, menadžmentom ili sličnim stvarima, nismo sigurni da ćete biti toliko prodorni kao u već pomenutim oblastima.

VODOLIJA
od 20. januara do 19. februara
Vreme je za lečenje! Pritom, kad kažemo lečenje, ne mislimo na aspirine, čaj i temperaturu, već mislimo na lečenje komplikacija u vezi.
Možda vam to ne zvuči kao idealan način da provedete sledeći vikend, ali verujte nam da je upravo to neophodno i da je doktor Amor vrlo ozbiljan kad vam daje taj recept.
Problemi s partnerom naslagaće se jedan na drugi tokom radnog dela nedelje, tako da ćete morati punu pažnju da posvetite izlečenju i uklanjanju istih. Naravno, pod uslovom da vam je do veze stalo. Ako nije, recept je jednostavan. Ubacite malo mrzovoljnih pogleda u svoj horoskop i partner će sam otići.

RIBE
od 20. februara do 20. marta
Zanemarujete karijeru! To baš i nije dobra odluka kada se ima u vidu da se približava kraj godine i prave se budžeti za sledeću. Zato vam preporučujemo da još jednom razmislite da li je potrebno da toliko vremena provodite s partnerom. Da, u pravu ste, mi smo vas upozoravali u poslednjih nekoliko meseci da više pažnje posvetite voljenoj osobi, ali nemojte biti van ravnoteže: morate da obuzdate Mesec, koji će u petak i subotu biti u sedmoj kući posvećenoj partneru. Naročito morate da ga obuzdate u petak, koji bi, poslovno gledano, mogao da bude najvažniji. Nemojte obraćati pažnju na glavobolju: to je posledica preopterećenja nepotrebnim stvarima.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар